Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj tesc bardziej zainteresowany niz tesciowa, no i wiecej mysli. A corka sobie poradzi, wie gdzie ma ubrania to sobie wezmie, najwyzej skloci sie z babcia, ta pojdzie obrazona do siebie, przysle dziadka i tak to bedzie wygladalo. Ale ja sie tym nie przejmuje, musza sobie jakos poradzic. Powiesilam tylko na lodowce kartke z lekami jakie trzeba dac, plan lekcji oraz rozkład lekcji i przerw. To najważniejsze. Wszystko jasne i czytelne.
Szkoda nerwow na przejmowanie sie tesciowa. I pewnie jak powiem ze nie chce odwiedzin w szpitalu to znow sie obrazi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 22:12
Kasia 1805, evs6 lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Moj tesc bardziej zainteresowany niz tesciowa, no i wiecej mysli. A corka sobie poradzi, wie gdzie ma ubrania to sobie wezmie, najwyzej skloci sie z babcia, ta pojdzie obrazona do siebie, przysle dziadka i tak to bedzie wygladalo. Ale ja sie tym nie przejmuje, musza sobie jakos poradzic. Powiesilam tylko na lodowce kartke z lekami jakie trzeba dac, plan lekcji oraz rozkład lekcji i przerw. To najważniejsze. Wszystko jasne i czytelne.
Szkoda nerwow na przejmowanie sie tesciowa. I pewnie jak powiem ze nie chce odwiedzin w szpitalu to znow sie obrazi.Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej czy któras tu wysika nam II kreski?? 🙂
Ja wczoraj miałam tragiczny dzień.. cały prawie przespałam. Dziś z kolei krzyż coś mnie boli więc też leżę ..
Zaczynam się rozglądać za prezentami na święta... Mam 10 dzieci do obdarowania ehh cudownie 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 08:26
-
nick nieaktualny
-
Ja też niecierpliwie czekam na dwie kreski na wątku!!! Staraczki co tam u Was?
Ja tez mam kilkoro dzieci do obdarowania, kilka prezentów już zamówiłam ale jeszcze nie wszystkie. W tym roku raczej swieta nie są w mojej głowie jak zawsze teraz na czym innym będę skupiona ☺️ -
U mnie po staremu 😜🐵 też się wzięłam za ogarnięcie prezentów. Objawów jak zwykle brak. Suple muszę kupić jakieś bo mnie nogi bolą czwarty dzień już 🤦♀️ reumatyzm albo nie wiem o co chodzi.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ech dziewczyny u mnie lipa w tym cyklu, dziś 22 dc a owu ani śladu, śluz był przez 8 dni ale skoku nie było więc albo moje pco się odnawia albo jeszcze coś innego się kiepści trzymam kciuki mocno za pozostałe dziewczyny. Mother i Hugo już za niedługo będą wiedziały
Ja od wczoraj sama z córką bo mąż pojechał na rozmowę kwalifikacyjną o pracę. Z jednej strony życzę mu żeby ją dostał a z drugiej strony oznacza to dla nas rozstanie bo to ponad 200 km od nas wtedy myślę że koniec starań (trudno wycelowac z owu na weekend) no i nie będzie widział jak córka rośnie chyba depresja mi wraca4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa o kurcze takie rozstania się ciężkie.. ja sobie na dłuższą metę tego nie wyobrazam.. najdłużej byliśmy pół roku w takiej rozlace,że mąż na weekend wracał i było ciężko dość..
A co do owu to brałaś kiedyś inofem czy coś tego typu ?
Hugo brak objawow to znaczy,że wszytko z twoja głowa jest ok hehe martwilabym się jakbyś listę objawow wypisała 😝 jak zawsze trzymam kciuki tak czy siak 🤞Hugo87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja Inofem mam do sprzedania jak coś cała paczka 😉 nie zdążyłam wziac bo zaszłam w ciaze a naprawdę poprawia gospodarkę hormonalna. Możecie poczytac o tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 09:15
-
Ja też już myślę o prezentach. Teraz ma być Black friaday i później cyber monday to może coś upoluje.
Trzymam kciuki za owocny czas✊
Miska kurde no niewiadomo co lepiej, ale takie rozstanie to strasznie żal. -
Ja właśnie na mikolajki nie mam pomysłu dla syna.. ten oczywiście o Lego tylko gada.. 🤦 miejsca już w pokoju nie ma na te budowle... Ale szczerze to on nic innego nie robi tylko buduje więc chcąc nie chcąc pewnie kupimy klocki..
Aaaa i kupiłam mu dziś piżamę w Pepco z Miki i kilka skarpetek mikolajkowych bo jak na mikolajki to coś musi być w mikołaje 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 11:18
-
nick nieaktualny
-
O Iza to mamy podobny problem z LEGO hehe tak ceny są kosmiczne przeciętnie min.100zl trzeba wydać ... Jakbym tak stanela na giełdzie z kolekcją mojego syna to bym na prawdę dobrze zarobiła 🤣
-
Iza34 wrote:Moja corka chce lego friends a jak patrze na ceny to wlos sie jezy, mam wrazenie ze ceny poszly w gore ze 2-3 razy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 11:48
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Ja do tej pory kupowalam glownie podroby, jakosc identyczna jak oryginalnych ale nic z tego co chce nie moge teraz znalezc. U nas wszystko jest w jednym pudle, najpierw zlozy, pobawi sie i fruu do reszty klockow. I mi zal kasy na takie cos.
No to u mojego jest inaczej.. każdy zestaw składa i trzyma na regale bądź kilku regałach 🤦 .. bawi się bardzo często, nie gubi części mało tego.. ma posegregowane klocki wielkoscia itp w pudelkach hehe dlatego wolę mu kupić te klocki niż co innego co właśnie rzuci w kat po kilku dniach. Widze,że je szanuje to też nie żal wydac ta kasę