Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam cały dzień. Normalnie nie mam kiedy zajrzeć 🙃
Iza tak myśle o Twojej Oli, a zębów nic nie widać? Mój syn tez się popsuł. Budzi się co godzinen😬 a naprawdę było tak pięknie. 3 pobudki .. a teraz mi się mój starszy przypomina.
Jagoda fajnie ze wszystko dobrze, cudowne maleństwoJagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Jagoda 😍 cudowny bejbik
Nadzieja hahaha 😂 noooooo opatentuj to jak najszybciej, bo zaraz ktoś Cię ubiegnie i będzie 😂
Adelax dużo sił 😘 pamiętaj, że będzie lepiej ☺️Jagodazdw92, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzieeeeeń dobryyy! A co tu taka cisza? Wstawać, szkoda dnia 😝😁
My dziś pospaliśmy do 8, właśnie spijam kawusię, potem chyba ogarnę trochę mieszkanie, może jakieś bułeczki popiekę. Dziś zapowiada się pogodny dzień to i spacer się uskuteczni ☺️ miłego dzionka wszystkim!
Nadzieja @ przylazła?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hejo my wisimy właśnie na cycku 😛 czekam aż zje i sprintem będę się ogarniać i robić sobie kawę.. będę miała jakieś 15min heh.. tyle dzidziulek wytrzymuje na bujaczku 😛
Oj pogoda super była wczoraj i dziś też tak ma być. Wczoraj byliśmy na działce porządki zrobić. A dziś mamy jechać kupić jakieś kwiaty itp do posadzenia
Kciuki dziewczyny za nowe cykle ♥️✊
Mother a u ciebie który DC ?
Hugo się długo nie odzywa mam nadzieję,że odpoczynek jej dobrze zrobi i jak ja wróci do nas z pozytywna wiadomością -
Oj dziewczynki ja dzis 5:30 pobudka
A zapomnialam Wam wczoraj napisac ze w tej ciazy tez mam lozysko na przedniej scianie wiec ruchy dzieciatka tez pewiie pozno poczuje. W pierwszej ciazy to bylo kolo 20 tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Dobry na dzień 🙂 u nas pobudka 7.30 też dalej w piżamach, nie zanosi się że prędko z nich wyskoczymy, lenia mam 😜 faktycznie zapowiada się ładna pogoda, choć mają być przelotne deszcze, ale co tam. Oby udało nam się złapać trochę powietrza poza domem.
Ja nie cierpie chodzic w pizamie. -
Dzień dobry 😉
Ja dalej nie mam @ 😒 ale dziś czuje już trochę brzuch niech w końcu dostanę bo już zaczynam się martwić czemu to tak normalnie już bym odliczała dni do owu.
Jagoda cudowne zdjęcie
To dziś większą z werwa i planem działania. Ja też już posprzatalam i teraz kawusia 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 11:00
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyDziewczyny a wy macie chusty do noszenia? No bo ja mam ale ona jest strasznie dluga z 5 metrow ma i strasznie sztywne niczym ukrochmalone prześcieradło, probowalam wczoraj związać, najpierw na misku, potem z Olą ale zaczela plakac, to bardzo ciezko sciagnac bo sztywna i dalam spokoj. Czy taka sztywna powinna byc czy taka sie siostrze trafila bo to nie moja?
-
Ja chuste mialam. Kupialam jak byl czas ze maly tylko na recach. Nawet na spacerze tylko chwile we wozku a pozniej ryk i musialam uo brac. Ale w sumie nie uzywalam. Tak byla bardzo dluga i sztywna. Maly tez mi nie dawal zawiazac bo plakal a to bylo lato wiec goraco. Jak dla mnie niestety ale nie przydala sie. Myslalam ze te wiazajia sa prostrze i szybszke do wykonania. W praktyce niestety
-
My dziś spaliśmy do 8.15, po śniadaniu porobiliśmy trochę zadań z przedszkola, ale już przerwa, idziemy na dwór. Pogoda ładna, pranie się suszy na balkonie 🙂 Trochę mam w planach pracy w ogródku, na ile syn pozwoli 😁 Wczoraj pięknie ze mną siał - koperek, szpinak, aksamitkę 🙂 Dziś muszę go do rzodkiewki zatrudnić, bo małymi rączkami wychodzi mu lepiej sianie pojedynczych nasionek ode mnie 😁
Super wieści z wizyt, dobrze poczytać tak pozytywne wiadomości 💪 Niech pozostały czas też będzie tylko z dobrymi informacjami 😘 aLunia mam nadzieję, że nastepne badania wyjdą ok
Nadzieja kurcze, ale Cię ta @ męczy już by przylazła i było z głowy 🙄
Girl kciuki za nowy cykl!
