Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypola89 wrote:Iza śliczny ten Twój brzuszek 🙂 Zaraz będziesz donoszona i do rozpakowania 😀 Wszystko przygotowane?
Wydaje mi sie ze wszystko gotowe. Jeszcze tylko trzeba ze strychu znieść stelarz do wózka i nosidelko i dokupic jakies mm aby bylo w razie problemow a tak to chyba wszystko jest, torby do szpitala spakowane, szpital wybrany.pola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myśleliśmy o trzecim ale na pewno nie teraz. Mąż stwierdził, że jak nie teraz to nigdy i że trudno już nic nie zrobimy. Ja płakałam,on mnie przytulał, potem pół dnia się śmialiśmy. Dopiero zaczęłam studia podyplomowe, chciałam coś zmienić. Tyle, że mąż mówi że będę szukać pracy a on najwyżej pójdzie na urlop rodzicielski.
Czy wy też tak szybko po pozytywnym teście miałyście objawy? Mnie tak bolą piersi, w zasadzie od piątku i też byłam wyjątkowo senna. Trochę szybko, już nie pamiętam jak było wcześniej. -
nick nieaktualny
-
aLunia mnie piersi zaczęły bolec od owulacji jak zwykle i bolą ciągle mocno do tej pory...
Senność zaczęłam odczuwac też dość wczesnie. Super,że mąż tak zareagowal 🙂 wsparcie najważniejsze 😉
Ps. Ile mają twoje dzieciaki już ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:47
-
Hejo ☕
Ale wczoraj mieliśmy z mężem dzień lenia... Jeny jakaś masakra.. już miałam dosyc 😛 nie lubię jak nie mam nic w planach itp szczególnie,że na teraz w domu to sobie odpoczywam a mąż chce też poleniuchować w weekend a ja niekoniecznie 😛 -
aLunia a ja tam ci zazdroszczę 😛 rozumiem,że miałaś inne plany itp a fajnie będziesz miała 3 ☺️ mi już raczej dane nie będzie.. mąż nie chce słyszeć o większej ilości dzieci niż 2.. a studia ile będą trwać ?
-
nick nieaktualny
-
aLunia to może akurat ci się uda skończyć.. ja też robiłam studia w ciąży 😛 ale fakt to było hmm dawno temu hehe no i nie miałam wtedy dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 09:11
-
Iza piękny brzuszek 😍 ale to zleciało.
Alunia ale informacja wiem, że spadło to na Ciebie jak grom z jasnego nieba, ale najwidoczniej tak miało być 😊 zobaczysz, że wszystko się ułoży!!!! Masz wsparcie męża i będziecie mieć fajną, dużą rodzinkę 😍 gratulacjeIza34 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tak, brałam duphaston bo plamiłam. A teraz potrzebuje kilku dni żeby to sobie ułożyć i się umówić na wizytę. Cała noc nie spałam. No nic nie chcę wam tutaj zatruwać. Ale naprawdę życie jest dziwne. Kochaliśmy się tylko raz i to chwilę po @, owu musiała się duuuzo przesunąć.