Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka
Popieram wypowiedź Mother. Nigdy nie wiesz ile potrwają starania. Wg mnie jeśli tylko chcecie już, to trzeba się starać 🙂 Za 9 miesięcy tyle się może zmienić...
Iza
Jest prześliczna! ❤️ Wcale nie widać, że tak daje popalić 😜
Emrica
Dzięki 🙂
Adamowi chyba już przechodzi, tylko lekki katar ma, za to Franiu dzisiaj ma gorszy dzień, troszkę podwyższoną temperaturę i cały czas leje mu się z nosa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 19:02
Iza34 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Iza
Super rodzinka! Rzeczywiście córki bardziej podobne do taty 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kobiety kochane, czytam Was codziennie i jestem na bieżąco, ale jakoś wolę czytać niż pisać 😁
Ostatnio co druga noc mała mi marudzi i nie daje za bardzo spać, doszłam do wniosku że pora na mm w nocy. Tak więc dzisiaj robimy próbę generalną i dam butlę, tylko czy posmakuje 🙈u chlapakow nie było najmniejszego problemu, nawet się nie zawahali😁
A dzisiaj w przedszkolu całkiem ok. Zobaczymy jutro jak trzeba będzie zostać samemu, chodzi mi oczywiście o syna bo ja to bez łez i skrupułów 😉
A i jeszcze się pochwalę że byliśmy wczoraj w Magicznych ogrodach, suuuper 🥰
PS. Dzisiaj byłam na przeglądzie u gina i wszystko ładnie 😉aLunia, Iza34 lubią tę wiadomość
-
Iza cudowne foty ☺️ dziewczynki faktycznie podobne bardziej do tatusia 😁 malutka słodziak 😍 a starsza jakie włosy piękne ☺️ Ciebie to sobie caaaaaałkiem inaczej wyobrażałam 😉 piękna rodzinka
Pola to zdrówka dla synka 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 20:14
pola89, Iza34 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Iza śliczna córeczka 🥰🥰 jedna i druga ☺️ ja rowniez sobie ciebie inaczej wyobrażałam nie wiem czemu myślałam,że masz jasne blond włosy 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 20:42
-
To ja podobnie jak adele. Ale malutka jak laleczka taka śliczna 😍
Pola zdrówka dla synka. Kurde coś z pracą przeoczyłam 🤔 albo mój tępy budyniowy mózg czegoś nie zarejestrował.
A ja się dzisiaj popłakałam. Mój brat jednak nie przyjdzie na chrzciny, jak to napisał rezygnujemy z chrzcin. Niby miałam to gdzieś ale czuje sie jakby mi w twarz napluł... Jeszcze rezygnujemy... Chociaż wypadałoby przeprosić, że nie będzie, że się boją jednak itd co i tak jest hipokryzja patrząc na to, że żyją normalnie w społeczeństwie, dzieci w przedszkolu, oni w pracy plus wakacje itd.
Wam dziewczyny nie robili problemów najbliżsi? Bo mi się aż wierzyć w to nie chcę... -
Alunia
My robiliśmy chrzciny przed koronawirusem, ale też byłoby mi przykro w takiej sytuacji...
Co do pracy, to wracam szybciej już pod koniec września. Łapię inne stanowisko, na które już wcześniej miałam ochotęAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Ja już zaczęłam myśleć, że może źle robię, że powinnam poczekac... Ale kto wie kiedy będzie lepiej. Mamy osobna sale, całkiem oddzielona od restauracji, w środku ogrodu. Wiem, że to nie gwarantuje bezpieczeństwa no ale w jakiś sposób izoluje od innych...
Ale faktycznie dziewczyny organizowaly niedawno i byli goście.
Dzięki za zrozumienie, trochę łatwiej to przełknąć 😘
Pola ale super, ogromnie gratuluje. Szczególnie po macierzyńskim a wiadomo, że kobiety mają trudniej. -
Alunia
To stanowisko w tej samej firmie. Sama nie wiem czy na tym wyjdę, ale muszę zaryzykować, bo inaczej całe życie będę w tym samym miejscu. W labo nie mam możliwości rozwoju i awansu... No chyba że na kierownika, a tutaj raczej szybko zmiany nie będzieAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
aLunia przykro mi... Mógł chociaż poinformować Cię ubierając to w inne słowa. Uważam, że nic nie robisz źle, też na Twoim miejscu robiłabym teraz, potem jesień, zima i dopiero zacznie się sezon na choroby nie wiadomo jakie. Trzymaj się 🤗
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mother trzymam kciuki mimo wszystko :* może to bóle zwiastujące coś innego 🙃
Iza super rodzinka a Ola do schrupania 😃 Też myślałam że masz jasne włosy 🤣
Blanka też miałam podobne myśli parę miesięcy temu, ale jednak zdecydowaliśmy, że nie ma co odkładać, a też już staramy się długo.
Pierwszy dzień w pracy odhaczony, ja chcę znowu na urlop 😬 Ale bym się cieszyła z L4 wiadomo jakiego, ale dopiero tuż po owulce, więc teraz dwa tygodnie te najgorsze, oczekiwania...
mother84, Iza34 lubią tę wiadomość
-
Blanka ja też bym nie czekała... W sumie to gin mnie zmotywowal żeby nie czekać i na szczęście już jestem przy końcu
a wydaje mi się że teraz w ciąży to latwiej o jakąś opiekę lekarza niż pacjentom "nie ciazowym"
Iza piekni wyhi hi ja też sobie inaczej Ciebie wyobrażalam
a co do podobieństwa to moja też cały tatuś (poza waginą i kolorem oczu) a jak patrzę na usg to druga chyba też będzie tatusiowa
Pola lap byka za rogi, lepiej skorzystać niż pluć potem sobie w brodę... Ja też pracuję w labie ale póki co nie zamienilabym na żadną inną
Wiera, Mother i pozostałe dziewczyny wiecie że nieustannie życzę Wam dwóch tłustych kresek i mam nadzieję że już niedługo je zobaczyciemother84, Wiera, Iza34, pola89 lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Wiera niestety dobre szybko się kończy, ale może doczekamy tych dłuuuuugich wakacji 😁
A ja Izę wyobrażałam sobie jako długowłosą brunetkę ✌️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za mile słowa 😊. Ten kolor wlosow to moj naturalny nigdy nie farbowany. Wydaje mi sie ze na tych zdjeciach wyszlam grubo, a na niektorych widac moje zmeczenie. Na co dzien mam wlosy w kucyk, t-shirt i wygodne spodnie, wole wygode niz elegancje. A Ola no rzeczywiście jak laleczka.
Alunia u nas z chrzcinami nikt nie robił problemu ale juz na urodzony corki tak. Beznadziejna sytuacja byla. U ciebie brat to takie przykre.
Nie wiem co komu mialam odpisac. Mialam inny plan na wieczor a wyszlo jak zwykle bo zmeczenie wzięło gore i padlam u starszej na lozku.