Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:Witaj Ewi. Co tam u ciebie?
Chyba predzej wysnie sobie ten porod niz sam sie zacznie. Juz druga noc z rzedu mi sie sni ze sie zaczyna lub ze juz urodzilam a w rzeczywistości nic sie nie dzieje. No nic, czekamy.
Dziewczynka czy chlooczyk? -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Niech Maz ci pomoże żeby szybciej urodzic.
Dziewczynka czy chlooczyk?
Oleńka. Jutro jade do szpitala. Jak mnie wypuszcza to chyba naprawde wykorzystam meza bo juz mnie irytuje to czekanie. A stresa przed jutrem mam ze hej, chyba gorzej niz gdyby samo sie zaczelo. -
Adele27 wrote:A ile ma twój synek ? Ogólnie są zestawy LEGO Junior. Mój syn bardzo szybko zaczął ukladac normalne zestawy. Jego pierwszy zestaw to był domek na drzewie z LEGO Creator - mi się bardzo podobał więc taki dostał hehe. Creator jest fajny bo można z niego tworzyć 3 rozne budowle ale może być faktycznie za trudne na początek. Ja mu pomogłam na początku bo lubię też ukladac 😛 ale szybko nie potrzebował mojej pomocy. Musial nauczyć się czytać logicznie i bez pośpiechu instrukcje 😉
Ma 6 lat. To popatrzec LEGO JUNIOR?
-
Hejka! Jeden dzień mnie nie było, a tyle nadrabiania
Miśkowa przykro mi, że ten Twój cykl tak wygląda...może uda się tabsami wyregulować itp.
Evs6 cieszę się, że wszystko ok na badaniach
Iza a Ty dziś do szpitala ciekawe co Co powiedzą. U nas seksy po terminie nic nie pomogły ale próbuj 😂
A co do zabawek to my póki co skupiliśmy się na prezentach urodzinowych ☺️ dziś mój synek kończy 5 lat😍 dzisiaj mam wolne, bo jutro gości mamy to trzeba w kuchni porobić parę rzeczy ale tak jak u Adele i Hugo uwielbia klocki LEGO. Poskładane budowle stoją na szafce, wszystko ładnie zawsze segreguje, szanuje bardzo itp uwielbia! Poza tym puzzle, auta, gry planszowe, plastyczne typu ciastolina. I hot wheels teraz też na topie
Adelax Twój syn spokojnie może już układać LEGO. Nasz jak miał 4 lata to sam budował wg instrukcji jakieś domki czy nawet z LEGO city zestawy ogólnie fajnie mieć też mix różnych LEGO to też dziecko wtedy samo buduje coś wg własnej wyobraźni
Miłego dzionka dla Was
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Hugo zajrzalam czy Iza urodzila.
U mnie nic. Jeszcze nawet nie bylam u gina zeby skonsultowac wynik po hist-pat z histeroskopii. Ale pojde. W grudniu. Byc moze pomysle nad zmiana lekarza ale juz nie w kwestii braku ciazy tylko kogos kto poszuka przyczyny i wymysli cos na moje trwajace 36h okresy. Po histeroskopii okres byl 3dniowy i warto bylo zmieniac podpaski a teraz znowu lichoSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Hugo zajrzalam czy Iza urodzila.
U mnie nic. Jeszcze nawet nie bylam u gina zeby skonsultowac wynik po hist-pat z histeroskopii. Ale pojde. W grudniu. Byc moze pomysle nad zmiana lekarza ale juz nie w kwestii braku ciazy tylko kogos kto poszuka przyczyny i wymysli cos na moje trwajace 36h okresy. Po histeroskopii okres byl 3dniowy i warto bylo zmieniac podpaski a teraz znowu licho
Na endo z tego co kojarzę przepisuje estrofem? Jakoś tak. Może warto zbadać wszytskie estrogeny bo to one są odpowiedzialne za endo.
Moja @ ostatnio trwa 3 dni-i to bez wina czy innych wspomagaczy, a później już plamienia z dwa dni. Ale co z tego jak ciąży i tak nie widać na horyzoncie.
Mother sto latek dla młodego 😊 🎂
Fajnie że już piątek 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 08:27
Migotka lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Mother wszystkiego najlepszego dla synka 🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎊🎊🎁🎁🎁 mój syn jak twój zaczął budować w wieku 4 lat 😉 i tak przygoda z LEGO ciągnie się do dziś ✌️
PAP moje @ ostatnio były również coraz słabsze.. potrafila trwać 1,5dnia.. i z 2 dni plamien.. nie wiem o co chodziło
Iza trzymamy kciuki 🤞🤞🤞 o której masz się pojawić w szpitalu ? -
Ja planuję weekend w Gdańsku wrr nawet noclegu jeszcze nie znalazlam... Z tego co patrzę pogoda ma być kiepska zimno i deszcz więc zostaje nam chodzenie po sklepach (czego mój mąż chciałby uniknac) haha 😛 ale w końcu po to tam jedziemy.. no i coś dla syna poszukam jakaś atrakcje na nd i do domu
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Mialam chyba z rok temu badane hormony (w tym estrogeny) i raczej wsjo ok. Ale chciala bym znalezc lekarza ktory sprawdzi to wszystko jeszcze raz. Ja jestem prawie pewna,ze cos u mnie nie gra z ta przemianą endometrium ale spoko, naprawde jesli idzie o ciaze to trudno-tutaj wiem,ze juz tylko ivf pewnie zostalo. Tylko te okresy..tak slabe i marne.. leci ze mnie taka wątrobka ale nie w jakiejs duzej ilosci. A w histero mam napisane (znaczy w hist-pat z histero) - endometriun z gruczolami jak w fazie proliferacji z widocznymi ogniskowo w podscielisku grubosciennymi naczyniami jak w polipie. I co to znaczy?? Faza proliferacji to faza wzrostu bo bylam przed owu ale te naczynia jak w polipie? Wg histero nie mialam zadnych polipow, wyglad endometrium extra a tu tak jak bym miala endometrium polipowate? I wez badz czlowieku madry.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
PAP nie ma chyba co tak rozkminiac.. tak jak piszesz znajdź jakiegoś lekarza, któremu zaufasz i który by spr te wyniki. Samej nie ma co czytać i się zgłębiać bo to jeszcze bardziej cię przyblokuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 09:29
-
U nas też rządzi lego friends
Córce zamawiam na allieexpres. Zestawy które w pl 300-400 zł kupuje po 100-150 zł.
Pod choinkę już do nas idzie 😊
Tylko że są bez oryginalnego pudełka to obcym dzieciom na prezent nie bardzo.
Nie różnią się niczym od oryginału.córka- 2011
syn- 2019 -
Iza bierz się w garść i do szpitala☺️ Ale rozumiem Cię sama mam już mętlik w głowie
Dzieki dziewczyny za porady w sprawie LEGO
Mother wszystkiego naj dla synka ♥️ Kiedy planowana @?
PAP może poszukaj jakiegoś naprawdę dobrego lekarza, sama tego wszystkiego nie rozkminiaj. Do stolicy masz daleko? Ja chodziłam do dobrej lekarki która wyprowadziła mnie tak mi się wydaje położyła mnie do szpitala na dwie fazy i zbadali mnie pod każdym katem -
Adelax jestem z Wawy. Tylko nie wiem czy pamietasz ale ja juz bylam np w poradni na starynkiewicza i tam lekarz popatrzyl na mnie i zaproponowal ivf bo powiedzial,ze nie ma co szukac dalej tylko robic ivf (i to mi sie nie podobalo). Daj na priv naziwsko lekarki,poczytam o niej.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny