Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Raczej te dwa najbezpieczniejsze.. a duże dawki wzięłaś ? Apapu 2 tabl a Ibum 400? Bo jak za mala dawka przy silnym bólu to nie pomoże. Mi też czasem pomagają plastry chłodzące na ból głowy, Apap Ice nakleja się na czoło i kark. Zwłaszcza przy migrenowych bólach są pomocne.
-
No do poniedziałku nie wyjde, bo musi być pełna obserwacja. Rozwarcie 1,5cm więc nie wiele więcej ale dobre i to. Od dzisiaj dużo chodzę to muszę się ruszy jak już mam to być przez weekend. Już mi źle bez dzieci ale co zrobić.
Iza wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, mam nadzieję, że mąż cię jakiś miło zaskoczy.
Emrica to kiedy testujesz?
Taki ładny weekend co tam porabiacie? Ja sobie myślałam, że pójdę na jakiś wyrąbany deser lodowy 😂Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza na ból głowy też dobra pokrzywa, ale nie wiem jak przy kp z nią.
Calanthe też mam zamiar kisić ogóry niedługo 😁
Ale gorąco dziś, 29 stopni dziś u nas. Jutro chcemy na jeden dzień do moich rodziców na grilla itp.
Girl możesz paracetamol jak gorączka. Na gardło Tantum Verde, woda z solą lub wodą utlenioną. Są też takie tabletki prenalen do ssania, ale one to chyba średnio pomagają.
Emrica ogromne kciuki, może na naturalsie się uda skoro endo takie piękne 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAle mnie ten leb dzis wymeczy. Nie jestem w stanie zajmowac sie Olą, nie funkcjonuje. Tesciowa niezadowolona bo jestem w domu a dzieckiem sie nie zajmujen tyle o ile. A mnie az szczeka boli, wogole cala twarz. Oj dawno tak nie bolalo a potrafilo dawac czadu niczym dzis.
Pokrzywe mozna, dobrze dziala na laktacje ale nie mam jej w swojej apteczce. Z reszta teraz mam wielkie braki bo tylko byl apap, ewentualnie cos do gardla. -
Girl bez lekarza bym nie brała. Można augumentin, duomox,ale może to zwykły ból, bo wirus jakiś tylko, a nie bakteryjne. Spróbuj najpierw domowych metod,a jak coś to skonsultuj się z lekarzem.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Girl ale to mówisz do gardła coś? Bo augumentin to antybiotyk.. może chodziło Ci o argentin?
Iza współczuje tego bólu może chwilowo sobie odpocznij po prostu jeśli się uda oczywiscie. I jakieś okłady zimne? Ja bym chętnie sobie zrobiła przez ten upał. U mnie 32 w cieniu i to teraz. Lubie jak jest ciepło ale z 5 stopni mniej bo słabo mi się robi na tym słońcu.
Wszystkie chłopaki pojechali na piłkę, jestem sama wiec odpocznę a potem ogarnę trochę chałupę.. pocę się siedząc 😂 -
AdelaX wrote:Girl ale to mówisz do gardła coś? Bo augumentin to antybiotyk.. może chodziło Ci o argentin?
Iza współczuje tego bólu może chwilowo sobie odpocznij po prostu jeśli się uda oczywiscie. I jakieś okłady zimne? Ja bym chętnie sobie zrobiła przez ten upał. U mnie 32 w cieniu i to teraz. Lubie jak jest ciepło ale z 5 stopni mniej bo słabo mi się robi na tym słońcu.
Wszystkie chłopaki pojechali na piłkę, jestem sama wiec odpocznę a potem ogarnę trochę chałupę.. pocę się siedząc 😂[link=https://www.suwaczki.com/][/link]