Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdelaX ostatnio kladlam na swoim łóżku, dawalam ulubiony kocyk, Ola kladla nozki na moj brzuch, ja trzymalam ją za rączki, przytulalam i bez placczu zasypiala. Czasami wszystko w 7-10 min. i juz byla w swoim łóżeczku. Mówię ze to byla bajka. A teraz koszmar. Placze, wygina sie, smoka wypluwa, jsk sie uspokoi i chce polozyc to znów ryk. Jezcze nie znalazlam na to złotego srodka.
-
U nas też niestety na raczkach, chyba że jest bardzo śpiący i akurat przy cycu to zaśnie. A nie uwierzycie ile on wazy🙈 ma 3 miesiące o 7400. Wczoraj byliśmy na szczepieniu trafiłam na najgłupsza dr której unikałam, po tym jak starszej córce jak była niemowlakiem wpisała do książeczki zdrowia brak współpracy bo płakała👍 no i ona mowa zw mam mu w nocy wodę dawać wiwc się zdziwiłam i mówię że coo a ta rak no zaraz będziemy go odchudzać a on już ma 3 miesiące.
W łeb niech się walnie, a gdzie karmienie na zadanie? Mierzy 65 cm jest po prostu duży.
Pielęgniarka do mnie podeszła i pukała się w głowę pokazują na dr, że mam jej nie słuchać on jest proporcjonalny a nie jakiś gruby.
No aleee jest co nosić -
aLunia wrote:U nas też niestety na raczkach, chyba że jest bardzo śpiący i akurat przy cycu to zaśnie. A nie uwierzycie ile on wazy🙈 ma 3 miesiące o 7400. Wczoraj byliśmy na szczepieniu trafiłam na najgłupsza dr której unikałam, po tym jak starszej córce jak była niemowlakiem wpisała do książeczki zdrowia brak współpracy bo płakała👍 no i ona mowa zw mam mu w nocy wodę dawać wiwc się zdziwiłam i mówię że coo a ta rak no zaraz będziemy go odchudzać a on już ma 3 miesiące.
W łeb niech się walnie, a gdzie karmienie na zadanie? Mierzy 65 cm jest po prostu duży.
Pielęgniarka do mnie podeszła i pukała się w głowę pokazują na dr, że mam jej nie słuchać on jest proporcjonalny a nie jakiś gruby.
No aleee jest co nosić
-
Kasia 1805 wrote:To faktycznie spory bo mój starszy syn który jest naprawdę duży i wygląda na 6-7 lat, rósł nam bardzo szybko to mając 3mce miał 66cm.ale ważył 6kg.🙂
-
No chyba znaczenie ma waga urodzeniowa ☺️ zresztą bez przesady, lekarka z innego świata chyba jakaś. Nawet pielęgniarka to pokazała 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA ja dodzwonilam sie wreszcie do przychodni gdzie pracuje ta alergolog, kiedys przyjmowala tam prywatnie, teraz tylko na nfz i musialabym isc do przychodni po skierowanie ale ta nasza pediatra tez taka dziwna i teraz nie wiem co. Bo starszej sipirytus salicylowy tylko pogarsza sprawę a u Oli coraz gorzej pod pieluszka.
-
mother84 wrote:No chyba znaczenie ma waga urodzeniowa ☺️ zresztą bez przesady, lekarka z innego świata chyba jakaś. Nawet pielęgniarka to pokazała 😂
Mój 4 kg ważył 🤭 tylko pomyślałam, że jakby to trafiło ma inna mamę, która by miała np pierwsze dziecko i by to wzięła sobie do serca wrrr.
Jak się czujesz mother?
Iza spirytusem co jej smarujesz?
Podczytuje różne wątki i już kilka razy przewinęło sie, że dziewczyny biorą NAĆ. Wklejam link o tym
https://fertinea.pl/Wplyw-n-acetyl-l-cysteiny-na-plodnosc-kobiety
-
aLunia uśmiałam się z tej lekarki, wodę dziecku w nocy dawać 🤦🏼♀️ 😂 a ta Miovella co brałam teraz razem z Clo to właśnie z tą substancją. Są jakieś dwie wersje z tego co pobieżnie czytałam, jedna do brania codziennie a druga - co brałam - doraźnie przez kilka dni przed owu.
A w ogóle Ovitrelle jest super można poczuć się jak w ciąży 😂 Cycki mnie tak bolą że masakra 😬 Zaczęły dzień po zastrzyku i pewnie jeszcze kilka dni pobolą dopóki we krwi krąży. -
Alunia co to za lekarka 🤣
My byliśmy na patronażu z Zosią wszystko w porządku. Zgłosiłam że nam sie tak załączył ten monitor ale pabi doktor mówi że w badaniu wszystko jest ok i że te monitory różnie reagują. Ona też miala przy córce i później z mężem się śmiała jak włączał się bez potrzeby i pokazywał że oddech ok jak driecka nie było w łóżeczku. Mówi że lepsze są takie doczepiane do pieluszki -
A ja chora. Wczoraj glowa tylko bolala ,a dzis zatoki jakby zapchane ale nie ma kataru jeszcze..kreci sie w glowe..kwestia dni i rozlozy mnie na maxa.
Wczoraj mezu mial kupic test, ale piorun gdzies blisko strzelil i w calym miescie i okolicach nie bylo pradu od 19stej.. wiec apteki pozamykane. Dzis ma kupic..jutro zrobie 😊 -
nick nieaktualny
-
Kinga to trzymamy kciuki za test ✊✊✊
aLunia dzięki, no jak mam być szczera to średnio się czuję. Dziś pierwszy dzień od ponad tygodnia kiedy brzuch boli tylko na tyle, że mogę chociaż w miarę normalnie chodzić ✌️ ale może będzie szło ku lepszemu (chociaż szczerze to wątpię 😂)
Wiera niech Cię te cycki bolą już na dłużej 😁😁😁
Jagoda super, że z Zosią wszystko w porządku ☺️
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Wiera wrote:Mother a Ty nie mialas mieć jakos wizyty niedługo? 🤔
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Chyba zaraz zejdę. Poszłam do wc sie wyproznić i złapał mnie oktopny ból. Jak by brzuch aż do odbytu. Nie bylam w stanie się podnieść. Mąż mi pomógł ale boli jak diabli. Nie wiem co sie dzieje
-
Kasia 1805 wrote:3860
Nic nie poradzę, że taki był rośnie 🤷♀️ ale głodzić go nie będę..
Wiera aa widzisz to Ty mądra jesteś, myślałam że zabłysne😅 a kiedy testujesz?
Mother współczuję, co jest że aż tak cię boli🤔
Jagodowa chyba bym to skonsultowała. Jak się teraz czujesz?