Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiera, a moje dołączone do owulacyjnych miały czułość 25 🤔
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Wiera w takim razie trzymam dalej kciuki ❤️✊
mother twojej wizyty też jestem bardzo ciekawa 😍
aLunia raz w tyg ❤️ przy 3 dzieci ?! 😮😮😮 Szacun 😅
Kinga no kiepsko to trochę brzmi .. może warto jednak się z mężem razem postarac żeby córeczka spala u siebie a wy razem .. wiem,że to wygoda już i w sumie przyzwyczajenie .. mój pierwszy syn spał koło nas w łóżeczku ale wtedy mogliśmy je tak ustawic teraz nie mamy jak. No i zawsze do nas później wchodził do łóżka 😅ale przynajmniej z mężem razem spaliśmy. Teraz przez ta jego operacje się rozdzieliliśmy ale mam świadomość,że niedługo trzeba będzie małego odkładac do łóżeczka..ale jeszcze trochę z tym poczekam. Ja jestem taka,że mam schizy czy oddycha spr po kilka razy nawet jak ze mną śpi 😓 więc do łóżeczka bym co chwile wstawala żeby go spr.. wiem chore to 😑
A ile twoja córeczka ma lat ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 09:15
-
Wiera mi się też wydawało, że te z testami owu mają czułość 25 🤔 no ale może masz inne.
Adele27 nie wiem jak to się dzieje🙈
Ale ostatnio już trochę lepiej z zorganizowaniem. Dzisiaj się kimnelam trochę rano, byłam u księdza po świadectwo moralności, zrobiłam obiad, odkurzyłam i poprasowałam. Młoda chodzi na 3,5 godz do żłobka to ja jak torpeda z jednym dzieckiem 🤪 -
Właśnie teraz zamówiłam jakieś inne owu i też inne ciążowe przyszły... 🤔 Tamte co miałam poprzednim razem też mi się kojarzą 25.
Tak mnie dziś lewa strona kłuje w podbrzuszu, tam gdzie był ten duży pęcherzyk no to się zastanawiam czy ta torbiel się jednak nie zrobiła czy coś 🙄 Jakby @ się pojawiła to zadzwonie do lekarza i będę naciskać na wizytę jak najszybciej, bo w żadną stymulację bez sprawdzenia się nie chcę pakować 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 12:59
-
nick nieaktualnyJa to nie wiem jak to jest ale jak jest pełna chata ludzi to ja duzo mniej zrobie niz jak jestem sama z Olą.
Ja zawoze starsza do szkoly, przyjezdzam, kładę spac Ole, sciagam mleko i w zależności czy mam obiad w lodówce czy nie robie dalej co potrzeba.
Łapka w górę ktora chodzi w deszcz na spacery z maluszkiem? Wogole jest sens okrywać folia i isc na spacer jak pada? Nie pytam o sytuacje kiedy trzeba wyjsc np. Na zakupy czy do lekarza. -
Iza ja nie wychodze
Podziwiam Was za takie częste seksy ja już nie pamietam jak to się robi 😂😂😂 co się zaczynamy zbliżać do siebie to mały się budzi jak chcemy w pokoju gdzie on spi to ruszenie kołdra go budzi. Czasem to nawet nie chce mi się zaczynać skoro wiem ze zaraz przerwiemy przez to tez mam hugowy nastrój bo czuje zez mężem się oddalamy od siebie przez to On tez nie naciska jakoś bardzo
A jak nie mały to starszy jeszcze nie spi i ja się stresuje ze wejdzie i tak w kółko.
Także Alunia szacun 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 13:30
-
Mój młody na noc zasypia mocnym snem, budzi co się dwie godz na jedzenie no ale śpi to mu muszę przyznać. W sypialni to się też boje więc w dużym pokoju a ostatnio też miałam stracha, że starsza się obudzi.
Aaa i biorę te tabletki tak się bałam, z e będzie sahara i libido spadnie a jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 14:46
-
Ja wychodzę na spacery jak pada. No chyba,że jest ulewa 😅 ale dziś u nas tak cały dzień popaduje trochę mocniej trochę słabiej i mały spał na dworzu twardo 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 20:22
-
aLunia wrote:Mój młody na noc zasypia mocnym snem, budzi co się dwie godz na jedzenie no ale śpi to mu muszę przyznać. W sypialni to się też boje więc w dużym pokoju a ostatnio też miałam stracha, że starsza się obudzi.
Aaa i biorę te tabletki tak się bałam, z e będzie sahara i libido spadnie a jest ok.
-
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie! 😘 Wszystko w porządku, jest mały bejbik, jest serduszko, wszystko ok 😍 dostałam coś tam na bakterie w moczu, L4 do końca miesiąca. Nie wiem jeszcze jak i co powiedzieć kierownikowi 😶😂
calanthe, Mysza123, Jagodazdw92, Iza34, Wiera, Kasia 1805, AdelaX, Girl25, Adele27, pola89, pap86, Miśkowa lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny nie no ja wiem żetam jeszcze jest wszystko za świeże tak pytam z ciekawości. Ja narazie fakt mam chęć ale bardziej sie boję żeuy tam czegoś nie spaprać. Za dużo już mialam przygód zarowno w ciaży jak i po ciąży. Nie mam zamiaru znowu wylądować w szpitalu.
Teraz narazie muszę się skupić na jakimś wypracowaniu planu na codzienność z moimi dziećmi. Teraz to jeszcze jest luksus gorzrj jak mąż będzie miał nocki a to juz chyba od niedzieli się zaczyna 😭
Mother jak wizyta??
Co do spacerów to ja narazie z dziećmi iie wychodzę. Tzn byłam w sobotę z teściową i moją kochaną dwójeczką bo piękna pogoda byla. A teraz nie wychodzę.
Edit: Mother extra że wszystko jest w porząduu. Wiedziałam że tak będzie. Teraz głowa do góry i tylko cieszyć się ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 16:20
-
Mother super, wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze. Nie bylo innej opcji 😀. Rob suwaczek ! 🧸
mother84 lubi tę wiadomość
-
Calanthe to straszne. Zwłaszcza że to już końcówka ciąży. Ten covid wszystkich wykończy. Ja bym zrozumiała jakaś rutynowa wizyta czy tak jak ja bym miała po połogu ale nie w ostatnich tygodniach ciąży 😡😡😡
-
Mother super wieści 😊 Bardzo się cieszę, że wszystko ok 😄 W pracy powiedz od razu, może już się i tak spodziewają takich informacji po urlopach i zwolnieniach 🙃
Calanthe może w razie, jakby w trakcie teleporady coś go zaniepokoiło, zaproponuje kogoś, żeby pójść stacjonarnie 🤔 A w razie co kwarantanna kilka dni i minie i się uda pójść osobiście. Albo test mu zrobią i szybciej wróci.
mother84 lubi tę wiadomość