Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Calanthe 🎉🎊🎈🎂 wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń 😘
A to dużo dziewczyn czerw owych jest 😁 imprezka grupowacalanthe lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Calanthe wszystkiego najlepszego! 🎊🎉🍾🥂🍰 jesteśmy w tym samym wieku
Girl to czekanie na każdą wizytę jest najgorsze, szczególnie na początku.calanthe lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Calanthe 💯 lat kochana 🎁
No właśnie na początku to na każdą wizytę czekałam jak na zbawienie a teraz już leci szybciej mi ta ciąża i nim się obejrzę to już kolejna wizyta będzie 🙂
Najważniejsze żeby wszystko było dobrze i poród zeby był szyki i taki jak chcemy czyli jak ktoś chce CC to żeby miał a jak Ktoś SN (tak jak ja) to żeby nam było danecalanthe lubi tę wiadomość
-
Jagoda : pierwszy raz taki troszkę mocniejszy ale dalej bardziej okresowe to fakt, może sam by przeszedł ale tak bardziej profilaktycznie wzięłam bo się przestraszyłam, poza tym ostatnio tylko raz dziennie brałam magnez to też może przez to, chyba czas znowu zacząć brać 2x1.
calanthe , mnie też jakoś szczególnie nie dokuczają, mam co pare dni ale były łagodniejsze do tej pory. Jak się powtórzy taki mocniejszy to zadzwonię, może mi zwiększy duphaston bo teraz mi kazał brać po 1 na dzień a przed wizytą brałam po 2 dziennie- tak jak w pierwszej ciąży.
Miśkowa, dokładnie ale 10 dni minęło od poprzedniej 😂, swoją drogą myślałam że więcej tylko teraz tak liczyłam. Oby te dwa tygodnie zleciały to resztę dni też jakoś przeżyje[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Calanthe zdrowka i sto lat! Mlodsza o roczek jestes
Girl na tym etapie to wiesz-bol brzucha moze byc i ok i nie ok. Bierz nospe i odpoczywaj jesli zaboli.
A ja wyszlam od fryzjera i jestem mamasitaludzie mi wmawiaja,ze pewnie niedlugo rodze 😂😂 skrocilam se ciunze o miesiac i mowie,ze na koniec wakacji i jakos latwiej im to lyknac niz jak mowilam,ze jeszcse 3 bo sie dziwili wielkoscią. No kutwa mam duzy brzuszek i koniec
ale zawartosc brzuszka jest dobrych wymiarow i to najwazniejsze.
calanthe lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Calanthe wszystkiego naj naj :* Na ten rok przede wszystkim co najważniejsze - spokojnej ciąży i bezproblemowego porodu 😘🎂🎉
Dobrą masz pamięć - ja mam za tydzień 26.06 😊
aLunia nauka w takich warunkach to niełatwa sztuka - pełen szacun, że się mobilizujesz 💪calanthe lubi tę wiadomość
-
Calanthe oj kocha kocha 🥰
Też nie obchodzę urodzin, imieniny w sumie tylko w pracy, jakoś nie czuję potrzeby
Pap sprytny sposób na skrócenie ciunży
Z kolei dziewczyna szefa ma termin na 20 lipca, a wygląda jakby była w szóstym miesiącu co najwyżej. Ja nie wiem gdzie ona to dziecko upchnęła 🤣 -
Calanthe wszystkiego najlepszego🎂🎁🎉👑
Dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa oraz całej rodziny, bo o resztę można już zadbać samemu 😉
No piękny prezent, co tam jakaś biżuteria? To jest takie miłe♥
No żal zaprzepaścić plus kasa wywalona to nie ma wyjścia.
PAP własnie pochwal się. Może mów, że masz bardzo duzo wód płodowych 😉calanthe lubi tę wiadomość
-
Calanthe wszystkiego najepszego zdrowia i spelnienia marzen 🙂.
Ja tez nie lubie zlota. Nosze albo srebro albo biale zloto. Nawet pierscionek i obraczke taka mam. W zoltym zlocie wygladam jak cyganka 🤣.calanthe lubi tę wiadomość
-
A ja lubię złoto ale w takim jasnym odcieniu, jeśli wiecie o jakie mi chodzi 😅 Takie ciemne klasyczne to faktycznie jak dla poważnej starszej pani 😁
Tak pomyślałam, że może w tym cyklu się trochę bardziej postaram pod względem systematyczności witamin i wiesiołka itd, bo przez te mijające miesiące straciłam zapał i tak od przypadku do przypadku biorę wszystko. A to czerwone wino na endometrium to ile wcześniej się pije? Choć domyślam się, że warto zacząć od pierwszego dnia cyklu dla innych korzyści, niekoniecznie zdrowotnych 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 21:10
-
A ja sie pozale
rodzona siostra odmowila mojej corce bycia matką chrzestna a wiedziala ile sie staraliśmy. AAaa dlugo by pisać... po prostu jak to mój mąż powiedział że jeśli ona czegos potrzebuje to jestem na każde zawołanie a ja jeszcze nic od niej nie dostalam. Chyba miał racje. Czas się odsunąć.
-
Calanthe no cos w tym rodzaju. Mam dlugie ciemne i krecone wlosy, praktycznie czarne oczy, mocne, ciemne brwi i latem nabieram raz dwa od slonca brazowego koloru 😛. Co ciekawe corka poszla w rodzine taty, blondynka, oczy niebieskie i skora prawie biala. Wyglada jak nie moje dziecko.
Mnie ogolnie sie na kims zloto bardzo podoba, u siebie nie lubie.
Ewi, mnie tez by bylo przykro. W koncu to najblizsza rodzina ... umotywowala dlaczego nie czy bo tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 21:51
-
Mysza to jak moja koleżanka ze studiów - ona wypisz wymaluj Pocahontas z Disneya, a jej pierwsza córeczka skóra zdjęta z taty....jasna skóra, błękitne oczy i włosy koloru niemal białego. Za to druga już podobna do niej
Calanthe - mam kilka tabletek Femibionu 1, teraz myślałam o Prenatalu Uno, bo skład ma fajny, do tego wiesiołek i osobno magnez (bo często pije kawę) i cynk (bo kuruje moje rozdwajające się paznokcie i widać efekty) Do tego chcę w miarę możliwości wychodzić na słońce, żeby doprodukować vit. D naturalnie
Ewi przykro mi, zostawia to żal w sercu:( Nam też odmówiono, siostrzeniec. A żeby było śmieszniej to siostra brata prosiła lata temu do starszego syna to też jej odmówił i ciągle mu to wypominała... No to po latach jej mlodszy syn odmówił nam;) Rodzina, ach rodzina