Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Ale jak budzi? Moj 5 latek tez w nocy sie wydrze "ktos mnie przykryje?" Matka leci nakrywa i śpi... trwa to 5 minut...
Budzi się, bo coś mu się przyśniło, albo wymyślił, że rano by zjadł owsiankę z wiśniami, więc żebym rozmroziła teraz i żeby nie musiał rano czekać. Takie to problemy ma...Ewi28 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Budzi się, bo coś mu się przyśniło, albo wymyślił, że rano by zjadł owsiankę z wiśniami, więc żebym rozmroziła teraz i żeby nie musiał rano czekać. Takie to problemy ma...
Hehehe to z owsianka dobre 😅 mój zawsze przed spaniem to ma 100 pytań do ... 😬 -
Paula mnie też rozśmieszyło hehe. Chociaż pomyśli chłopak bo u mnie wstanie i że czemu jej nie wyciągnęłam 😂
U mnie też milion pytań, czytam książkę na dobranoc a co chwilę o coś pyta.
Natalka przesypia noce, tylko pospi do 7. A Wiki woła mleko czasem dwa razy ale znów potrafi spać do 9. -
nick nieaktualnyA ja wam napisze co u mnie dzis starsza wymyslila. Ja mowie ze czesto po feriach i wakacjach wywieszaja w szkole informacje o wszawicy bo dzieci z kolonii/obozow przywoza. A do tej mojej mialy przyjechac kuzynki ktore akurat koncza ferie i moja ze ich tu nie chce bo one mają wszy i ona zlapie i cala szkola bedzie miala wszy, i poszla i wypsikala sie preparatem na wszy 😂. Myslalam ze pekne ze smiechu. Jak to mozna cos palnac i dziecko podlapie.
A przed spaniem to robaczki w d... grasuja bo nie polozy sie tylko km robi na lozku. -
Hejo jak tam u was poczatek tyg ?
Ja jak zawsze siedzę z kawą. Budzę się w nocy często jak te wasze maluszki .. 🙄
W czw mam lekarza zobaczę ile już chłopaczek przybrał i czy dalej jest większy niż powinien -
Kto miał gorzej?
Od do 20 do 23 obudził się 5 razy.
Od 23:30 do 2:15 nie spal.
Od 2:15 do 5:50 2 pobudki.
5:50 zaczynamy dzień!
Miłego dnia, ja nie żyje. Starszak chory, męża nie ma, cały dzień z dwójką chłopaków które marudza...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Moja noc tez byla byle jaka. Corke nadal meczy okropny kaszel, zwlaszcza w nocy. W ciagu dnia jest w miare a przychodzi noc to mala kaszle jakby miala sobie pluca wypluc. Czasami od tego wymiotuje. Wszedzie niby czysto, wiec czemu tak sie meczy ? Od kataru ?
Ja dzis caly dzien sama z corka. Maz wroci dopiero w nocy, ciekawy dzien sie zapowiada ze znudzona chora trzylatka Duuuuzo kawy i moze jakos sie uda .
Jezeli chodzi o teksty dzieci to moja mala jest mistrz. Bardzo szybko mowila calymi zdaniami no i teraz jest taki efekt ze potrafi tekstami sciac z nog. Sama czasami powstrzymuje smiech w roznych sytuacjach Mala, drobna a rozmawia jak dorosly. -
calanthe na ost wizycie dopiero wyszło,że sporo przybrał. Byłam w 28tyg a z pomiarów wyszło 30 a nawet 31tyd .. gin mówił,że na nast wizycie może znów być w normach zobaczymy 😅
-
Mysza pewno katar spływa i stąd kaszel w nocy. Oby szybko przeszło.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Wlasnie wiem żeby się tak nie sugerować tymi pomiarami za bardzo.. bo szczerze przeraża mnie myśl,że może być duży chłop 😬 tak SN.. nie mam póki co żadnych wskazan żeby mieć cesarkę. Ale mały na pewno nie będzie.. ja w sumie niska nie jestem mam 1,70m a mąż ma 2m..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 10:54
-
Paula o jaaa😟 jak tu przetrwać dzień...
Adele może przystopuje teraz. Pierwszy syn ile ważył?
Evs fajnie, że odespaliscie.
Pap a ty o której dzisiaj?
Ja dzisiaj dzwoniłam do Łodzi i mam termin na środę już. Zaczynam się stresować. -
aLunia na to chyba dobrze,że tak szybko? Tam zrobią pewnie dokładne USG ?
A syn miał 57cm i 3750g urodzony 38+1Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 11:24