Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak na pewno sprawdze to u neurologa, będę spokojniejsza
Evs my termin usg bioderek mamy na 28.02 to był pierwszy możliwy na NFZ wiec czekamy. Podobno to jeszcze dobry czas.
Adele szykuj wszystko bo w 9 miesiącu będzie ciezko, jeszcze to pamietam 😁 rozpakowanie zmywarki to było nie lada wyzwanie 😅
Iza eh te drzemki, od kilku dni u nas mały zasypia na mnie podczas karmienia i po prostu spi na rogalu i może tak do godziny jeśli się nie ruszam a jak go chce odłożyć to jest ryk, wiec po prostu tak siedzę i siedzę żeby spał.. a kuchnia sama się sprząta i pranie rozwiesza 🤣
Edit: mały ostatnio bardzo chlustal mlekiem, i dzisiaj widzę poprawę ale zmniejszylam ilość karmien, po prostu chodzę z nim takim wyjącym albo bujam itp czyli ewidentnie się przejadał
Probowalam go dzisiaj zawinąć w pieluszkę tetrowa żeby miał ciaśniej może by dłużej pospal, ale gdzie tam rozkopywał się i darł w niebogłosy.. czyli już chyba wszystkiego probowalam widocznie taki temperament 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 21:49
-
nick nieaktualny
-
Właśnie też miałam pisać że może zwolnienie? Pap to może dziewczynka będzie
Ja z jedną i drugą byłam prywatnie u ortopedy. Z pierwszą poszłam do lux medu to taki konował, kazał nam poduszkę frejki kupić i córka tak płakała w tym. Nawet USG nie zrobił. W końcu znalazłam takiego najbardziej polecanego i wszystko wykluczył. Kazał tylko na brzuszku kłaść często a tak by się biedna męczyła.
Mother mąż kiedy wraca do pracy?
AdelaX wierzę, że jeszcze trochę i będzie lepiej u was. Te 3 miesiące to taki najgorszy czas.
Wiki jeszcze nie śpi 🤦 w dzień pospała to teraz szaleje.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Alunia idziemy do kliniki na grobli, płacimy 70 zł za bioderka wiec bez tragedii...
adelax nie przejmuj się, mój tez się drze i jak nie śpi to może poleży z 10 min sam, a tak trzeba nosić, taki typ 🤷🏼♀️
Dzisiaj wyciągnęłam matę to starszak miał większa frajdę 😂
Mother, Hugo jak sytuacja u Was? Który to dzień cyklu? -
nick nieaktualny
-
Hej! aLunia mąż już wrócił w pn do pracy 😉
Evs6 u mnie wszystko się pogmatwało z cyklem, co już mnie strasznie wkurza. Dziś mam 36 DC, gdzie najdłuższy mój cykl trwał 33 dni (i to też tylko z dwa razy w ciągu 2 lat). Mierzę tempkę od jakiegoś czasu i sukcesywnie spada, więc myślę, że może dziś lub jutro będzie ta @. Gdyby dziś tempka była wysoko to normalnie pomyślałabym, że zaszłam od tego jednego ❤️ znacznie przed owulką...ale wiem, że tak nie jest. Tylko mam nadzieję, że kolejny cykl będzie już normalny, bo jeszcze tego mi brakuje, żebym miała je rozregulowane...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother coś długo ten Twój cykl, nie chcesz zrobić testu? 😁
Mój starszy tez bawi się mata 🙈 a młody ryczy jak położę. A wczoraj zabawialiśmy go zabaweczkami to starszy godzinę potem się bawił jego rzeczami, heheh ☺️ Wiec mam to samo -
Adelax...nie... myślałam o tym wczoraj, ale dziś tempka dalej spada...bankowo @ przyjdzie. Po prostu po tej ostatniej cb mi się rozregulowało, co widziałam już po całym cyklu, śluzie jak był późno itp. Tylko już nerwicy dostaję, bo chcę w końcu zacząć się starać 😤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 07:28
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
U mnie 21 dc. Ale jest tak jak zazwyczaj. Co cykl w tych samych dniach mam te same objawy pms. Także nie widzę zielonego finalu. Do ginki się niebawem przejdę, popytam i histeroskopie w szpitalu 🤔 może mnie wyślę. A jak nie ona to gin mi jeszcze inny proponował w innym szpitalu.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
PAP jak masz spoko pracę to pracuj skoro chcesz 😉 ja w 1 ciąży pracowałam do 6 miesiąca.. nie wiem po co heh teraz od 12tc byłam na zwolnieniu stałym
mother tak jak piszesz widocznie przez cb organizm tak zareagował. W takim razie oby @ się zjawiła na dniach bo takie czekanie jest wkurzające... 😑
Hugo wiesz to,że są ciągle te same objawy też nie znaczy,że nie pyklo. Ale może faktycznie spróbuj z tą histero się u kogoś umówić
Jestem w szoku,że musicie chodzić prywatnie na bioderka 😳 u mnie na NFZ w szpitalu elegancko z USG. 3 razy chyba się robi w różnym czasie. Każdy właściwie wychodzi z tymi samymi zaleceniami - pieluchowac 😅 ale co tam.. heh koleżanki w ogóle nie pieluchowaly i było dobrze. Ja pieluchowalam te 8 lat temu 😛
Dobrze,że wczoraj porobilam porządki bo dziś wiatr i deszcz 😑 więc dzień lenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 08:23
-
U nas na NFZ te pierwsze badania bioderek wyglądały tak na odwal, że potem od razu poszłam prywatnie. Na szczęście mam pakiet medyczny wykupiony to za free było.
Ja myślałam czy nie umówić się do gin na ten przyszły cykl, ale stwierdziłam, że na jeszcze następny jak już zobaczę czy kolejny cykl będzie już normalny czy nie, wtedy oprócz przeglądu może mi coś wyreguluje. Wielkich nadziei w tej gin nie pokładam jeśli chodzi o starania, bo prócz hsg nic mi nie wymyśliła ciekawego, ale tak czy siak w ramach przeglądu ją wtedy zapytam czy ma jakiś pomysł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 10:00
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
We Wrocławiu ze wszystkim jest praktycznie problem.
Evs daj znać czy jesteś zadowolona, bo to blisko mnie.
Mother to dobrze, że już wrócił. Oby ten cykl się wyregulował, tak nie lubię czekać na @ no chyba, że do ciebie nie przyjdzie jednak
Pap jak się dobrze czujesz i praca ok to się nie dziwię. -
pap86 wrote:Nie chce na razie zwolnienia. Za wczesnie. W ciazy z synem lezalam od 12tc. To mnie wykonczylo. Chciala bym dopracowac do czerwca. Zdziwko co?
Ja w obu ciazach pracowałam do 21 tygodnia. Chociaż do 28 czułam się jak zwłoki, wymiotowałam po kilka razy dziennie. To po 28 powinnam dopiero pracować
U nas USG bioderek gdzie się zapiszesz. Raczej trzeba prywatnie by wyrobić się w terminie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
pap86 wrote:Haha praca nie jest ok jak dla ciezarnej. Jestem przedszkolanką i mam pod opieką 25szatanow 5letnich 😂😂😂 na tą chwile nie przewiduje zwolnienia a jak bedzie to nie wiem.
Nauczyciela mojego syna (4latki) ma termin na 27 lutego a pracowała do 15 stycznia. To jej 3 dziecko.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.