Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza dzięki 🙂 niech się słodko przemieszcza do przodu 😛
Kot mnie dziś obudzil .. mialczal pod drzwiami sypialni..wrrr oczywiście jak się wyjdzie trzeba się nim zająć, pogłaskać,popieścić bo spokoju nie da.. 😛 pcha się odrazu na kolanaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 07:53
-
Ja nawet nie wiem jak to u mnie wyglada z ta wyprawka muszę zajrzeć na stronę szpitala. 6 lat temu na pewno nie było ciuszków. Pamietam pieluchy jakiś krem może chusteczki.
Widziałam w necie takie torby już specjalne z wyprawka w środku dla matki i dziecka i się zastanawiam. Bo jak przeliczylam to nie wiem czy nie wyjdzie taniej. Oczywiscie bez ciuszków bo tego już mam od groma 🤣. Co myślicie o takiej torbie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 09:05
-
nick nieaktualny
-
A ja jak co miesiąc w szpitalu na badaniach przepływów...
i zła jestem bo czekam od 7:30 jak już weszłam to robili mi 30min ktg (niewiem po co) później u lekarza cała historia bo studenci są.... jak już miało dojść do usg to przychodzi inny lekarz, Że swoją pacjentka która prowadzi i on teraz usg będzie jej robił No masakra 😠
Adelax a co w tej torbie jest? No bo w sumie i tak trzeba kupić kosmetyki, chusteczki, pampersy itp....
ja jeszcze trochę i się zajmę ciuchami, zobaczę co jest czy muszę coś dokupić...
No i komodę musimy nowa nabyć, bo nie ma gdzie tego chować -
W tej torbie są takie bardziej higieniczne rzeczy, podkłady poporodowe, pieluchy chusteczki jakieś kremy, przedmioty higieniczne dla maluszka płyny coś w tym stylu w zależności jaki rodzaj wybierzemy im mniej rzeczy wiadomo tańsza. Z takich rzeczy w sumie nic jeszcze nie mam no i spoko ze torba w zestawie bo w zasadzie to mam jakaś jedna stara. No sama nie wiem muszę się zastanowic.
Evs współczuje, a czemu te przepływy musisz badac -
nick nieaktualny
-
Evs6 wierzę, że to dla Ciebie bardzo stresujące... Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzięki dziewczyny!
Co najlepsze ost robiłam przeciwciała i pierwszy raz nic nie wzrosły i się ucieszyłam, ze sytuacja „opanowana”, a tu proszę....
straszą szpitalem i rozwiązaniem ciąży...
No ale staram się o tym nie myśleć! Będę się martwić za tydzień! -
nick nieaktualny
-
Evs6 no trzeba być dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze do samego końca. Zobaczymy co za tydzień Ci wyjdzie.
Mnie już zaczyna brzuch boleć i piersi, dziś 11 DC, serducho było 9 DC to od dziś chyba trzeba zacząć działać. Ale powiem Wam, że tego 9 DC jak jeszcze teoretycznie nic nie trzeba było robić to seks był naprawdę wspaniały. A tak, to wszystko takie trzeba, bo trzeba...no, ale z nasieniem mego męża to raczej muszę się wstrzelić, bo inaczej to nic z tego nie będzie...
Ja właśnie czekam na autobus do pracy. Jak pogoda ładna za oknem to od razu nastrój u mnie lepszy. Ja jesień i zimę to bym mogła przespać 😂evs6 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Evs6 trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ❤️
mother no to do dzieła 😛
Ja czekam na badania i w czw do lekarza. Już bym chciała żeby byłevs6 lubi tę wiadomość
-
ago91 wrote:Hej dziewczyny. Jutro wypada mi okres, myślę czy robić test bo zawsze robiłam 3 dni przed i wychodziły pozytywne, ale czuje że dostanę okresu podbrzusze mnie dziś pobolewalo...
Beta powinna rozwiać wątpliwości
Powodzenia!ago91 lubi tę wiadomość