Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny zrobiliśmy zakupy i zaraz jak spiję kawę idę do garów 😂
Lucecita ooooo my widzieliśmy te klocki AB alliexspres ale właśnie myśleliśmy że one czymś się różnią. A to serio niczym prócz pudełka? Dla syna zawsze można kupić właśnie mąż patrzy haha.
Pap trzymam kciuki, żebyś trafiła na dobrego lekarza, który Tobą pokieruje😘
Iza czekamy na info
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza
To czekamy na wieści
Mother
Wszystkiego najlepszego dla synka 😘
PAP
Fajnie, że się odezwałaś Lekarze czasem też już nie mają pomysłów, a ivf jest najprościej zaproponować... Może jeszcze warto skonsultować się z kimś innym? Może innym okiem spojrzy i coś wymyśli.mother84 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mother niczym kompletnie. I pasują do innych zestawów. Dostajesz to co jest w pudełku lego czyli klocki w woreczkach i instrukcje
Adele to dobrze, bo jak raz tam wejdziesz to przepadniesz 😂
Czasem paczka przychodzi w 3 tygodnie A czasem 6 tygodni
Ostatnio kupiłam córce 5 opasek do włosów. W hm są takie po 20 zł sztuka
Na allie za 5 dalam z przesyłką 25 zł. Identyczne jak z HM
Iza kciuki. Aż mi się przypomniał mój poród 😉córka- 2011
syn- 2019 -
Ja też zamawiam z alli i ostatnio duzo rzeczy idzie dwa tygodnie. Zamówiłam właśnie dużo spinek i gumek za śmieszne pieniądze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 12:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laseczki wiekszosc z was dobrze wie jaka jest procedura.. badania hormonow, monitoring owulacji , stymulacja, badanie meza,droznosc jajowodow, histeroskopia... a dalej? Dalej nie ma juz nic iui (najpredzej to strata czasu) i ivf. No tak to wyglada. Ja jestem juz po hosteroskopii a wczesniej przeszlam wszystkie etapy. Wiec nie ma co juz szukac przyczyn nieplodnosci. Teraz chce sie upewnic ze 36h okresu to kest ok.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Racja PAP u mnie była wlasnie taka procedura. To w zasadzie nie wiem czy ta moja lekarka będzie dobra dla Ciebie bo to wlasnie pokolei mi sprawdziła. Nazywa się Żaboklicka. Dwuczłonowe ma nazwisko ale nie pamietam. Kurczę ale musisz znaleźć dobrego lekarza i podpytac o to co Cię martwi.
Iza no to czekamy, może Oleńka będzie grudniowa 😉 -
Iza no to czekamy
Lucecita my zamawiamy sporo rzeczy z alli ale o klockach nigdy nie pomyślałam a mąż mi teraz mówi, że pewno atestów nie mają, że jakieś farby na klocka h mogą być gorsze...jak przecież połowa zabawek jest z Chin. Nie wiem czy jest podstawa żeby się aż tak bać ale on to wszy sprawdza 😜
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
PAP no taka jest procedura. Ja też byłam 6 razy na stymulacji i nie zaskoczyło. Każdy mowil o iui i o in vitro.. inna lekarka znów zaproponowała stymulacje (nawet nie wspomniala o iui) ale w zupelnie innych dniach niż zawsze miałam i zaszlam.. do tego zapisała mnie do programu dla niepłodnych i dała stos badań na NFZ do zrobienia których nawet niektórych nie kojarzyłam ale już nie zdazylam ich zrobić 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 15:20
-
PAP trzymam kciuki żebyś spotkała na swojej drodze takiego lekarza, który Was pokieruje w dobra stronę i da nadzieje.... 🙏🏻
Ja dziś byłam z synkiem na sorze, bo tak walnął głowa w stół, ze rozciął skórę☹️ Na szczęście obyło się bez szycia.... zakleili plastrami i powinno się zrosnąć... mój bidulek -
Iza no to nieźle. W zasadzie podziwiam cię że się nie zdecydowałaś na cc. Wiem jak się czujesz to przenoszenie nie jest fajne. Mam nadzieję, że w tym tygodniu Oleńka się sama zdecyduje.
Mother mój mąż też taki jest hehe -
nick nieaktualnyLekarz dzisiaj tak obmierzyl dziecko ze wyszlo mu 3,2kg. Ale spróbuję sama urodzić. Na cc jeszcze jest czas.
No i nie tylko was zawiodlam. Moj córka jaka zawiedziona, i cała rodzina. Chyba musze wydac jakieś oficjalne oświadczenie na fb ze nadal jestem w dwupaku i mam się dobrze bo oszaleje od tych pytan.