Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagodazdw92 wrote:Girl ale co że skurcze masz przez majtki?? 😂 nie rozumiem o co chodzi z tymi majtkami[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Dzień dobry ☺️
Też zaglądam czy Mysza coś pisze...
Iza to pewnie tak jak Mother pisze, przemęczenie i pora roku robią swoje. Ja też zimą i jesienią jestem nie do życia... Czekam już z utęsknieniem na pierwsze promyki wiosennego słońca. A na poprawę to proponuję gorąca czekoladę z pomarańcza albo ciepłe mleko z miodem i cynamonem
Mother noooo jeszcze trochę i będzie drugi trymestr 😊
Hekate może jak ta sytuacja się u Ciebie rozwiąże i były się wyprowadzi to wtedy zaskoczy? Bo sytuacja taka nieciekawa a Ty pewnie cały czas w nerwach...
A uwierzycie że Hania skończyła dziś 2 miesiące! Ja nie wiem kiedy ten czas zleciał... I serio teraz mi smutno że to tak szybko mija i że już nie będę w ciąży i nie będzie w domu takiego bobasa...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa chyba sobie jaja robisz☺️ pamiętam jakby to było z dwa tygodnie temu jak urodziłaś, a gdzie tu dwa miesiące 😂 to jest przerażające jak ten czas leci 😳 o to prawda, trzeba się cieszyć każdą chwilą ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Miśkowa wrote:
Hekate może jak ta sytuacja się u Ciebie rozwiąże i były się wyprowadzi to wtedy zaskoczy? Bo sytuacja taka nieciekawa a Ty pewnie cały czas w nerwach...
A uwierzycie że Hania skończyła dziś 2 miesiące! Ja nie wiem kiedy ten czas zleciał... I serio teraz mi smutno że to tak szybko mija i że już nie będę w ciąży i nie będzie w domu takiego bobasa...
A ja się niestety młodsza nie robię 😢
Pozosfaję mi wierzyć, że będzie mi dane nosić pod sercem małe cudo❤️
2 miesiące !
Jej - to już piękny „wiek”😉😂
Czas płynie nieubłaganie 🤷♀️
Dobrego dnia Dziewczynki🤗„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Iza noooo nie obejrzysz się, a świeczkę na torcie będzie mała zdmuchiwać 😁
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza noooo nie obejrzysz się, a świeczkę na torcie będzie mała zdmuchiwać 😁
Chyba w tym roku imprezy urodzinowej nie bede robic przez wirusa. Ale co mi szkodzi we wlasnym gronie zrobic. A dmuchac to ona już potrafi, a jak smiesznie wacha, i to wacha a nie dmucha powietrze noskiem. -
Iza34 wrote:Chyba w tym roku imprezy urodzinowej nie bede robic przez wirusa. Ale co mi szkodzi we wlasnym gronie zrobic. A dmuchac to ona już potrafi, a jak smiesznie wacha, i to wacha a nie dmucha powietrze noskiem.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Nie pisalam bo u nas w sumie bez wiekszych zmian. Mama dalej ciezko, nadal nie ma miejsc w szpitalach, w zadnym zakaznym gdzie by mogli ja wziac. Lekarz dzwonil, zmienil leki, ma sterydy, antybiotyki, inhalacje, cuda na kiju i nic nie pomaga. Dzisiaj zalatwilismy koncentrator tlenu, zeby jej sie latwiej oddychalo bo lapie powietrze jak ryba bez wody. Goraczka nadal sie utrzymuje, juz ok 12 dni. Ma biegunke, nie moze jesc, juz chyba ta ilosc lekow tak na nia dziala. Wszedzie mowia ze jak saturacja spada ponizej 90 to juz niewydolnosc oddechowa, ona ma 84 ....to nadal za duzo zeby ja wziac pod respirator wiec moze jedynie sie leczyc w domu 🤷♀️ Takie czasy.
Mala cale szczescie lepiej, wysypka sie na niej super goi, juz nawet nie swedzi. Mnie sie porobily doslownie otwarte rany ktore bola. Gardlo juz troche przeszlo, goraczke mam nizsza, bole kosci minely (jak dobrze 🙏) Czasem aby kaszel troche meczy, mam zadyszke po kilku krokach i poce sie okropnie, tak ze trzeba sie po pare razy przebierac. Mam takie dziwne uczucie jakbym miala dostac kataru i mam slaby wech. Smak czuje, zapachy niby tez ale tak ledwo co.
Tata i maz juz super. Kwarantanne mamy 20 dniowa wiec sobie posiedzimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2020, 13:06
-
Mysza przykro mi, że Twoja mama dalej bez zmian...😔 Dobrze, że chociaż Ty i córcia trochę lepiej. Dawaj znać na bieżąco. Dużo zdrowia 🤗
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Iza34 wrote:Nobis a mozesz przypomniec na jakim mleczku jest twoj maluszek? Bo moze faktycznie to alergia.
Wogole podziwiam za starania o drugie przy takim bobo 💪.
Nie wiem czy to AZS ale właśnie kupiłam dla niego takie kosmetyki do kąpieli i po. Wczoraj kupiłam olej z czarnuszki i będę dzisiaj go smarować. Myślę że nie zaszkodzi mu to. A pewnie w przyszłym miesiącu będę znowu poruszać ten temat u lekarza.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Mysza - strasznie mi przykro.
Trzymajcie się 🤗
Nobis- bebiko to syf i bardzo często dzieci po nim dostają uczuleń i wysypek.
Nie jest to normą, ale zdarza się często, zwłaszcza jak są ku temu predyspozycje.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate nie chce na siłę mu zmieniać mleka a takie dostał w szpitalu. Pewnie będę rozmawiać czy jest konieczność zmiany na następnej wizycie u pediatry. Póki co będę próbować tego co mi zalecił.
Iza nasze postanowienie o szybkie starania wynika z tego że o syna staraliśmy się prawie 2 lata. Przepisowy rok sami, 5 miesięcy robiąc badania mierząc temperature itp. oraz 5 miesięcy w klinice leczenia niepłodności gdzie podeszliśmy do IUI.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualnyHekate wg. moich informacji obecne bebiko ma całkiem niezly sklad. Nie to co kiedys. Tez powiedzialam ze nigdy bebiko ale tylko to mleko zaakceptowala moja malutka i tak zostalo.
Dziewczyny jakie kroki trzeba podjac zeby dostać sie do psychologa z dzieckiem do poradni? -
nick nieaktualny
-
No i kolejne obostrzenia mamy...aż się boję co dalej będzie. Póki co na szczęście przedszkola czynne, ale klasy 1-3 już na zdalnym...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:No i kolejne obostrzenia mamy...aż się boję co dalej będzie. Póki co na szczęście przedszkola czynne, ale klasy 1-3 już na zdalnym...
Jak to? Od kiedy?
P.s.juz doczytalam. Omg 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2020, 14:54