Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Właśnie miałam pytać to samo 😂
Ale chyba dałaby znać, że rusza
Mnie bolą już piersi, domyślam się, że pewno już po owu. Wczoraj ❤️ się nie udało, a pewno to bym ten czas ✌️ no nic, może dziś jeszcze coś wyjdzie.
Moze nie zdazyla. Jak ta dziewczyna z sali- urodzila w 6 min. 😁. -
mother84 wrote:Właśnie miałam pytać to samo 😂
Ale chyba dałaby znać, że rusza
Mnie bolą już piersi, domyślam się, że pewno już po owu. Wczoraj ❤️ się nie udało, a pewno to bym ten czas ✌️ no nic, może dziś jeszcze coś wyjdzie.
Mother może jeden cykl w ogóle nie myśl o dniach płodnych tylko niech samo się zadzieje, tak po prostu bez spiny -
AdelaX wrote:Mother może jeden cykl w ogóle nie myśl o dniach płodnych tylko niech samo się zadzieje, tak po prostu bez spiny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 09:36
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother a może to właśnie jakiś klucz do sukcesu? Tak się poprostu nie przejmowac🙃 wiem, ze łatwo się mówi, ale a nóż )
Ja w szpitalu, czekam na badanie.... dostałam opitol ze za późno przychodzę, No, ale ja czekam zawsze tyle samo niezależnie czy przyjdę na 7.30 czy na 9, a i tak muszę synka odprawić do niani wiec nie ma szans na wcześniejsze przyjście jak mąż ma 1 zmianę
Adelax to czekamy cierpliwie na jakaś akcje a poród w 6 min byłby spełnieniem moich marzeń 😍😍 -
AdelaX wrote:Dziewczyny - wysyłam Wam tykającą bombę 😅☺️🤦♀️
https://naforum.zapodaj.net/16cdcf1ac64f.jpg.htmlAdelaX lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Adelax aaaaaa jaki brzuchol ! 😮🥰🥰
To mi się wydaje,że ja mam duży haha 😅 a jeszcze urośnie z 3 razy ...
Ja czekam właśnie na wizytę do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 14:19
AdelaX lubi tę wiadomość
-
Wizyta dziś szybka z małym ok waży 600g nie chciał się w ogóle pokazać ciągle zasłaniał buziola .. 🙃 wyniki ok ale morfologia leci w dół więc dostałam żelazo. No i co mnie dobiło to moja waga ehh w miesiąc +3kg jestem w szoku bo przez cala 1 ciaze przytyłam tyle ile teraz.. jak tak dalej pójdzie dobije do 20kg.. 🤦
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 15:34
-
Adele no każda ciaza jest inna, ja tak powoli roslam a potem się rozpędziło i już wlasnie prawie +20🙈
Mój tez cały czas rączkami zasłaniał buźkę ☺️ Pamietam jak ciezko było zrobić zdjęcie w 3 d
Najważniejsze ze wszystko Ok❤️ -
Adelax - super brzusio 😍 widać, ze jeszcze chwilka....
Adele - waga się nie przejmuj, bo tak jak Adelax pisze, ciąże mogą być zupełnie inne, ja tez już przybralam więcej niż w 1.
Ja za to zła jestem, bo co lekarz to inna opinia.... dzisiaj dowiedziałam się ze ciąże trzeba będzie wcześniej rozwiązać, bo przepływy mogą się pogorszyć chociaż teraz są Ok.... a ostatnio słyszałam ze nie ma przeciwskazan do czekania na akcje i porodu SN. No ale szpital do którego chodzę na te przepływy „słynie” z cc, a ja tam nie chce rodzic
Niewiem już sama zobaczymy za tydzień, bo ponowna kontrola i wizyta u mojego lekarza.... a synek przybrał 300g w tydzień 😳 brzuszek jest tydzień do przodu🙃AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdelaX fajny brzusio..
Adele co do wagi to roznie bywa. Ja przybralam 13 kg ale mija 2 tyg.a ja z tych 13 zgubilam tylko 6kg. A jakie dostalas żelazo? Bo ja bralam różne a "wypaslam" sie na Szelazie, tylko to podnioslo mi hemoglobine do 13,3 a mialam ponizej normy. I polecam poczytac z czym nie brac zelaza bo ogranicza wchłanianie.
Evs porozmawiaj ze swoim lekarzem co on o tym mysli. Moj mi wrozyl nadcisnienie no i wywrozyl, tylko jakbym rodzila w terminie to by bylo ok. No i chyba bede sie borykac z nadcisnieniem na co dzien, biore dopegyt a to cisnienie sobie skacze.AdelaX lubi tę wiadomość