Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Missdentys skoro nie masz możliwości zrobienia bety hcg to musisz odczekać kilka dni na ew.@ lub test. Objawy mogą wskazywać zarówno na ciążę jak i @.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Wiecie co?? Mój mąż jest nienormalny
jak się dowiedział że lekarz wczoraj podczas badania wyczuł jakiąś szczeline czy coś takiego że prawie główki dotykał to zaczął dopytywać czy jak jak wsadzę tam.palec to czuję główkę 🤣 ja mam dosyć że muszę tam pchać tabletki i boję się żeby czegoś nie zrobić nie taka co dopiero będę główki tam szukać czy czegokolwiek...
Czy któraś z Was jakoś niebawem będzie testować?? Tak zaglądam z nadzieją że gdzieś u kogoś będzie dobra wiadomość ...
Miśkowa mąż napewno nie chce żebyś cokolwiek robiła ze względu na ciążę. Wiem, że jest Ci ciężko aleteraz skup się na ciąży i pomyślnym rozwiązaniu w terminienapewno wszystko będzie dobrze:) kciuki
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Jagoda hahaha 😂
Ja w najbliższym czasie nie testuję, dziś zaliczyliśmy ❤️ i jestem jeszcze przed owulką ☺️Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mother działajcie działajcie żeby przy następnym terminie @ były zamiast podpasek 2 kreseczki 🤣
mother84 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa trzymaj się jak najdłużej w dwupaku.
Miskowa cieszę się, że szpital już działa normalnie.
Wcale ci się nie dziwie z tym remontem. To ty chcesz zaraz po porodzie się przeprowadzić?
PAP jaki mały szymek się zapowiada ❤
Mother fajnie, ze korzystasz😁 ja bym się tak winka napiła🤤
Dzisiaj szymek miał szczepienie. W ogóle dziwne bo w nocy mjal trochę katar, rano nic i do 11.30 jak było szczepienie to wszystko ok. Poszłam i mowie jaka jest sytuacja, to w końcu zaszczepiłam. Tylko pneumokoki przełożyła dr. A już miał gorączkę 38.6 i myślę czy przez chorobę czy szczepienie. Do tego znowu katar się pojawił jeszcze żółto zielony😳Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Jejku calanthe dobrze, że miałaś ta wizytę. Coś się spieszy waszym dzieciaczkom. A z córką jak było dalej?
Trzymaj się w dwupaku i oszczędzaj ile możesz. -
Calanthe o matulu... oby tylko pessar trzymał i spełniał swoją rolę. Dobrze, że miałaś wizytę. Niech malutka grzecznie siedzi w brzuszku u mamusi. Oszczędzaj się i trzymam kciuki.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
O rany dziewczyny co z tymi dzieciaczkami... Calanthe dobrze że udało się to na wczesnym etapie wyłapać. Oby reszta się potoczyla jak przy pierwszej ciąży.
Alunia do końca września musimy się wyprowadzić z obecnego mieszkania więc trzeba się szybko zebrać po porodzie i pakować graty
Missdentys tak jak Mother pisała jak nie masz możliwości zrobienia bety to zostaje czekać. Objawy ciąży takie jak mdlosci pojawiają się najczęściej w okolicach 6 tyg. Trzymam kciuki żeby jednak to było to. A jaka jest przyczyna długich cykli? Masz może pco?
Dziękuję dziewczyny za wsparcie 😘 dziś spotkaliśmy się z dwoma fachowcami na wycenę pokoi, jednak potrzebna jest nam pomoc, niestety są dostepni po połowie września więc wszystko będzie chyba "na styk" ale trudno już bliżej niż dalej więc trzeba zacisnąć zeby i przetrwać.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Znowu nie zasne...meczy mnie to a musze wstac przed 6. Do tego czuje jakby lek,niepokoj,trzese sie w srodku, zgaga ktora mialam raz w zyciu podczas pierwszej ciazy ale to pod koniec . Mdlosci ogromne ale wymioty nie powtarzały sie. Kaszel i drapanie w gardle nie wiadomo skad sie wziely...
Nic juz nie rozumiem.skad to wszystko ,i codziennie dochodzi cos nowego,skoro jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Nie dam rady czekac do konca miesiaca...moja psychika tego nie ogarnia . Do tego jestem az tak glupia i naiwna ze polecialam do apteki po test myslac ze zobacze na nim 2 kreski, i to o godz 20. Glupia ja! -
nick nieaktualnyKinga ja mysle ze zlapalas jakas paskudna infekcje. Organizm oslabiony to o kaszel z katarem nie trudno.
A ja ledwo zyje. Kolejna noc gdzie spie 4 godz., w dzien nalatam sie po polu albo cos w domu bo mam straszne zaleglosci. Zaczelam mieszac Oli moje mleko z Bebilonem, z mala iloscia mm przechodzi. -
Iza no to super, że udało się z tym mlekiem ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza no to super, że udało się z tym mlekiem ☺️
Jeszcze nie tak do konca bo na porcje 150ml daje narazie 15ml mm ale już smak zmieniony a Ola pije. Powoli bedziemy zwiekszac mm. Czuje ogromna presje czasu bo jeszcze ze 2 tyg. temu z 3 sciagniec mialam 4 porcje mleka i to wystarczalo a teraz jest problem zeby na 3 porcje bylo, na sile ściągam a z prawej piersi to zadnym sposobem sciagnac nie mogę, pol piersi jest gruba i twarda i jak juz naprawde czuje dyskomfort to prosze meza o ratunek zeby jakieś zapalenie sie nie zrobilo. No i w koncu dojrzalam do tego ze czas konczyc moja przygode z kpi i zrobie to z czystym sumieniem jak Ola zaakceptuje mm i nie bede gdybac "a moze jeszcze?", koniec i juz.
A wogole przepraszam was za te zdjecia, musicie poczekac jak dostane je na dysku bo teraz mam tylko do nich wgląd w chmurze i nic nie moge z nimi zrobic. Moze w przyszłym tygodniu bedzie juz wszystko włącznie z fotoksiazka. Na pewno wrzuce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 08:43
-
Iza ja myślę, że jak stopniowo będziesz zwiększać proporcje mm to w końcu Ola przerzuci się na samo mm. Będzie dobrze 😘
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Emrica kuźwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe...ja nie mam słów już na to 😔 przykro mi... dalej trzymam kciuki ✊ trzymaj się 🤗
aLunia ale pospałaś ☺️
A do nas mają wpaść spontanicznie znajomi dziś wieczorem 😁 idę zaraz coś tam do jedzenia zrobić, żar taki,że chyba się ubimbamy dzisiaj 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 11:34
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
aLunia, tak, wczoraj tak konkretnie poszło... Ale i tak jakoś mniej niż zwykle, przynajmniej w nocy nie budziło do zmiany pieluchy
Ale już uspokoiłam się, najbardziej nie lubię tego momentu plamienia. Teraz było rekordowo długie, tę @ będę wspominać jako jedna z najwredniejszych. 😔
Wyspać się przy niemowlaku rzecz bezcenna! 🙂
Mother oj tak, u nas w centrum podobno niewyróbka. Nad morzem przyjemnie, wiatr ciepły, trochę chmurek ☺️ jutro ma trochę popadać ale i tak pogoda nam się trafiła złoto. Gdyby nie ta wstrętna @ to wakacje marzeńUdanej imprezki!
Calanthe rety, to wizyta wypadła w dobrym momencie. Trzymajcie się i niech będzie tak samo jak przy pierwszej córeczce
Iza pierwsze koty za płoty, będzie z mm coraz lepiejDla mnie jesteś mistrzynią kpi, udowodniłaś, że chcieć znaczy móc
Emrica, przykro mido d*py czasem to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 11:54