Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Ogladalam wlasnie. Jakiś probiotyk dobry na kolkę Iza wyłapałas który? 😁
My od 3 t.z. podajemy biogaia i tam wlasnie jest ten szczep, zapisalam i sprawdzilam.
Dziwne mam te cycki. Z lewego sciagnelam 115ml a z prawego 20ml. A zwykle bylo mniej wiecej po rowno. O co chodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 11:58
-
Jeszcze parę godzin i jadę rodzić "naszego Kazika" - to imię z Listy do M, zartujemy sobie z mężem bo kilka dni temu akurat oglądaliśmy 😁😉 Mam nadzieję, że ogarnelam wszystko co powinnam, nawet zmylam makijaż 😅 Ubrania dla dzieci naszykowane, choinki rozebrane, instrukcja obsługi dla męża spisana. Jutro muszę pamiętać jeszcze żeby pojechać na czczo w razie jakby robili jakieś badania lub chcieli robić cc to będę gotowa, ale kanapki też wezmę w razie jakby zaplanowali poród na środę 🙂
Emrica, Iza34, mother84, Miśkowa, evs6, DoveLove, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Iza chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem nawet co Ci napisać. Na pewno to że jesteś wspaniałą i dzielna mamą bo starasz się i walczysz 👏 I jak czytam o tej asymetrii to chyba coś w tym jest bo moja kuzynka to z pierwszym dzieckiem miała chyba ten problem, Ada jej się tak wyginala i z 1piersi prawie nie jadła, ale z drugiej ładnie ssala.
Adele ja mam butelki Awent, te standardowe.
-
Adele27 wrote:Kasia no to są emocje ☺️☺️ kciuki żeby wszystko poszło dobrze ❤️ o której masz być w szpitalu?
-
Miskowa jutro powtarzasz betę?Jak się czujesz?
Kasia to będziemy czekac z niecierpliwością 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 14:46
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Kasia jakie emocje. Trzymam kciuki jutro za szczęśliwe rozwiązanie.
Właśnie miskowa jak tam u ciebie?Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Kasia to już? Dobrze że maleństwo wytrzymalo w brzuchu. Mojej przyjaciółki zdecydowało wyjść szybciej i jest z końcówki grudnia
Dziękuję dziewczyny, czuję się dobrze. Zmęczona jestem ale obstawiam że to przez przeziębienie. Trochę się zastanawiam nad tą beta, dziś test wyszedł mocniejszy więc wszystko chyba ok. Jeszcze się zastanawiam. Póki co myślę jak i kiedy powiedzieć w pracy4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Kasia to już? Dobrze że maleństwo wytrzymalo w brzuchu. Mojej przyjaciółki zdecydowało wyjść szybciej i jest z końcówki grudnia
Dziękuję dziewczyny, czuję się dobrze. Zmęczona jestem ale obstawiam że to przez przeziębienie. Trochę się zastanawiam nad tą beta, dziś test wyszedł mocniejszy więc wszystko chyba ok. Jeszcze się zastanawiam. Póki co myślę jak i kiedy powiedzieć w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 15:43
-
Miśkowa ja betę tylko raz robiłam 😊 później już tylko usg.
Kasia powodzenia i trzymam kciuki 😊🤗
Mnie coś rozkłada. Gardło boli i mnie trzęsie. Zasypiam codiznnie o 14 jak mam wolne.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Iza czyli u Was poki co kolek nie ma?
My juz sami nie wiemy czy to kolka czy nie, czy zmęczenie czy cos innego. Polozyc malutka spac wieczorem to katorga, juz sami nie wiemy jak zeby po kilku minutach spania sie nie obudzila. Czasami bujamy sue i do 2 w nocy. I teraz w dzien to samo. Smieje sie ze doszło do takiej paranoji ze bąka puscic nie można bo zaraz sie obudzi, niby spi a ja nic zrobic nie moge, nie moge odejsc od wózka bo co chwilę sie budzi. Teraz śpi gleboko i mimo ze pora jedzenia to czekam az sie wyspi, moze bedzie lepiej. -
Hugo znów? Żeby Cię nie dopadła znów angina ja tak miałam 3 lata temu anginę pod rząd tak jakbym tamtej nie wyleczyła.
Dziewczyny sesja noworodkowa dramat z Moim Tymkiem 😔 nic nie wyszło dobrze ze to siostra robiła bo chciała na nas poćwiczyć dopiero. Dobrze ze była przygotowana tez na rodzinna to trochę wspólnych zdjęć udało się uchwycić natomiast małego żeby odłożyć to nie dało rady.. usypiał mocno na rękach a każda próba odłożenia go to był pisk. Taki oto egzemplarz hehe -
No znowu mnie boli gardło od piątku już 😞 ale inaczej niż ostatnio. Leki mam nadzieję że dadzą radę. Byle przeżyć ten tydz.
Ja nie szłam właśnie na sesję noworodkowa bo mój był nieodkladalny. Dopiero zdjęcia sobie wpolsne zrobiliśmy w plenerze jak miał 1,5 roku 🤣Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:A my nawet przy choince nie jestesmy w stanie zrobic bo albo spi, albo je albo placze, a jak juz to nie ma komu nam zrobic.
A nie możecie że śpiącym dzieckiem zrobić zdjęcia?
Mój jak się budzi 5 razy w nocy to jestem zadowolona. Najgorzej jak nie śpi 2-4. Już nawet o nocnej niani myślałam.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Miśkowa powtorzylabym betę dla świętego spokoju. Ale ja to jestem ciężki przylądek jak widać. W pierwszej ciąży betę robiłam raz, w drugiej powtarzałam i było ok, tylko potem było jak było, a teraz też robiłam drugi raz, ale test tej samej firmy ewidentnie po tygodniu wyszedł mi bardziej blady, wtedy już coś przeczuwałam, zresztą Wam pisałam. Trzymam kciuki za Ciebie ✊✊
Kasia powodzenia!!! Żeby wszystko było dobrze🤗🤗🤗czekamy na wieści
Hugo mnie też lekko gardło znowu boli. Ale planuję zapić dziś malibu to może mi tam rozgrzeje 😂😂😂 a jutro do pracy...😩😩Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 17:55
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️