Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Evs nigdy nawet nie trafiłam na babkę jak szukałam wizyt.
A no wyjścia nie ma jakoś będę musiała to pociągnąć.
Hehe miskowa mi się też zdarzyło i córka stała za mną i mnie głaskała po plecach 😂
-
Tonia wpadliśmy. Karmiłam tylko pół roku. Ale okres dostałam 7 tygodni po porodzie. Po pierwszym porodzie po 8 tygodniach. Dziwna moja natura.
Kasia dajesz nadzieję. No ale nie jestem pozytywnie nastawiona, nie będę ukrywać.
U mnie mąż akurat pracę zmienia. I od maja przechodzi, umowa najpierw na 3 miesiące także nie wiem czy dostanie urlop i jak to wyjdzie w ogóle.
Mother to dobrze, że szybko dochodzi do siebie. -
Adele sliczny kociak, i patrz jeszcze tylko 10 tyg ciąży lub mniej kiedy to zleciało...😊
Kasia fajnie ze tak dobrze u Ciebie u nas niestety wciąż dramat ale no coz jedne dzieci spokojne drugie mniej. Jestem wykończona 😌 jak tylko mogę wszystko robię z taka torpeda i już nawet mam takie akcje ze mały nie płacze a ja slysze jego płacz paranoja 😱🙈
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Tonia wpadliśmy. Karmiłam tylko pół roku. Ale okres dostałam 7 tygodni po porodzie. Po pierwszym porodzie po 8 tygodniach. Dziwna moja natura.
Kasia dajesz nadzieję. No ale nie jestem pozytywnie nastawiona, nie będę ukrywać.
U mnie mąż akurat pracę zmienia. I od maja przechodzi, umowa najpierw na 3 miesiące także nie wiem czy dostanie urlop i jak to wyjdzie w ogóle.
Mother to dobrze, że szybko dochodzi do siebie.
Oby Wam trafiła się "niebieska" 😉✊AdelaX, aLunia lubią tę wiadomość
-
Kasia dzięki aż mi się miło zrobiło ♥️
Co by nie było modlę się żeby było ok bo zaczynam schizowac. W ogóle cały dzień płakać mi się chce, mam nadzieję że końcówka będzie dobra.
Sory za smuty i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. -
Dziewczyny czekamy na wieści z wizyt
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Alunia masz prawo mieć emocje i mysli jakie masz. Spotkała Cię trudna sytuacja i to Ty musisz się z nią uporać ale wierzę że dasz radę
Mother u mnie min pół godziny opóźnienia, spodziewałam się tego ale u tego lekarza każda pacjentka dostaje tyle czasu ile potrzebuje na szczęście wzięłam wyprawkę: tel, wafle ryżowe, wodę imbirowa i dropsy mietowe🤣4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa to widzę, że jesteś przygotowana 😂😂😂 zestaw niezły 😊
Miśkowa lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
U mnie nie jest dobrze. Jest taśma owodniowa która może doprowadzić do amputacji i innych złych rzeczy ale może się nic nie stac. Dostałam skierowanie na patologie, jutro jadę do szpitala.
A raczej dziewczynka będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 19:50
-
aLunia jeny ..co to jest? pierwszy raz o tym słysze..
Nie martw się kochana choć wiem,że ciężko ☹️ kładą cię żeby jakies badania porobić czy jak ?
Miskowa jak u ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 20:00
-
ALunia ja też pierwszy raz o czymś takim słyszę, zaraz poczytam co to...mam nadzieję, że jednak nic się złego nie stanie i wszystko zakończy się dobrze. Czekamy na wieści co powiedzą w szpitalu. Trzymaj się mocno!
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele no całą drogę do domu płakałam, głowa.mi pęka. Nie wiem.co myśleć, czytam o tym i są tak różne scenariusze. Nie mam na nic wpływu.
-
Alunia też czytałam. Na jakimś forum każda jedna z dziewczyn pisala, że się wszytsko dobrze skończyło. Żeby nie czytać tych stron gdzie o tym piszą, bo tylko się człowiek denerwuje. Wiadomo że się będziesz martwić ale bądź dzielna. I wierz że wszytsko będzie dobrze z maleństwem.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Z tego co przeczytałam to faktycznie nie ma się na nic wpływu .. albo coś będzie albo nie.. tak bardzo mi przykro 😔 trzeba tylko wierzyć,że będzie dobrze nic innego nie pozostaje.. a mąż jak? Sorki,że tak pytam .. pewnie nie masz ochoty nawet odp...
Czytałam też,że w Polsce już się operuje takie rzeczy wrazie czego pewnie też czytałaś. Musi być dobrze kochana ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 20:37