Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za przerabana noc. Najpierw do 12 nie spalam bo co sie polozylam to maly zaczynal plakac. A jak zasnelam to na czuwaniu i moj wrocil z pracy o 3 to juz oczy otwarte za chwile maly sie obudzil dalam mu butle poszedl spac a ja zasnac nie moge. Normalnie szlag mnie trafi
-
nick nieaktualnyA mnie juz tez cos trafia, pierwsza oznaka pobudki Oli jest juz po 4 rano i tak juz od wielu dni i ja juz nie spie bo co chwile wstaje smoka wciskam albo mleko szykuje i jestem juz tak zmeczona ze az zła. Dzis o 4.20 dalam smoka, dalam mleczko i Ola przysnela po 5, ja powinnam mleczko sciagnac ale olalam sprawe i tez poszlam spac a teraz problem bo piersi kwadratowe i bardzo ciezko to sciagnac. I mimo ze pospalam jeszcze godzinke to jestem bardzo zmeczona.
-
No rano synek dal mi pospac. Wstał wcześnie bo go slyszalam ale sam wyszedl z lozeczka i bawil sie klockami. O 7:30 wstalam bo juz zaczal marudzic. Mam nadzieje ze juz bedzie sam wychodzil z lozeczka bo tak jak do tej pory to rano sie budzil stal w lozeczku i plakal. Dzis pomimo ciezkiego wieczoru i nocy jestem jednak zadowolona. Teraz tez ladnie sie bawi w swoim pokoju wiec spokojnie moglam zjesc sniadanie.
Oj Iza znam ten ból z kwadratowymi piersiami. Jak malego karmiłam piersia to tez czasami tak mialam. -
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj z kolei miałam lepszy poranek od ostatnich ale o godzinie 7:30 obudziła nas .. wiertarka.. nawet Tymus jeszcze spał i mogłam sobie dłużej pospac. No wiecie co ludzie są niepoważni.
Pap cudny brzusio, Miskowa fajnie ze znasz już płeć jejku Jak te ciaze Wasze lecą.. ja tez dopiero co byłam 🙈
Iza a może to jakaś alergia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:48
-
Ja dzisiaj za to w końcu się wyspałam, ostatnio bardziej czuwam niż śpię 🙄
Miskowa super z mieszkaniem. A z imieniem się dogadacie. Hania też mi się bardzo podoba.
AdelaX u nas dzisiaj o 7 trawę kosili 🤦
Moja też ma bunty. Wyszłam z nimi na dwór w ogóle pierwszy raz od wtorku byłam na dworze bo tak mnie wszystko bolało i tylko bieganina była bo chciała na plac zabaw, na końcu jeszcze mnie uderzyła 👍 no i idą czwórki. Mam nadzieję, że do porodu wyjdą
Ewi leci ten czas ♥️ -
nick nieaktualnyBylismy w przychodni. Bosz, w piatek dzwonilam to kazali przyjsc, dzisiaj pierwsze pytanie czy bylismy umowieni, drugie czy z gorączką. Ola dostala jakus preparat z zelazem ale wyniki ma dobre bo normy obok to normy dla doroslego, na oczy nic nie powiedziala tylko zalecila konsultacje u neurologa. Zuzi wysypka to niewiadomo co, dr twierdzi że od potu. Dla mnie dziwne bo nie raz sie pocila az do przebrania a wysypki nie bylo. Kazala mimo to dac lek na alergię i ostrzej scierac naskorek przy myciu.
Jedziemy na zakupy. Ciężkie logistycznie takie wyjscie jak sie zyje wg zegarka pod laktator. -
Ooo Wiera w kiedy masz dokładnie? Ja to sobie myślę, że może prezent imieninowy sobie urodzę 21.06
moja mama w imieniny urodziła moją siostrę 😂 ostatnie dziecko więc to by była dobra wróżba 😂
-
nick nieaktualnyTo Ola ma wszystkie nieparzyste.
Do bani takie zakupy, jeszcze starsza corke zabraliśmy zeby troche ludzi po 2 mies.zobaczyla no i oczywiscie marudzenie. W pepko dla niej nic, dla Oli tez niewiele ale w ccc skorzystalismy, corka zakochala sie od pierwszego wejrzenia w sandalkach, mi sie ne widzialy, mąż zeby wziąć, niech sama wybiera, do tego mega swiecaca czapka, i co sie okazalo- czapka wyszla gratis bo dzis w ccc 30% taniej na wszystko. Ja myslalam zeby cos sobie kupic ale nastroj mi opadl po pepco, poza tym czas gonil i juz nic nie mierzylam.
Spodnie mi z d... spadaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 15:12
-
Calanthe tak raczek jestem 😁 A synka mam z 11.06 to bliźniak też w domu jest 😆
aLunia no ciekawe, która data padnie 😏😄
Iza ja odkryłam niestety ostatnio w drugą stronę - gumka mi się zagubiła z dresów i założyłam wczoraj, ups nie jest potrzebna, bo się same trzymają 😅🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 18:54
-
Hahaha Wiera 😂😂😂😂😂 to ja mam tak jak Ty - i jestem raczek i spodnie luzu to nie mają 😂😂😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jak urodzę a tym przedziale to naprawdę będę szczęśliwa. Bo pierwsza córka 10 dni po terminie a druga 9 przyszła na świat. Nie chcę znów przenosić 😬
Ja już jakieś luźne sukienki sobie kupiłam, żeby ukryć po porodowy naleśnik,🙈😂
Ale dzisiaj miałam powera, mój rekord miesiaca w robieniu porządków. A nawet dobrze się czuje 😁Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mojego syna urodziłam prawie 3 tyg przed terminem. Termin mialam na 25 maja a urodziłam 6 maja
ciekawe jak to bedzie tym razem.
Ternin na 28 pazdziernik a moze bede miala imirninoey prezent 10 pazdziernika
W kazdym badz razie jak dzidzius bedzie gotowy to napewno bedzie sie pchal. Nikt do konca nie jest w stanie przewidziec kiedy nastapi rozwiazanieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 21:52