Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl no u mnie to nitka krwi zawsze zwiastowała @ 😟
Nadzieja serio kurde no myślałam, że u ciebie będzie pozytyw a nie spadek
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.
Pojechałam dzisiaj na pobranie krwi, miło zamienic z kimś chociaż dwa słowa, później spotkałam znajoma z byłej pracy i naprawdę inaczej się czuje.
Kurde jak czytam o tym wstawaniu i nie spaniu czy płaczu to mam stracha. Mój młody jest tak ruchliwy, że podejrzewam, że z nim będzie baaardzo ciężko 😬
A Wiki jeszcze się budzi na mleko, czasem prześpi. Chociaż mamy sukces bo od niedzieli nie ma smoczka, a teraz dwa dni już śpi sama w łóżku u siebie 💪 bratu robi miejsce 😜mother84, Iza34 lubią tę wiadomość
-
Mój starszy spał w miarę dobrze dobrze do 5 miesięcy Chociaż wtedy też zdażały się mu pobudki w nocy na 2 godziny zabawy np. o 2... i budził się dość często na jedzenie (pamiętam, że najważniejsze dla mnie było, żeby dał mi pospać pierwszym synem 2 godziny, bo później już nawet na to nie liczylam, a bez tego nie mogłam głowy z poduszki oderwać), nad ranem pobudki co godzinę zawsze, ale uznawałam, że to norma, bo to w końcu maluszek. A potem ja powrót do pracy, a on 8 pobudek w nocy... Pamiętam, że już nie miałam pomysłu, co z nim robić... Po jakichś 2 miesiącach przeszło na 3-4 i już byłam szczęśliwa. Powoli ta ilość się zmniejszalaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Iza a Ola nic nie polezy w lezaczku bujaczku z zabawkami? Chyba nie jest juz za mala. Ja wsadzalam syna,wlaczalam bujanie, zakladalam pałąk z zabawkami i nie bylo zle. Wez ją w wozek i idz na spacer po wsi w jedna i drugą.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Calanthe prenatalne mam na 16. Oczywiście dam znać co się dowiedziałam. Czy dzidzia zdrowa i może już będzie wiadomo kto tam mieszka. Przynajmniej moja gin powiedziala ze ten lekarz mi powie. Niby jest mi to obojetne ale wiadomo że każda z nas chce wiedzieć co nosi pod serduszkiem
-
Wczoraj wyczytalam ze lepiej byc z pelnym pecherzem na prenatalnym bo podobno lepiej widac dziecko. Czy to prawda??
-
aLunia wrote:Girl no u mnie to nitka krwi zawsze zwiastowała @ 😟[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl25 wrote:A tym czasem u mnie jak nie było @ tak nie ma. Przed chwilą myślałam że mnie zalewa byłam w łazience a tu nic... Ani grama krwi.... trafi mnie
Nie dziwię się to tak wk*rwia za przeproszeniem albo się dostaje i już a nie takie czekanie 😬
Jagodowa daj znać jak tam. W pierwszej ciazy kazał mi być gin z pełnym a z drugim i trzecim dzieckiem nie miało to znaczenia. Ale płci nie było widaćJagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Calanthe dobre wieści 😊 dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku 😍
Jagoda a jak u Ciebie? Trzymasz nas w niepewności.
Girl powodzenia w nowym cyklu ✊Jagodazdw92, calanthe lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Girl to dobrze zaczynasz kolejny a ja dalej czekam aby już przyszła.
Calanthe to super wiadomości 💞 po każdej wizycie jest się spokojniejszym.
Jagoda jak tam? 😁Jagodazdw92, calanthe lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Calanthe cieszę się, że wszystko ok♥️
Ja dzisiaj też miałam i muszę brać żelazo, no i znów mi się białko w moczu pokazało to mam zbadać alat i aspat.
Girl przytulam cię 😐 przynajmniej przylazła już tą cholera.calanthe, Girl25 lubią tę wiadomość
-
No dziewczynki przepraszam ze tak Was trzymalam w niepewnosci ale musialam zaraz po badaniu isc sprzatac nowe mieszkanko bo juz rekont skonczony a jutro rolety beda zakladac.
No coz na badaniu wszystko ok dzidzia zdrowa. Niskie prawdopodobienstwo chorob. Serduszko piekne. No a plec?? Hmmm w sumie to tak do konca nic pewnego ale lekarzowi wygladalo na dziewczynke. Ogolnie to z ta plcia to dlatego do konca nie byl pewny ze wg miesiaczki mama 13 tyd i 1 dzien a wedlug pomiarow 12 tyg i 6 dni. No ale niedlugo sie dowiem
Zastanawialam sie nad testem pappa ale w sumie to porownalam wyniki z wynikami poprzedniej ciazy i sa bardzo zblizone wiec nie bede robic.nadzieja_86, Iza34, calanthe, mother84, aLunia, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagoda super ze wszystko dobrze z dzidziusiem 😊
A następna wizyta kiedy?
To dziś dzień dobrych informacji z wizyt 😍
A wiecie co tak wymyśliłam 😂 tyle tych testów się kupuje $$$ i tylko czy jest druga kreska czy cień cienia widać, testy rozbierany na części pierwsze 🤣
Jest takie urządzenie glukometr z krwi bada cukier
A może tak betometr 🤣 poziom bety bada opatentuje i wszystkim staraczka wyślę na próbę.
Bez wychodzenia z domu i pewny wynik co wy na to 😁
Ja już nie liczę kasy na te testy 😉
mother84, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Girl to dobrze zaczynasz kolejny a ja dalej czekam aby już przyszła.
Calanthe to super wiadomości 💞 po każdej wizycie jest się spokojniejszym.
Jagoda jak tam? 😁[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nadzieja kolejna wizyta 20 maja. A kolejne prenatalne to nie wiem kiedy bo sie nie umowilam. Ale napisze mu najwyzej sms jak juz sie przeprowadze i bede miala spokojna glowe
nadzieja_86 lubi tę wiadomość