Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Emrica trzymam kciuki za iui.
Mother 3lata staran ale w tym 2ciaze wiec Ty mozesz zajsc tylko genetyka moim zdaniem szwankowala i stawiala bym tu na sprawy meza. Mam nadzieje,ze po operacji jego wyniki sie poprawią!
Nadzieja ja jak odstawialam dupka to okres mi normalnie sie pojawial o czasie.
Hugo przed zabiegiem gadalam z ginką,ktora miala mi robic histero i jej powiedzialam,ze jak nic nie znajdzie niech mnie tam drapnie. I tak zrobila bo rozmawialysmy pi zabiegu. Licząc cykl z histero (bo mialam go przed owu to ten z ciąza byl 4ty..mother84 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Nadzieja ja miałam hsg w 2018 roku i wtedy wszystko było ok
Pap też stawiam jednak, że to męża plemniory dają ciała, dlatego taką wielką nadzieję pokładam w tej operacji, którą miał
Adele piękne imię wybraliście 😍
Emrica mam nadzieję, że iui przyniesie efekt w postaci pozytywnego testu✊✊
Padam dziś na ryjek. Ostatnio ciągle w biegu. Na szczęście jutro sobie odbiję na spotkaniu z przyjaciółkami. Hugo Ty ten weekend odpoczywasz, to ja trochę popiję haha🍹😎😁
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Emrica bardzo mocne kciuki!
Evi daj znać po wizycie.
Hugo mam nadzieję, że zaskoczy u ciebie po tym jak u Pap. Z tą umową też będzie lżej.
Mother lepiej czasem pojechać dalej i wydać kasę niż się męczyć bezsensu u ginekologów, którzy się nie znają. Niektórzy nie powinni tej pracy w ogóle wykonywać.
Adele piękne imię, my się dalej zastanawiamy.
Wiera o jakbym chętnie poszła na zakupy
Na USG wszystko dobrze. Płeć potwierdził, śmiał się jak to zrobiliśmy że po dwóch dziewczynkach jest chłopiec.
Wróciliśmy do domu i taka atmosfera przez teściów. Ja nie wiem jacy niektórzy ludzie są zadufani w sobie i uważają, że wiedza lepiej niż lekarze. Oczywiście po co ja to robiłam i takie pieprzenie. Zapytali czy ok i czy płeć potwierdzona i koniec tematu. My z mężem tacy zadowoleni a tu nam humor zepsuli. A jeszcze się zastanawiamy nad budową domu i oni nam radzą działkę obok nich. No chyba bym pod mostem wolała mieszkać.Adele27, mother84, Kasia 1805, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
aLunia super,że wszystko dobrze no i gratuluję ponownie chłopaka 🥰🥰🥰🥰 a na gadanie teściów nie zwracaj uwagi i kupuj ziemię jak najdalej haha
Ja mam dziś jakiś gorszy dzień i nie mam sił pisać więcej .. ciężko mi się oddycha itp cały dzień leżę trochę pochodzę i znów leżę ehh -
Emrica trzymam kciuki 😘 musi się nam w końcu udać.
A ja dziś byłam w kinie na 365 dni z koleżankami trochę się zrelaksować.
A mąż w domu czekal z kolacja takie dni to uwielbiam
Ignas piękne imię znajomi mają chłopca bardzo fajny mądry 😀Adele27 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
aLunia cieszę się,cze wszystko w porządku ☺️ a teściami się nie przejmuj 😘
Adele już bliżej niż dalej, jeszcze troszkę i miną te ciążowe dolegliwości i będziesz tulić synka😍 i jedyne co to będziesz niewyspana 😂😝
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Witajcie dziewczyny dziś mam termin @ wiem że robiłam 3 dni temu bo odstawiałam progesteron ale się pokusiłam czy widzicie to co ja 😍 wiem że blada mało widoczna ale jest się czym cieszyć? Prę test o czułości 25 może dlatego taka jasna.
Z córką robiłam dwa dni przed @i nic nie było widać dopiero ja go odłożyłam i po pracy zobaczyłam blada bardzo. A w dzień @ widoczna była.
Jak sądzicie czy się schizuje..... Bety nie mam możliwości zrobić.
A wiecie co pierwsze zrobilam lyklam progesteron bo mam niskiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 07:27
Emrica lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nadzieja też widzę bladziocha 🥰 to może kup testów dziś więcej jak nie masz możliwości bety żeby jutro siknac ✌️ ja sikalam na bobo test w dzień @ wieczorem i krecha byla 😉
-
Chyba tak zrobię kupię jeszcze test na żywo lepiej troszke widać kreseczkę.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Widać słabą krechę
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Jak tam walentynkowy poranek ? ❤️❤️
Ja wstałam i syn do mnie mówi: Mamo ktoś ci chyba zostawil walentynke... Haha myslalam,że padnę 🤣 Ktoś.. ?!
Mąż mi zostawił na komodzie. Syn oczywiście chciał przeczytać zobaczyc dla kogo bo myslal,że to dla niego może 😅 ale nie mógł się rozczytać i stwierdził,że to zakochani sobie dają jednak haha
Ja mężowi wrzuciłam do torby czekoladki i po kieszeniach pochowałam mu lizaczki serduszka ❤️
A wieczorkiem kino ✌️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 09:08
AdelaX lubi tę wiadomość
-
A ja chyba te tenst spakuje po pracy na prezent 😍. Oczywiście powtórzę ale jakie najlepiej kupić testy
Adele27 swietny pomysł z tymi słodyczamiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja potwierdzam mi w dwóch ciążach bobo test płytkowy wychodził zawsze najlepiej, kiedy inne niby o tej samej czułości były słabe.
My walentynek raczej nie obchodzimy. Dziś mąż cały dzień do wieczora w pracy, złożyliśmy sobie życzenia, kupię potem właśnie jakieś czekoladki i tyle. Może jakiś seksik wieczorem, o ile będę miała siłę po spotkaniu z koleżankami 😂 a synek dostał pluszaka z serduszkiem i wziął dziś do przedszkola ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️