Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja juz po wizycie
z dzidziusiem wszystko ok. Pani doktor chciala podejrzec plec ale dzidzius akurat podskoczyl i dupa blada. Ona ma strasznie slaba drukarke. Okropne te zdjecia sie drukuja. Na monitorze duzo lepiej widac. No niestety nie zmierzyla dlugosci bo dzidzia byla troche po luku ulozona. Ogolnie dziecko spalo sobie z raczka przy glowce. Jak ja lubie te "podgladania" maluszka. Jutro prenatalne wiec pewnie poznam plec ale zobaczymy jak to bedzie. Skierowania na badania narazie nadal nie dostalam bo Pani doktor stwierdzila ze czekamy na lepsze czasy. Ja mowie ze ciekawe kiedy takie nastana ale ona stwierdzila ze gorzej juz nie bedzie. Ciekawe
calanthe, Iza34, nadzieja_86, aLunia, mother84, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Jagoda to fajnie 😊 jutro może coś więcej
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
U nas pewnie tez hy zrobili bez problemu ale Pani doktor nie chce zebym chodzila po labolatoriach. Widocznie nie ma pilych badan na tym etapie
-
Alunia pokazuj brzucha
Calanthe a u Ciebie juz cos widac?
Miskowa i Ty dawaj!
Jagoda jak u Ciebie juz wylazl to tez pokazuj.
Ja Wam pokaze z wczoraj
No gigant. I tak sobie narzekalam na wielkosv do kolezanki na messengerze ale mnie przywolala do porzadku-2lata staran,najprawdopodobniej to ostatnia ciaza to mam przestac narzekac na wielkosc brzuszka tylko sie nim cieszyci od tych jej slow juz nie bede narzekac tylko najwyzej sie toczyc 😎 i tak od kiedy nie jem cebuli i surowej papryki to mam mniejsze problemy z brzuszkiem i wzdeciami.
nadzieja_86, mother84, calanthe, Emrica, Kasia 1805, pola89, AdelaX, Adele27 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Tak dziewczyny dawać zdjęcia brzuszków wygłaskanych rozstępów i w ogóle trzeba odczarować ten miesiąc 💖💞👣🌷🌈🌞
Pap pięknie nie narzekaj nie jednaby Ponarzekał a😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 13:56
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Jagoda super, że po wizycie dobre wieści 😊
Pap pięknie wyglądasz, kolejny raz powtarzam, że naprawdę żadnych nadprogramowych kg nie widzę, nie martw się niczym tylko ciesz 😉 pomyśl, że długo czekałaś na tą ciążę, więc ciesz się chwilą 😘😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyPap gdzie ty masz wielki brzuch. Śliczny taki. Tocz sie, tocz, aby szczesliwie.
Bosz, ja mam takie rozstepy na piersiach ze szok. Brzuch praktycznie uclal, przy pepku mam brzydkie ale piersi nie zostaly oszczedzone. A jakie zyly na piersiach. A bidne bunt jakus teraz mają. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 15:15
mother84, nadzieja_86, Emrica, Kasia 1805, calanthe, pola89, AdelaX, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki
Pap koleżanka dobrze gada, polać jej 😁
Jagoda, super, że z dzidziusiem ok 😊
Girl, Nadzieja to chyba faktycznie jakieś przesilenie, że u każdej z nas jakaś obsuwa w terminach. Mysza czasem tak lepiej jak z głowy od razu 😌
A ja dobrze, że wolne wzięłam, bo z przedszkola przyszło prawie 20 stron obserwacji do wykonania na termin 27.04 😅
-
Ja jakoś zdjęć nawet nie robię.
A bebzol mam ogromny. Taki miałam na końcówce z drugą córka 😜
Powiem wam, że boje się, że mam jakąś depresję. Wpadłam w jakiś taki stan że najchętniej bym tylko leżała i płakała, może to też hormony ale mam już tak dość -
Alunia pewnie burza hormonów i dlatego cała sytuacja też pewnie jakoś wpływa.
Calanthe a to masz dobrze pewnie szczupła jesteś 😉
Fajna pamiątka takich brzuszków 😉
Ja też źle się czuję nawet to mało powiedziane koszmarnie wręcz😫😩.... Jak do piątku nie dostanę @ to zadzwonię do gin
Wiem nigdy nie mow nigdy ale nie miałam w życiu żebym tak długi cykl miała...Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
aLunia dużo teraz myśli na głowie, jeszcze ta sytuacja dodatkowa i hormony to takie nastroje mogą mieć miejsce. Jakby dłużej to trwało to myślę, że można by skorzystać z pomocy telefonicznej chociażby, może jakiś dyżur psychologiczny funkcjonuje.. Nasz umysł czasami wymaga pomocy tak samo jak ciało, ale trzymam kciuki, żeby było to przejściowe 😘
Nadzieja hmm normalnie to można by na betę pojechać i by było wiadomo od razu o co chodzi.
Iza jeszcze nawiązując do usypiania pamiętam jak synek się urodził po mojej ulicy jeździło mnóstwo tirów - był moment, że kierowcy robili sobie "skrót" do wjazdu na autostradę w sąsiedniej miejscowości. Więc huk cały czas, jak wyprowadziłam wózek na tył podwórka gdzie ciszej od ulicy to sąsiad traktorem kursował. 😂 Jejku ale się wkurzałam wtedy, że nie ma jak dziecka usypiać na dworze...
Iza34 lubi tę wiadomość
-
aLunia hormony plus korona to mieszanka wybuchowa teraz, więc rozumiem, że masz spadek formy. Oby wkrótce było lepiej 😊
Nadzieja...hm...a zmierz jutro temperaturę,zobaczysz czy spadła czy odbiła 😁
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe nooooo ostatnio widziałam tą cenę kalafiora to myślałam że mi oczy z orbit wylecą 😳
Właśnie mi też samo noszenie maseczki nie przeszkadza, ale jak dziś chwilę ścigałam się z synem to potem myślałam, że oddechu nie złapię, bo naprawdę ciężko się oddycha. Latem sobie nie wyobrażam, szczególniej, że jak mokra maseczka to zaraz do wymiany.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny a co myślicie o takiej sytuacji , rano na papierze miałam dosłownie czerwoną kropkę (papier bielutki) , wczoraj to dziwne uczucie w podbrzuszu, to nie był ból , tylko coś dziwnego... Z koleżanką doszlysmy do wniosku że po pierwsze mogło być zagnieżdżenie a po drugie prawdopodobnie jestem jednak w 13 dpo a nie 15stym bo te dwie pierwsze niby wyższe były jednak za niskie jak na drugą faze. Tez poczekam do końca tygodnia, jak nic się nie rozwinie to zrobię test... Wzięłam je pod uwagę bo śluz po spadku ewidentnie się pogorszył i dlatego wzięłam je jako wyższe a mogło być tak że szczyt śluzu był w dniu spadku a owu dzień później nawet[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]