Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza w zeszłym miesiącu też mi nie wyszedł... A teraz tak. Wiem że to głupie ale miałam testy owu to je wykorzystałam
moja znajoma też mieszka z treściami ale na początku zostały postawione warunki - co im wolno bo teściowa też robiła akcje że wchodzi do sypialni bez pytania, głupio im było bo to w końcu dom rodziców ale byli stanowczy, powiedzieli co im na wątrobie leży i teraz mają spokój. Życzę Ci żeby wszystko się poukladalo tak jak byś chciała.
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa zgadzam się całkowicie 😊
A co do @ to poczekaj jeszcze i najwyżej test zrobisz
Hugo u mnie 25 DC, ale już brzuch lekko szmera✌️ja jutro spotykam się z koleżankami na halloweenowe jedno, dwa piwkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 10:55
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyTo że wiele kobiet nie karmi wynika z niedouczenia personelu. Powiem szczerze że gdybym posłuchała położnej w szpitalu która stwierdziła że w tych moich cyckach nic nie ma to bym do dziś nie karmiła.
Wierzyć w siebie , boli jak cholera na początku ale później jest pięknie. dla mnie super sprawa. Mimo że teraz już chce odstawić bo mam dość :p -
nick nieaktualny
-
Miśkowa wrote:Iza w zeszłym miesiącu też mi nie wyszedł... A teraz tak. Wiem że to głupie ale miałam testy owu to je wykorzystałam
moja znajoma też mieszka z treściami ale na początku zostały postawione warunki - co im wolno bo teściowa też robiła akcje że wchodzi do sypialni bez pytania, głupio im było bo to w końcu dom rodziców ale byli stanowczy, powiedzieli co im na wątrobie leży i teraz mają spokój. Życzę Ci żeby wszystko się poukladalo tak jak byś chciała.
-
A mi raz test owu wyszedł pozytywny i niestety to nie była ciąża. Ale za ciebie trzymam kciuki miska
Migotka, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Glupio to nam bylo jak ich na tym nakrylismy jeszcze w narzeczenstwie 🤣
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Zgadzam się z Veritaserum, ze niestety ale personel jest mocno niedouczony.... jak w szpitalu powiedziałam położnym, ze nie chce dokarmiania mm, bo zależy mi na karmieniu to z sarkazmem wycedziły „zobaczymy”, trzy dni walczyłam o laktację, a później to miałam tyle mleka, Że cały oddział bym wykarmiła 😂
Iza moja teściowa jest pielęgniarka i tez dawała mi „złote rady”, ale później i tak robiłam jak chciałamzaufaj sobie i polecam blog „hafija” - rozwiewa dużo mitów nt karmienia.
Prawda jest taka, Że jeśli komuś zależy na karmieniu piersią to się uda, ale tez jeśli nas to „meczy” to nie ma sensu, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 11:41
-
nick nieaktualny
-
No Iza to bierz przykład z córki
Kiedyś słyszałam że podobno dzieci są bardziej zdziwione że ich rodzice JESZCZE to robią niż jak rodzice odkrywają że ich dzieci JUŻ to robią4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:No Iza to bierz przykład z córki
Kiedyś słyszałam że podobno dzieci są bardziej zdziwione że ich rodzice JESZCZE to robią niż jak rodzice odkrywają że ich dzieci JUŻ to robią
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
A u mnie już się plamienie zaczyna...✌️
Czyli już zostaje tylko 1 cykl i mąż ma operację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 13:55
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMiśkowa wrote:No Iza to bierz przykład z córki
Kiedyś słyszałam że podobno dzieci są bardziej zdziwione że ich rodzice JESZCZE to robią niż jak rodzice odkrywają że ich dzieci JUŻ to robią
No nie moja wina ze zebralo im sie w pokoju przed tv. Ja im sie do sypialni nie pchalam. A teraz to mnie za bardzo nie intetesuje co robia. Przeszkadza mi jedynie wulgaryzm z jakim odnosi sie tesciowa do spraw intymnych i nazewnictwa narzadow rodnych, kole mnie w oczy ze dojrzala kobieta a takie slownictwo. -
nick nieaktualny
-
Ehh mother...
do jutra jednak trzeba mieć nadzieję! A próbowałaś kiedyś z ziołami? Ja w tym cyklu poilam siebie i męża... A u nas też kiepskie nasienie.
Iza Wy chyba jednak musicie przemyśleć to mieszkanie z tesciami bo się wykonczysz... Jeśli przeprowadzka nie wchodzi w grę to może chociaż osobne wejście?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Miśkowa no u mnie to czasem zanim się rozkręci @ to parę dni. A jakie zioła? Nic nie pijemy. Łykamy tabsy tylko. Ale nawet na to już powoli sił i ochoty brak. Nie robota z tym wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:58
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja pilam zioła ojca sroki nr 3 na poprawę funkcji jajników ale faceci też mogą pić . Wychodzę z założenia że tonacy wszystkiego się łapie... Mojemu mężowi teraz nie wychodziło lykanie supli to parzyłam zioła4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
nick nieaktualnyMiśkowa wrote:Ehh mother...
do jutra jednak trzeba mieć nadzieję! A próbowałaś kiedyś z ziołami? Ja w tym cyklu poilam siebie i męża... A u nas też kiepskie nasienie.
Iza Wy chyba jednak musicie przemyśleć to mieszkanie z tesciami bo się wykonczysz... Jeśli przeprowadzka nie wchodzi w grę to może chociaż osobne wejście?
To osobne wejscie jest w planach, tylko trudne technicznie. Ale jak bedziemy szykowac pomieszczenia po babci męża to bedziemy robic.