Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tam się boję drugiej cesarki i też jakbym miała rodzic sn..
Choć bardzo dobrze znioslam pierwszą cesarke to jednak zajmowanie się tylko jednym dzieckiem po porodzie to był pikuś.
Teraz boję się jsk sobie poradzę. Jak się będę czuła. 😵Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 19:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale wracam z dobrą wiadomością- chyba się udało. Od wczoraj wychodzą testy z 2 kreskami. Wyniki bety dopiero w poniedziałek. Trzymajcie kciuki ✊ oczywiście gratuluję wszystkim którym się udało ❤
Hugo87, Iza34, AdelaX, Miśkowa, ago91, April_27, aLunia, PLPaulina, pola89, Emrica, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:A ja tam się boję drugiej cesarki i też jakbym miała rodzic sn..
Choć bardzo dobrze znioslam pierwszą cesarke to jednak zajmowanie się tylko jednym dzieckiem po porodzie to był pikuś.
Teraz boję się jsk sobie poradzę. Jak się będę czuła. 😵
Ja miałam tak jakby drugie cięcie c bo mi poprawiali blizne po pierwszej cesarce. Było zupełnie inaczej już. Odrazu byłam na chodzie. Wyprostowana itd. Po 6 dniach już szew sciagali Także może u Ciebie też tak będzie ✊ a z dwójką małych dzieci, no cóż łatwo nie będzie. Taki czy taki poród to i tak wyzwanie ogarnąć nie jedno a dwoje. Ale czas szybko leci 😊 wszytsko zależy od organizacji. 😅😋 Będzie dobrze. I sobie poradzisz 😁Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
JennyXS wrote:Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale wracam z dobrą wiadomością- chyba się udało. Od wczoraj wychodzą testy z 2 kreskami. Wyniki bety dopiero w poniedziałek. Trzymajcie kciuki ✊ oczywiście gratuluję wszystkim którym się udało ❤
Gratulacje kochana ! ❤️❤️ Czy dobrze rozumiem,że udało się po 3 latach ?JennyXS lubi tę wiadomość
-
Jenny gratulacje!
A ja się melduję ze spadkiem temperatury więc @ za rogiem. Niby ciśnienia nie mam ale i tak jakoś mi smutno. Chyba boję się powtórki z pierwszych starań...
JennyXS lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
JennyXS wrote:Syn ma 3 lata więc tak mniej więcej po 2 bo po nas rok karmiłam I nie miałam owulacji. W trakcie byka też przerwa widzę że i Tobie się udało ❤ gratuluję
Dziękuję 😘 ojj tak długo musiałam się naczekac na ten cud 🙂JennyXS lubi tę wiadomość
-
Miśkowa wrote:Jenny gratulacje!
A ja się melduję ze spadkiem temperatury więc @ za rogiem. Niby ciśnienia nie mam ale i tak jakoś mi smutno. Chyba boję się powtórki z pierwszych starań...
Ehhh szkoda ☹️ wiadomo,że jest ci smutno bo zawsze ma się nadzieję,że może jednak to ten cykl... Trzymam kciuki za kolejny cykl 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 13:12
-
I ja się witam po długiej przerwie.
Regeneruje się po tabletkach anty. 2 miesiące po odstawieniu, pierwszy cykl starań nieudany, wczoraj przyszła @😔
Pap86 pamiętam Cię sprzed ponad 3 lat z innego wątku, chyba staralysmy się razem 😁
Powodzenia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 19:35
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny