Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:A nie balas sie ze sie rozejdzie? Wiadomo ze przy dziecku sie nie lezy, zawsze cos trzeba zrobic.
Nie może dlatego że u nas w szpitalu od zawsze tak szybko ściągają a po drugie mąż zaraz mi zrobił fotkę i pokazał jak to wygląda. Wyglądało bardzo ładnie także nawet nie pomyślałam o tym. Zresztą wiem, ze jak się rana nie chce goić czy coś to nie ściągają.
-
AdelaX wrote:
Evs no to duży, ja myślałam ze na ostatniej wizycie 3 kg pyknie a tu 2600.
Dziewczyny w ciąży przygotowujecie sobie wcześniej plan porodu ze strony rodzic po ludzku?
W pierwszej ciąży tego nie praktykowałam ale wczoraj wypełniłam a co tam
Adelax ja się zastanawiam na ile personel szpitala respektuje taki plan 🤔 muszę się zapytać mojej lekarki....
Jak urodziłam 1 syna to mówiłam, ze nie chce, aby był dokarmiany mm na co pielęgniarka prychnęła mi „zobaczymy” 😳
A co do wagi to jestem trochę przerażona, zobaczymy jak dalej będzie przybierał.
-
U mnie nikt planu nie sprawdzał, ale pytała się położna o wszystko.
Wszystko jest dobrze, maluch się ruszał, już widać małego człowieczka. Byłam dzisiaj u innego gin, na początku się wystraszył, że wygląda na większą ciążę ale mówię, że to się zgadza i o tydzień do przodu, wypada 10+6. Za dwa tyg prenatalne.evs6, Iza34, Adele27, AdelaX, pola89, Emrica, mother84, Kasia 1805, agulineczka, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przede mną pierwsze 3 dni (i noce) bez dziecka odkąd się urodziła... Trochę się martwię jak to zniesie...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Dziewczyny przede mną pierwsze 3 dni (i noce) bez dziecka odkąd się urodziła... Trochę się martwię jak to zniesie...
Miskowa jak mój synek miał 1,5 roku, musiałam wyjechać na dwa dni i tez bardzo przeżywałam, tym bardziej, ze był na cycu, ale dał radę chłopak 💪🏻 I nigdy nie zapomnę tego uścisku jak wróciłam, płakałam jak bóbr 🙈 -
No na szczęście moja już dawno nie ale w wieku jest podobnym. Myślę sobie że w tygodniu jak jest w żłobku to byłoby łatwiej a tak jak będzie w weekend w domu to może będzie mnie szukała... A może tylko ja to tak przeżywam?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa niech moc będzie z Tobą 😘 nasz szybko został sam na noc, bo jak miał 2 miesiące ☺️ a odkąd skończył pół roku to raz w miesiącu staraliśmy się go zostawiać na jedną nockę u dziadków czy babci, żeby właśnie był przyzwyczajony w razie co 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJaki hardcore wyjsc z domu przy takim maluszku i to na 3-4 godz. Wygmyrac sie nie mozna bylo.
Ale mialam dzisiaj noc, zabralam malutka do lozka, wyjelam piers i co byla glodna to sie przebudzala i juz miala gotowe. A ja prawie caly czas spalam.
Miskowa powodzenia. Ty 3 dni a ja przezywam 3 godz. -
Iza a Ty dziś masz to zdjęcie szwów tak?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
No i jak ta rana, ok wszystko?
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Emrica wrote:Dziewczyny ktore sa w ciaży lub juz mają drugie szczęścia czy przed szczęśliwym cyklem zmieniłyście cos: np leki otoczenie jakieś zabiegi ze sie w koncu udało czy poprostu wszystko to samo co zawsze i pojawiły się dwie kreski?