Iza moja szwagierka używała chusty, zadowolona była, ale nigdy jej nie dotykałam nie wiem czy ta chusta była sztywna 🤔 podobno nowe takie są, dlatego lepiej używaną już "złamaną" się wiąże. A może nosidełko byłoby wygodniejsze? Są różne, jakieś bardziej ergonomiczne można by wybrać, albo używane dobrej firmy może by się trafiło na olxJa miałam kupić chustę dla mojego, ale juz miał prawie trzy miesiące i pan od którego chciałam kupić mnie zniechęcił że ich córka w tym wieku nie chciała. Szwagierka używała od ok. miesiąca jak miało jej dziecko. Ale wydaje mi się że dużo zależy od charakteru dziecka, z perspektywy czasu jednak myślę że synkowi by podeszło, on taki mało ruchliwy od urodzenia ,że by nie protestował 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 11:43
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest jest i ona!!!! Ależ się cieszę z tego powodu wreszcie można nowy cykl zacząć 😉
Ja chusty nie miałam moja córka prawie w ogóle nie była noszona leżała sobie sama wiadomo że się jak brało ale sama nie wy muszla to w bujaczku na kocyku itdmother84, Iza34, aLunia, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Szkoly, przedszkola znowu przedluzyli ... no nic, tak myslalam. Ciekawe czy do wakacji otworza. Powiem Wam ze czasami juz mi ciezko. Tak jak mowilam pracuje zdalnie, z mala jestem sama do godz 18 codziennie. Jej sie nudzi, kreci sie po domu, ladna pogoda to chce na dwor. Mi jej szkoda wiec robie co tylko, bawie sie, idziemy na podworko. A robota lezy. Efekt jest taki ze siadam do komputera jak juz zasnie ok 21 i pracuje do pozna. Chodze spac miedzy 2-3. Nie musze chyba mowic ze ciagle jestem zmeczona.
Od poniedzialku jeszcze maja miec zadania z przedszkola do robienia, filmiki na fb itp.
Juz by mogl ten wirus odpuscic bo serio psychika siada w takich warunkach... -
Mysza trudno być wypoczętym w takich warunkach 🙄 A Twój mąż nie mógłby przejąć Młodej po 18, żebyś chociaż zaczęła pracę wcześniej? Albo jakiegoś urlopu/zwolnienia kilka dni, bo się wykończysz
Nie wiadomo co gorsze, praca niezdalna i kombinowanie co z dzieckiem zrobić czy praca zdalna z dzieckiem po nocach 😒 Jakoś przetrwamy :*
Calanthe super sprawa ale i ogrom pracyTeraz już syn daje ogarnąć nieźle, bo się zajmie, ale jak był młodszy no to bywało, że wstawałam o 5 rano, szłam pielić grządki albo sadzić pomidory do szklarni zanim syn się obudził, a to po pracy na bajki do babci i znowu coś pogrzebałam i tak robota na tydzień się rozkładała 😁 Jak nie sianie to pielenie, opryski, podlewanie całe lato prawie, bo ciągle susza. Koleżanki z pracy się ze mnie śmieją, że mi się chce. Ale jakoś szkoda mając tak dużo ziemi nie wykorzystać tego i tak się "męczę" od lat
Nadzieja ufff 🙂 To teraz kciuki za piękny cykl taki najlepiej dziewięciomiesięczny 😃
-
nick nieaktualny