Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mother staram się powściągnąć wodze fantazji ze względu na Ovitrelle. Owszem bolały mnie piersi dużo bardziej niż zazwyczaj, ale to skutek zastrzyku. Głowa też pobolewała, ale kogo przy tej pogodzie nie pobolewa
poza tym to też częsty efekt uboczny zastrzyku. Brzuch boli, ale to norma przy dupku u mnie 😁 Żadnych snów proroczych, przeczucia wolę też odłożyć na bok. Może tam po prostu jest torbiel po clo i wszystko o kant tyłka to rozmyślanie 🥴 Trochę szkoda, że gin nie kazał mi przyjść na kontrolę po zastrzyku, bo bym sobie oszczędziła w razie co to czekanie
A przypomnij mi te testy z allegro to wychodziły Ci w dniu spodziewanej @/wcześniej/później?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 21:17
-
Dziś było spore opóźnienie, weszłam dopiero o 20
, a miałam na 19:15. Wszystko ok tylko nie wiem czy waga nie za mała bo wg wagi na usg miałby 23+3 a ma 24+3 jakby tydzień mniej ale patrząc na wagę. Na za miesiąc test obciążenia glukozą... Tylko napisał mi na kartce "test obciążenia glukozą 75g/2 h " czyli co dwie godziny czy co?
Iza34 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
calanthe wrote:Ale to nic na temat wagi nie powiedział konkretnie? Taki maluch jeszcze może sporo nadrobić.
Glukoza, czyli roztwór 75g i 2h musisz siedzieć, a pobrań będzie 3. Pierwsze na czczo, drugiej po godzinie i trzecie po kolejnej godzinie.
Właśnie nic o wadze nie mówił, że za mała czy coś. Może faktycznie jeszcze nadrobi. Jeszcze ma ponad 3 miesiące[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wiera mi wyszedł 27 DC (cykle zazwyczaj 27-28 dni), ale robiłam o godzinie 15. Wtedy wyszedł wieeeelki bladzioch, ale był 😉
Girl skoro gin nic nie mówił to myślę, że wszystko jest ok i ta waga to jest jeszcze do nadrobienia czy coś.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza powiem ci że ja po poronieniu jak nie mogliśmy się starać przez 3 miesiące to tak odzyłam, mimo że przykry czas ale wspominam dobrze. Także wiem o co ci chodzi. Niby się mówi nie ma tego złego... Odpoczywaj ciesz się życiem i czekamy na kreski 😘
Wiera o mamo podziwiam za Twoje rozsądne podejście. Jutro od rana się melduj✊
Mother z l4 w czasach covidu myślę że nie będzie problemu, szczególnie że masz swoją historię.
Jagodowa ja dopiero teraz ogarnęłam to wszystko więc naprawdę potrzeba czasu. Nie przejmuj się, że nie wszystko zrobione. Baa nawet odpuszczaj bo musisz o siebie też zadbać. Kopytka z biedry są dobre😂
To my przynajmniej raz w tygodniu się przytulamy 🤪 czasem się zastanawiam skąd mamy siły na to i czas hehe.
Girl cieszę się że jest ok. Do dwóch tygodni różnica w wadze jest ok, powyżej 3 daje do myślenia 😉
Ja się dzisiaj za przeproszeniem wku**iłam. Moja siostra robi chrzciny i wyobraźcie sobie, że mój brat, który tak się przecież bał 👑 przyjdzie do nich. Teraz gdzie jest więcej przypadków plus obostrzenia. Nie wiem o co mu chodziło. Najbardziej jestem zła, że on coś odwalił a ja na imprezie będę się źle czuła i go unikała a oni jak gdyby nigdy nic...
-
Girl wagą się nie przejmuj może poprostu mniejsza dzidzia będzie albo nadrobi jeszcze. Ja wagą sie nie przejmowałam. Ważne żeby dzidziuś rosł i nie stanął w miejscu.
Ile po porodzie pierwszy raz było o Was ❤? Ja już mam chęć ale się boję. Wczoraj wyleciał mi jeszcze szewek (chyba już ostatni bo więcej nie widzę). Ale ogólnie na przytulanka mam ochotę ale z drugiej strony nie czuję się gotowa i się boję. No i jeszcze troszkę się oczyszczam. Czasaoi coś jeszcze widać.
