Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Ja też z mezem od jakiś 3mcy spimy osobno w sumie przez ta jego operacje bo musiał mieć dużo miejsca a Ignas z nami w łóżku 😅ale jakoś nie narzekam haha nikt mi nie chrapie i całe 160x200 dla mnie 🤣
No nie ma tego zlego. A dla chcacego nic trudnego i w potrzebie sposob sie znajdzie. Moja Zuzia twietdzi ze z powodzeniem zastepuje mi tatusia w lozku 😂. Tylko co robisz z Ignasiem jak wychodzisz z łóżka zeby nie spadl?
Moja Ola postanowila dzis nie spac. Zawsze chodzila spac ok.9 a dzis nie. Dopiero teraz sie udalo. A ja mam tyle do zrobienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny żyję. Wczoraj było ok ale za to dziś syn daje w kość. Spać nie chce a chodzi i wyje. Jest dopiero 12 a ja juz nie mam siły. A dziś jak na złość mąż ma być dłuzej w pracy. Nie wiem co ja zrobie. Jak wczoraj bylo ok to posprzatalam obiad mialam gotowy a dzis jak obiad musze zrobic to wszystko sie sypie
-
nick nieaktualnyJagodazdw92 wrote:Dziewczyny żyję. Wczoraj było ok ale za to dziś syn daje w kość. Spać nie chce a chodzi i wyje. Jest dopiero 12 a ja juz nie mam siły. A dziś jak na złość mąż ma być dłuzej w pracy. Nie wiem co ja zrobie. Jak wczoraj bylo ok to posprzatalam obiad mialam gotowy a dzis jak obiad musze zrobic to wszystko sie sypie
Skad ja to znam. Najwyzej beda kanapki. Trzymaj się.Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Jagoda nie martw się, takie dni będą się zdarzały niestety. Polecam mieć w razie potrzeby zawsze jakieś pierogi, pizzę czy paluszki rybne w zanadrzu 😁
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Girl moja tez pewnego wieczoru stwierdzila ze jest "duza "i nie chce pampersa .miala 1,5 roku ,byla zima.bardziej mi pasowalo odpampersowac ja w lato bo by latala w samych majtkach .Ale sie wtedy zawziela i za nic nie chciala nawet na noc. Wiec jak usypialam ja ok 19 ,poczekalam i jak sama poszlam spac ok polnocy bralam ja na rece i zanosilam do ubikacji i robila siku na spiocha.Do rana sucho,nigdy nie posikala sie w lozko. I ominelismy etap nocnika ,bo chciala tylko na sedesie.
Wiera juz nie moge sie doczekac twojego testowania😘
Adele ja mam 180/200 i od urodzenia corki spie z nia...na poczatku maz jeszcze spal z nami,ale stwierdzil ze tak sie rozpychamy ze on sie nie wysypia. Corka ma swoj pokoj ,wogole tam nie spi a ja juz tak sie przyzwyczilam z nia ze nie namawiam ja zeby spala w swoim. Wiem ze to niezdrowe wobec meza ,mi sie trudno rozstac z corka i to ja jestem temu winna. Mezowi to nieprzeszkadza i chyba brakuje mi jego meskiej decyzji ze rodzice razem,corka osobno. Ale odkad mamy dom,ja mam swoj pokoj,corka swoj,a on jeszcze 3 do wyboru. A my sie spotykamy tylko w dni plodne😭 -
Iza, Mother dziekuję za pokrzepienie
trochę lżej mi się zrobiło. Ja niby wiedziałam ze tak to może wygladać ale wczoraj tak super dzien zleciał a dziś dostałam w d... za przeproszeniem. Mogłam rano jie wchodzić do niego by zasnął w kulkach i na spiku moze bym go przebrała ale jak mąż mi powiedział że mały bez jedzenia to musiałam wejść go przewinąć i dać śniadanie. Mam nadzieję że albo się uspokoi albo się trochę zdrzemnie bo nie dam rady dziś
-
Jagoda spokojnie, to są dopiero początki, na pewno wszystko z czasem sobie wypracujecie. Będzie dobrze 😘
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyGirl25 wrote:A u nas rano coś posypało śniegiem 😁 z deszczem oczywiście i teraz tylko deszcz 😣. Już mam dość tego... Nie można wyjść, nic się nie chce... Masakra po prostu
Polubilam zamiast zacytowac. A u nas co-6 osob siedzi a jablka wisza na drzewie bo jak w deszcz pracowac, ja wychodze bo musze, mąż akurat ma co robic. A zły bo nie dość ze pada to jeszcze chłodnia sie popsula i 6 tys.poszlo a raczej ulecialo w powietrze bo freon uszedl a drogie jak ch.... -
Mother a Ty jak się czujesz? Ja już trzymam kciuki żebyś jutro dostała same dobre informacje.
Girl a jak tam dzisiejsza Twoja wizyta?? Już po czy o której wizytujesz?
A tak w ogóle Mother to masz rację muszę zaopatrzyć mój zamrażalnik w jakieś pierogi i inne rzeczy do jedzenia na szybko w razie "W" obiad jakiś zawsze będzie. Jedyne co mam to leczo które robiłam jakoś na początku lipca i zamroziłam parę pojemniczków. -
Jagoda dziękuję 😘 czuję się średnio, ale jak okaże się, że wszystko ok to naprawdę przeżyję te wszystkie bóle itp. zobaczymy co doktorek jutro powie, ogólnie jestem mimo tych bóli dobrej myśli i niech to się sprawdzi 😊
Iza współczuję wydatków... najgorsze są właśnie takie niespodziewane...
Girl jak wizyta?
Wiera a jak sytuacja u Ciebie? Będziesz jutro testować? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 17:24
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyI jeszcze musielismy zaplacic kasą Oli z chrzcin i pozyczona bo u nas pustki. Ale co sie poradzi, naprawa konieczna a ze 1kg freonu kiedys kosztowal 30zl a teraz 200zl (ochrona srodowidka i popyt na freon) + robocizna to niezla sumka wyszla.
Kiedyś to złe sie przewali i bedzie dobrze, albo chociaz lepiej. -
A girl co znać nie daje? Czekamyyyyy na info 😉
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mysza dobre podejście👍🏻 Taka wolna głowa coś pięknego, jak przez mgłę pamiętam jak to było 🤣 Wierzę, że to taki trochę prezent od losu, żeby się zresetować a potem już samo zaskoczy nie wiadomo kiedy! Tak jak to powinno wyglądać
Mother postaram się zatestować co mi tam szkodzi, trochę tych testów mam 😌🙈 Jak wyjdą dwie kreski będę się radować, a jak nie to będę się łudzić, że za wcześnie i może za dwa dni będzie inaczej 😁
A jutro będą same dobre wieści u lekarza, może akurat jakiś fajny się trafi i godnie zastąpi Twoją stałą lekarkę
Iza współczuję takiego poważnego niespodziewanego wydatku.. 😔 Oby już ostatnia taka sprawa na dłuuuuugi czas.
Jagoda o tak mrożonki potrafią uratować dzień.. 😌 Albo gotować obiad co najmniej na dwa dni, zawsze trochę mniej tego siedzenia w garach 😊
mother84 lubi tę wiadomość
-
Wiera o jaaaaaa to trzymamy tutaj kciuki i czekamy na info z samego rana 😁 a masz jakieś przeczucia, objawy, coś? ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 20:47
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️