Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też się pranie suszy w suszarce (kocham!) i zbieram siły żeby pójść do pracy Z dzieckiem moim coraz lepiej, ale będzie do końca tygodnia w domu, mam nadzieję że już w przyszłym pójdzie do przedszkola
Adele w sumie racja, nowy lekarz może mieć swoje wizje co mam zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Wiera może gdybym była u tej lekarki z wszystkimi wynikami z danego miesiąca w którym u niej byłam to byłby ok ale jedne miałam sprzed pol roku inne sprzed 2 miesiecy itp dlatego dla tej to było stare. Najlepiej więc robić te podstawowe badania 2-4dc i w tym cyklu iść do gina
-
Byłam dzis na wizycie. Pediatra nie widzi na podstawie wywiadu ze mna i obserwacji małego żeby miał jakaś asymetrię czy problem z napięciem. Martwiło mnie m. in ze tak wysoko podnosi główkę, wygina ja, a ona mówi ze to prawidłowo eh.. ale miko wszystko powiedziała ze skoro mnie to niepokoi to dała mi skierowanie do neurologa. Co do ulewania bo zaczął mi chlustac i tego ze jest niespokojny na razie kazała zrobić badania, morfologię i crp.
-
calanthe wrote:My byłyśmy na chwilę na spacerze, przymusowym, bo musiałam iść na zakupy i tam łeb chce urwać. Gdyby nie to to byśmy wcale nie wychodziły brrr...
AdelaX dobrze, że z napięciem ok. Super, że główkę podnosi. Silny chłopak 💪 na spokojnie probicie badania i zobaczysz, chociaż wydaje mi się że będzie dobrze. Pewnie takim małym nerwuskiem jest 🙂
Pap jak tam?
No dzisiaj mroźno, tez szybko uciekłam do domu jak odebrałam syna z przedszkola
Ja mimo wszystko nadal podejrzewam to napięcie, bo jak rozmawiam z innymi to objawy się zgadzają no ale zobaczymy co powie neurolog
Tak calanthe mega nerwusek 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 17:17
-
Adelax chyba z paluszka będą małemu pobierać krew ? Ja nie mogę chodzić na takie pobierania za bardzo się rozczulam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 17:16
-
Ale się dziś narobiłam.. wysprzatalam sypialnie i kącik maluszka. Przyszły mi pudełka na przewijak to sobie powkladalam rzeczy. Do tego 3 prania zrobiłam i jeszcze teraz piorę kapę 😅 gdyby to był już termin to bym pomyślała,że jutro urodzę haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 18:59
-
AdelaX wrote:Evs z głowy???
My z paluszka. Ja już o tym myśle, tez nie lubie jak byłam z moim straszakiem to we trzy go trzymałyśmy. A ten taki malusi ajć🙈
tez się zastanawiam czy mój nie ma napięcia, bo jest taki skrępowany, ubrać go w kombinezon to nie lada wyczyn! Muszę o tym poczytać.
My jutro idziemy na bioderka, mam nadzieje, że lekarz zrobi nam jeszcze przez ciemiaczko, bo mamy w zaleceniach. U Was tez takie odległe terminy na usg? My musimy wszystko prywatnie, bo na NFZ nie ma szans:/
W ogóle to młody już spi i się zastanawiam czy to poszedł już tak na noc spac, czy czeka mnie apokalipsa 🙈 boje się cieszyć jak to pierwsze 😂
Adele, a się narobiłaś! To teraz wypoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 19:54
-
nick nieaktualny
-
Evs i do kogo idziesz?
AdelaX idź koniecznie do neurologa jak wykluczy to spoko ale dobrze wiedzieć i sprawdzic mimo wszystko, specjaliście można bardziej zaufać
Adele szalejesz
My dzisiaj wyprawialismy córce urodziny na kulkach. Padam na twarz. -
Adelax to lepiej skonsultuj to z lekarzem, będziesz spokojniejsza. My jak synek był malutki dostaliśmy skierowanie od pediatry do ośrodka rehabilitacyjnego (on miał.male napięcie, brał główkę w jedną stronę), tam pokazali co i jak z nim ćwiczyć i naprawdę to szybko pomogło 😉
Adele ulalala wijesz już gniazdko dla maluszka 😍 super. Lubiłam te wszystkie zakupy, przygotowywania pokoiku, ciuszków itp 😊
Evs6 nieźle z tymi kolejkami. Ale my pamiętam też byliśmy prywatnie na bioderkach bo ciężko było 😉 jak widać nic się nie zmieniło przez te kilka lat😂
ALunia, Iza to odpoczywajcie jak tylko możecie i ładujcie bateryjki.
Ja też dziś padam. Idę się myć i wskakuję w piżamkę 😴
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe dzieki-wszystko ok. Po poniedzialkowych dobrych wiesciach jestem spokojna i dobrze sie czuje choc czasem mam wrazenie,ze lapia mnie mdlosci (nie wiem, nigdy nie mialam ciazowych mdlosci) szczegolnie jak mam pusty zolądek. Jest ok. Sporo teraz w pracy sie dzieje i wracam padnieta. O 21 zasypiam w 2minuty.
Paula_071 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt