Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:mother u ciebie dalej ten śluz płodny jest?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyevs6 wrote:Iza, a może osteopata mógłby pomoc?
A ten od czego?
Evs twoj maly mial zoltaczke, tak? Zapytam z ciekawości jakie mialas zalecenia odnosnie karmienia, czym karmic, piers, mm czy mieszanie? Bo mam znajoma i wyladowali w szpitalu z zoltaczka bo podobno nie chciala wg zalecen pediatry karmic mieszanie ze to by pomoglo. -
Osteopata to taki fizjoterapeuta, tylko patrzy na ciało bardziej całościowo...
Jeśli chodzi o karmienie to tez słyszałam, ze zaleca się mm podczas zoltaczki, ale mnie nikt w szpitalu o tym nie mówił... nikt nie sugerował, żeby przestać karmić piersią... -
Oj Mother ale Cię rozłożyło... Wracaj szybko do zdrowia. I ciekawe czy rzeczywiście owu teraz?
Iza Ty to masz przygody może te masaże pomogą?
Calanthe witaj i powodzeniamother84 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa a Ty jak się czujesz? Dalej masz te krwawienia/plamienia? Odpoczywasz? W pracy już wiedzą?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzień doberek ☕☕☕
Jeny ciężkie noce mam ost przez męża bo wstaje ok 4 do pracy i ja oczywiście też się budzę.. wrrr
Ale... Witam się w 30 tyg ❤️❤️❤️ 😲
mother organizm ci zeswirowal.. 🙄
Miskowa właśnie jak się czujesz ?
Hugo co tam ?Jakieś nowe info w spr budowy ?
aLunia ty jak znosisz ta ciaze? Kiedy lekarz? 🤔 Chyba się dowiesz już o płci 😁
calanthe a u ciebie który dzień cyklu teraz ? Przed owu jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 08:19
-
Mother kuruj się dobrze że w domu jesteś. A mąż jak tam?
Miskowa właśnie jak u ciebie? Dzisiaj masz wizytę?
Calanthe no nawet nie pytaj jakie zaskoczenie...
Adele wrrr i pewnie znając facetów niezbyt cicho się zachowuje? Mój codziennie z komody bieliznę wyciąga a mówię mu uszykuj sobie dzień wcześniej bo delikatności przy otwieraniu szuflad zero.
Dzisiaj mam wizytę wieczorem, ale boje się że nie zrobi mi usg też z tymi nocami różnie bywa, a ostatnio naprawdę dobrze się czuje. -
nick nieaktualnyMiśkowa wrote:Oj Mother ale Cię rozłożyło... Wracaj szybko do zdrowia. I ciekawe czy rzeczywiście owu teraz?
Iza Ty to masz przygody może te masaże pomogą?
Calanthe witaj i powodzenia
Ogolnie moja malutka jest zdrowa, nie ma napięcia miesniowego (az dziwne na tyle kg nospy co w ciazy bralam) tylko jest nerwowa i przez to sie spina. Poza tym neurolog twierdzi ze powinnismy zageszczac jej pokarm bo ulewa "do srodka" (tez to zauwazylam) i przez to sa problemy z brzuszkiem. Mamy ja tak nosic zeby sie rozciagala a nie spinala (jak dotej pory tylko ja tak ją nosze bo u mnie tak lubi), no i te masaze np.Shantala. Musze uruchomic yt tylko kiedy, no ale musze znaleźć czas, nie lubie siedziec w kom.jak malutka nie spi.
A tymczasem do "@" wredoty (bo ciort wie czy to @) dolaczyla opryszczka 😢. -
Adele już 30 tydz? Heh mój mąż śpi do po 6 a później syczy że już tak późno. Ostatnio wymyślił że mi córkę w domu zostawi żeby mógł szybciej wyjść...
Dziękuję dziewczyny, plamienia ustaly ale od wczoraj boli mnie brzuch i już schizuje... Dobrze że dziś wizyta bo chyba padne z tej niepewności. W dodatku głupia na IP wzięłam już l4 ciążowe i teraz się zastanawiam co powiem jak coś będzie nie tak. Dopiero wczoraj zobaczyłam że na wypisie mam wpisane "poronienie zagrażające". Od wczoraj też źle się czuję, boli mnie ten brzuch, mdlosci mam okropne, boli mnie głowa i nie mam siły. W dodatku muszę wysprzatac chatę bo dziś przyjeżdża moja mam na dzień babci do żłobka i co gorsze chyba trzeba jej powiedzieć a ona strasznie chlapie językiem a w pracy już wiedzą tylko chcę jeszcze osobiście pojawić się żeby powiedzieć, ustalić czy będę mogła wrócić i przeprosić za poniedziałek bo wylecialam jak torpeda z pracy mówiąc tylko koordynatorce a szefowej nic nie powiedziałam. Uff przepraszam że Wam tu żale wylewam wiedząc że Wy marzycie o ciąży i mdlosciach ale musiałam się komuś wygadac.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa no poczatki przeważnie są ciężkie.. dobrze,że nie ma już plamien zobaczysz co lekarz powie na wizycie a na którą masz ?
Ja też się martwiłam,że tak szybko o ciąży szefowa wie bo w 8tyg dostałam zwolnienie .. i nawet nie chciałam myśleć jakby się źle skończyło.. narazie praca się tak nie przejmuj wiadomo,że chce się być w porządku ale są różne okoliczności i ważne żebyś teraz się nie denerwowala -
Hugo Ty masz zdrowie do tych imprez 🤣
Adele dopiero na 17:20 ale na bank wejdziemy później bo u niego zawsze jest opóźnienie. Jeszcze muszę się ogarnąć na wizytę bo na tej IP to wstyd mi się było rozebrać i zaczęłam lekarke przepraszać 😂4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)