Dlatego tak z ciekawości pytam jak to u Was wyglądało bo ja po pierwszym porodzie chyba 5tyg i próbowaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 22:54
-
nick nieaktualnyJagoda weź nie pytaj o przytulanka. Wstyd🙈. Że mąż drugiej sobie nie znalazl 😲. Najpierw polog, potem laktator i karmienie w nocy co 2-3 godz. a potem tabletki ktore doprowadzily moje libido do glebokiej depresji a nawilzenie bylo porównywalne do Sahary 😭. Odstawilam-odzylam ale nie powiem kiedy, dluuuugo.
-
Jagoda ja jak dostałam zielone światło od gina na wizycie popołogowej.
aLunia z rodziną to naprawdę czasem najlepiej na zdjęciu... Też nie lubię takich sytuacji i po takich akcjach siedzenia przy jednym stole. Beznadzieja
Wiera wstałaś już? I jak? ✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 06:10
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Dzień dobry...spać dziewczęta spokojnie. Dupos blados vel viziros... To wchodzę w etap "to pewnie było za wcześnie zobaczę za dwa dni " 😌😅 A co tam, pomarzyć można
Jagoda słabo pamiętam kiedy... Ok. dwóch miesięcy musiało być 🤔
aLunia też bym się zdenerwowała... albo Twój brat przemyślał i po Twojej imprezie doszedł do wniosku że nie ma się czego bać, albo...hmmmm. O coś mu chodzi jak gościowi z hitu lata Sanah
-
Wiera...😔 No ja naprawdę liczę na to, że to jeszcze za szybko. Trzymam cały czas kciuki✊✊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Wiera ja to też zaraz tak myślę, jaki masz test?
No może przemyślał nie wiem, ja w każdym bądź razie żeby mieć sumienie czyste to bym już też nie poszła, bo jak to teraz komuś wytłumaczyć? No ale nic zawsze był trudny o tej jego żonie nie wspominając...
Jagoda ja też po 6 tygodniu, myślę że jednak po coś jest ten połóg. Więc bym się bała wcześniej.
Mother dzisiaj ogromne kciuki.mother84 lubi tę wiadomość
-
Zawsze mieścił się w tej granicy między tygodniami, ostatnio nie wiem bo nie mówił nic a ja nie brałam też tych wydruków - na telefon zawsze daje - a teraz faktycznie wychodzi że ma mniej ale może przez to że ja trochę mniej jem.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyWiera moze faktycznie za wczesnie na test?
Girl ja mysle Ze jest wzystko ok. Tylko na poczatku dzidziole musza miec określone wymiary a na tym etapie już nie,to tylko wartosci szacunkowe.
Jagoda Alunia ma racje. Jestes swiezo po porodzie, masz tam "rane", trzeba uwazac i zawsze slyszalam zeby wstrzymac sie z seksem do konca pologu albo chociaz kiedy lekarz pozwoli.
Mother o ktorej twoja wizyta? Pewnie juz pisalas 🤔 -
Dokładnie o 15.15 😁 dziś mam urlop, właśnie zajadam tosty i oglądam tv ✌️
Ja też myślę girl, że teraz totalnie szacunki bardziej, kojarzę, że sama chyba na tym etapie to już nie miałam tak, że zgadzało się co do tygodnia itp. myślę, że nie masz się czym martwić.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
aLunia test mam strumieniowy paskowy dołączony do owulaków z allegro. Czułość podobno 10;) Testowany na zastrzyku - blada kreska wychodziła, ale wyraźna. Więc hormon umie rozpoznać
Wydaje mi się, że 12 dni po owulce już powinno coś pokazać, no ale zobaczymy. Z synkiem testowałam dopiero dwa dni po @ co nie przyszła to wtedy nie było wątpliwości. 😁 Jeśli @ nie przyjdzie to najwcześniej zrobię znowu w piątek
Mother ja akurat po 15 wracam z pracy, będę myślami z Tobą 🤩