Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też buduje z lego ale to na święta dostanie lego pociąg i jeszcze z dwa mniejsze. Teraz puzzle i auta. Drogie te zabawki, ale w końcu to 500+ jest więc dostanie z listu prezenty 😂
Adele27 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyJa to sie zastanawiam po kim moja corka to ma- klocki zestawy rozłożone i rozwalone, autka bez kolek, lalki nagie i bez głów, rąk i nog, karty porozwalane, maskotki na kupie, kredki i dlugopisy wszedzie a sprzatanie polega na otworzeniu kufra i wszystko tam. Nawet ziemie z kwiatków potrafi wywalić na parapet. A najbardziej zadowolona byla jak dostala na prezent obrzydliwe eksperymenty- do zrobienia kupa, zygi, cos tam z robakami, dla mnie świństwo. Mowie wam, rece mi opadaja. Ganiam, zwracam uwage, kaze sprzatac albo razem to robimy a i tak pożądku nie ma. I wez cos kup porzadnego. Z dwojka to ja sie hmm....
-
Iza hahaha kupa do zrobienia 🤣🤣🤣 moj też się bawił te gluty eksperymenty ale po 10min jak się cały uwalił stwierdził,że to bez sensu.. 😛 może te dziewczyny tak mają hehe bo z tego co patrzę większość córek moich koleżanek zachowuje się jak twoja córka 😛
-
No coś w tym jest bo ja moja też muszę gonić. Ale ona to w ogóle sama sobie wymyśla zabawy i bawi się tak naprawdę bzdurami. Teraz mam zamiar jej kupić aquagel czy coś takiego też reklamują. A też uwielbia różnego rodzaju gluty 😂 A Wiki dostanie pieska, co chodzi szczeka bo je uwielbia. Nie wiem tylko co dla dzieci z rodziny.
-
Mój syneczek tez ostatnio widział ulotkę z jakiegoś sklepu z zabawkami i mu tłumaczyłam, ze Mikołaj przychodzi i daje prezenty. Od tamtej pory codziennie staje przy oknie i wola Mikołaja 😂😂
Przeuroczy jest przy tym 😍😍
Ja już po kontrolnej wizycie w szpitalu, wszystko Ok i za tydzień powtórka i chyba już tak do końca zostanie.... No ale już końcówka także jakoś damy radęAdele27, AdelaX, pola89, mother84 lubią tę wiadomość
-
Mój wierzy w Mikołaja 😜😊 oby jak najdłużej bo "jest grzeczny bo Mikołaj patrzy 😂"
DoveLove, AdelaX, Paula_071 lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyO tak, gluty-slajmy (nie wiem jak to sie pisze), plastelina, lapy w farby, w wannie rozmiekczone mydlo i rozne mikstury ze wszystkiego co tam jest, na podwórku blotko, dzdzownice. Chyba potrzebuje doznań. Ale każ zjesc kisiel to zwymiotuje a nie przelknie 😝.
-
Hugo87 wrote:Mój wierzy w Mikołaja 😜😊 oby jak najdłużej bo "jest grzeczny bo Mikołaj patrzy 😂"
U nas też zagwozdka co z prezentami, o ile Majka to nie problem, o tyle Miki jest w wieku" nie dziecko, ale i nie nastolatek " i jemu ciężko będzie coś kupić. On sam zresztą sam nie wie co by chciał, bo" ma już wszystko ", heh....
-
No ta ilość zabawek mnie przeraża... Jak pomyślę, że dojdzie trzecie dziecko a przecież też coś trzeba kupić na urodziny czy święta 🤦 a myślałam, że większość wydam bo moja siostra rodzi w marcu.
-
DoveLove wrote:Hehe, u nas to samo. Co prawda w tym roku coś zaczął już powątpiewać, ale da się go jeszcze jakoś przekonać. Poza tym, w tym tkwi magia świąt 😊
U nas też zagwozdka co z prezentami, o ile Majka to nie problem, o tyle Miki jest w wieku" nie dziecko, ale i nie nastolatek " i jemu ciężko będzie coś kupić. On sam zresztą sam nie wie co by chciał, bo" ma już wszystko ", heh....
Z moim synem dokładnie jest to samo i ten sam wiek 😉 gdyby nie to LEGO to nie wiem co bym kupowała.. -
AdelaX wrote:Adele a poleć jakieś najprostsze lego mój stanął na etapie duplo bo te normalne są dla niego za trudne. Co na początek?
A ile ma twój synek ? Ogólnie są zestawy LEGO Junior. Mój syn bardzo szybko zaczął ukladac normalne zestawy. Jego pierwszy zestaw to był domek na drzewie z LEGO Creator - mi się bardzo podobał więc taki dostał hehe. Creator jest fajny bo można z niego tworzyć 3 rozne budowle ale może być faktycznie za trudne na początek. Ja mu pomogłam na początku bo lubię też ukladac 😛 ale szybko nie potrzebował mojej pomocy. Musial nauczyć się czytać logicznie i bez pośpiechu instrukcje 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 16:47
-
Adele27 wrote:Ja pamiętam jak syn się dowiedział,że Mikołaj nie przynosi prezentów ehhh strasznie to przeżył 😓 wręcz pretensje miał,że go oszukiwalismy ..
A wiecie, ze ja tez pamietam jak przestałam wierzyć? 😂znalazłam mój list do Mikołaja w torebce Mamy i mama strasznie zaczęła się jąkać, nie wiedziała co ma mi powiedzieć 🙈 tez byłam rozczarowana 😒
Tez się zastanawiam co kupić dzieciakom z rodziny na prezent 🤔 wypadałoby coś zacząć kompletować.... -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Moja corka chce lego friends a jak patrze na ceny to wlos sie jezy, mam wrazenie ze ceny poszly w gore ze 2-3 razy.
Moja Lila od prawie 3 lat chce za każdym razem lego friends Ma już 3 duże półki na ścianie z konstrukcjami. Teraz kupiliśmy jej domek Mii. Ona uwielbia układać lego
-
nick nieaktualnyJa pamietam jak we troje dostaliśmy od Mikolaja takie wiaderko z klockami lego, jaka to byla zabawa, wtedy takie klocki to byl rarytas, nie ważne ze 1 wspolny prezent. Pewnie mama gdzieś jeszcze ma te klocki. 2 lata temu bylismy na wystawie klocków lego, cudo, doslownie cudo, oczy na wierzch wychodzily z zachwytu, scenerie chyba ze wszystkich kolekcji i do tego niektore ruchome. I co w tych klockach jest ze tak do nich ciagnie?