Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja porozmawiałam z moim małżem, sprawa niby wyjaśniona, każda ze stron obiecała poprawę 😬 zobaczymy jak to wyjdzie, ale co to będzie jak drugie się urodzi 🙈 w wariatkowie mnie chyba zamkną
Ja już mam rosół wstawiony, słonko swieci ☀️, ale tez musimy jechać kupić buty młodemu, mieliśmy wczoraj No Ale wyszło jak wyszło
Miłego dnia dziewczyny! -
A u mnie w centrum słoneczko 🌞 ma być dzis 18 stopni.
Mnie dzis syn obudził 06:30 czyli po staremu 07:30 ale mimo wszystko to niedziela 🤦♀️
Ale dzieki temu już po śniadanku i jakieś male czynności domowe za mna ☺️
Miłego dnia dla wszystkich 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 08:00
-
Ja wczoraj dla syna kupiłam buty cieplejsze.. co jak co ale nie lubię kupować z nim butów.. na pytanie czy ciśnie czy dobre czy za małe czy za duże odp zawsze ta sama.. "yyyyyy... No chyba... "🤦
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 08:07
-
nick nieaktualnyNo to ja znów jeszcze zalegam w lozku. Dzieci głodne a matka leniwa. I tez musze obiad zrobic, ide po prostej, ugotuje rosol.
Tez musze pomyslec o butach dla corki ale ten sklep gdzie kupujemy dzis zamkniety bo to taki zwykły sklepik.
Przeprowadzam sie na grudniowki z moim terminem. W tym tyg z 1/3 listopadowek sie rozpakowala i niewiele nas juz zostalo 😀 -
Iza jak na grudniowki? Przecież ty w listopadzie się rozpakujesz 😊 jeszcze w takim razie 2/3 was zostalo 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 08:16
-
nick nieaktualnyWczesniej tez juz kilka dziewczyn rodzilo a do listopada jeszcze kilka dni a jak tak hurtowo teraz poszlo -1 dnia 4 dziewczyny, kolejnego 2, to na listopad niewiele kto zostaje.
Jak chcecie to wrzuce wam zdjecie mojego bebenka. Tylko raczej po poludniu. Musze ogarnac wszystko. -
My doszliśmy do siebie. Ale tyłek mnie boli hahaha 😂
Ja buty dla synka mam kupione, ale dla mnie kupowanie butów to też katorga! Jak wkładka jest niewyjmowana to istna tragedia. Jak wkładka się wyjmuje to pół biedy ale muszę kupić synkowi kurtkę na zimę, bo ma taką przejściową tylko, a sobie muszę buty.
U nas dziś słonko świeci ☀️
Iza Ty się rozpakujesz w listopadzie, zobaczysz
Evs6 db że już się pogodziliście
My dziś wstaliśmy o 8, czyli na nowy czas 7...dzień będzie się dłużyłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 09:09
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza z daleka widać, że to "dziewczecy" brzuszek 😉 taki okraglutki i jeszcze dosyć wysoko, a mój jak tak ciągle go obserwuję to nadal ciężko mi uwierzyć że też mam tam dziewuszke i od samego początku nisko. Ostatnio nawet jedna znajoma powiedziała że pewnie tuż tuż bo tak nisko brzuch, ale w sumie we wszystkich ciazach tak było 🙂
Iza34 lubi tę wiadomość
-
Iza fajna piłeczka :] mój był podobny tylko większy, też cała ciążę wysoko mega. Szok że zaraz będziecie mieć dwójkę dzieci w domu. Czas tak leci maskra poprostu.
Adele a u Ciebie chłopczyk? dziewczynka? czy jeszcze nie wiecie?Iza34 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Iza śliczny ten Twój brzuszek 🙂 Zaraz będziesz donoszona i do rozpakowania 😀 Wszystko przygotowane?
Iza34 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hugo no właśnie jeszcze do końca nie wiemy.. na prenatlanych w 13tyg gin mówił,że bardziej na chłopaka ale nie jest pewien. Później mój gin w 16 tyg też nie był pewien ... Ale stwierdził,że chyba faktycznie bardziej na chłopaka 😛 tak więc muszę czekać do 14.11 ehh to się dowiem już na 100% 😛
-
Dziewczyny wiem, że to nieodpowiedni wątek i mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa czy nie urażę... Ale o ironio u mnie dwie kreski.
W pierwszej reakcji zaczęłam płakać, miałam inne plany... Muszę to sobie wszystko poukładać i przetrawic.
Nie wierzę w to do końca, ale dwa testy z dwoma mocnymi kreskami nie mogą kłamać... -
nick nieaktualny
-
O kurczę, Alunia, ale wieści! Rozumiem, że to dla Ciebie szok, ale mam nadzieję, że szybko odnajdziesz się w tej sytuacji. Dziecko to szczęście, zawsze i bez względu na okoliczności. Tak widocznie było Wam pisane. Trzymam kciuki Kochana!
Sonia94 lubi tę wiadomość