Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiera wrote:Tak patrzę na te ceny testów z allegro, co wrzucalyście i kuszące bardzo. Może też sobie zamówię 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 20:08
-
Kurcze a u nas bzykanko co 2 dni nie dało efektu. Dopiero jak zrobiliśmy sex na początku plodnych a potem dopiero jak test był pozytywny i dzień po to się udało. Taki sam schemat zastosowalam jak zaszlam z córką ale wtedy było tyle zmiennych że nie wiedziałam co pomogło. Mother ja wierzę że ta operacja coś pomogła Twojemu mężowi i za niedługo zobaczysz II i będzie szczęśliwy finał 😊
mother84 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
A ja już dawno nie robiłam, a i tak nie zaszłam A fajnie byłoby chociaż tu dwie kreski zobaczyć 🤣 A na serio to mam wrażenie, że mi się rozregulowało ciut wszystko w ostatnich miesiącach, a jak jest tak dużo to można sobie potestowac do woli, bo tak to robiłam tylko 2-3 do ciemnej kreski, żeby na dwa miesiące wystarczyło pudełko 😄
-
U mnie sprawdziło się to czego nie znosilam słyszeć czyli sławne "wyluzuj".
zarówno z córką jak i ostatnio zaszłam kiedy się najmniej tego spodziewałam i nic nie liczyłam.
z córką był to jedyny cykl który odpuściłam monitoring a chodziłam co miesiąc przez ponad rok...
ostatnio udało się a nawrt nie wiedziałam kiedy mam owulacje.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wiera noooo to chyba i ja zrobię owulacyjny dla dwóch kresek haha😂
Wiera lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja nigdy owulakow nie używałam chyba przez nie bym się jeszcze bardziej spinała ... 😛 Ale za to ponad rok mierzyłam temp.. u nas w szczęśliwym cyklu sex byl codziennie w dniach płodnych 😁 ale przez te 3,5 roku był różnie codziennie, co 2 dni , 2 dni w miesiącu heh itp itd i nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 21:03
-
nick nieaktualny
-
Iza przytulam.. jutro będzie lepiej :* ósma plaga egipska - "złote mądrości teściowych" 🥴
Veritaa - luz jest bezcenny, to prawda... A tu jak na złość - czasem im bardziej się chce zapomnieć to tym bardziej się pcha do głowy
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamiast isc sie umyć bo w koncu w domu cisza to grzebie w necie i szukam info kiedy wymienic smoczek w butelce na wiekszy. Na poczatku tak do polowy ssie ladnie, spokojnie a potem dostaje jakiegos nerwa, puszcza smoczek, placze, a jak wciskan ponownie to zasysa jakby byla wsciekle glodna i po chwili znow to samo-puszcza, placze i denerwuje sie, no i je dzis duzo mniej. Czy to juz ten moment na wymiane?
Kurczaki, zaczela irytować mnie obecnosc tesciowej mimo ze mi pomaga. Źle juz ze mna. -
Hej ja jeszcze w łóżku.. muszę się ruszyć 🙄
Ale tak mi się nie chce.. co chwilę albo brzuch mi twardnieje albo bóle miesiaczkowe czuje 😑 a syna do szkoły trzeba ogarnąć
Iza mała chyba się denerwuje,że wolno leci bo smoczki te dla najmniejszych też są zrobione tak,że jednak coś się dziecko musi napracować ..te pierwsze nie są przypadkiem 0-3 miesiaca ? -
nick nieaktualny
-
calanthe wrote:Witajcie, można się podpiąć? Dawno tu nie byłam, patrzę wątek dla mnie, spróbuję a co mi tam. Nie wiem czy ogarnę, żeby ze wszystkim być na bieżąco, ale jakoś się postaram. Od 4 miesięcy jesteśmy w trakcie starań o rodzeństwo dla naszej 2 latki 🙂
Że tak wtrącę, Iza spróbuj zrobić przerwę do odbicia po jedzeniu. Za trochę znów podaj butelkę. A nóż pomoże
Witamy 😊 😊 z pierwsza ciąża żeby zajść nie mialas problemów ? -
aLunia wrote:Tak te pierwsze są 0-3 miesiące. Może o coś innego jednak chodzi? Bo z piersi źle z butelki też
Ja bym dalej upatrywała winy napięciu mięśniowym. Ten fizjo sprawdzał napięcie w obrębie jamy ustnej? Wędzidełka sprawdzone?13.08.2015 r.
11.05.2019 r.