Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie jeszcze chwila i żłobki też zamkną... Żal mi tych dzieci... W ogóle wszystkich mi żal bo wiele osób traci swoje dochody...
Mysza przykro że nie ma poprawydobrze że mąż i tata na chodzie to ma się kto Wami zająć. Trzymajcie się 🤗
Muszę wyciągnąć męża na zakupy (buty, kurtka dla starszej) bo w sobotę już nie kupimy a przez neta to ciężko buty napasowac (wysokie podbicie). Myślę że jeszcze chwila i będzie kwarantanna narodowa, i jeszcze te protesty pewnie pogorsza sytuację...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Tak tez sie staramy, mysle ze ten tlen jej pomoze. Zawsze to jakis wspomagacz dla pluc. W szpitalu tez nic wiecej by jej nie dali. Jak juz zle to respirator ale wlasnie, to jest cala historia jak to potem ciezko wrocic do zycia. Jak dlugo organizm sie podnosi po takiej pomocy.
Ja nie wiem co to bedzie dalej jak takie zachorowania beda. Padnie juz calkiem ten caly system opieki medycznej.
Ja corki juz w tym roku nie daje do przedszkola. I tak jestesmy na kwarantannie jeszcze dlugi, potem grudzien, przed swietami to juz bez sensu. Mam nadzieje ze nowy rok nam przyniesie tylko szczescie.
Moja corka nawet kurtki zimowej jeszcze nie ma. Nie jest gotowa na zime ale wyglada na to ze i tak online wszystko bede musiala zalatwic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2020, 15:28
-
Oj mysza dobrz ze udalo sie dla mamy zalatwic z tym tlenem dluga ja trzyma moze po zmiane lekow cos inaczej bedzie. Dobrze ze maz z taka lepiej 🤗 3majcie sie tam
Mi dzis przyszly testy owu 50 szt. Chcialam wziasc mniej ale sie nie opalacalo. To bedziemy robuc sikance.
Miskowa kiedy Twoja Hania juz tak urosla ale czas leci chcialoby sie zatrzymac kazda chwile 🤗
Ja juz sama nie pamietam jak ktoras pisze pytanie dzieciowe jak to 🤦♀️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Miśkowa nie strasz bo ja mam nadzieję że końcem miesiąca wrócimy chociaż do tylko czerwonej strefy...
Mysza tak dużo osób mówi że tlenoterapia najlepsza a te respiratory tylko do śmierci prowadza... Ile znacie przypadków gdzie ktoś po respiratorze wrócił do zdrowia? Chyba nie ma takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2020, 15:40
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Mysza ja nie wierzę w to co czytam.. twoja mama jest w takim stanie a brak miejsc żeby ją zabrać do szpitala .. 😔😔 życzę wam dużo zdrowia ❤️
U mnie mąż wsadzony na kwarantanne przez to,że jakiś żołnierz ma covid. Mój mąż nawet nie miał z nim kontaktu ale co tam.. wsadzili wszystkich do jednego wora i tak oto 13 pracowników na kwarantannie..
Całe szczescie,że ja nie muszę być ..
Syn będzie miał zdalne eh super.. wariatkowo znów będzie w domu..
Ciągle nie wierzę co za chore czasy przyszły .. kto by pomyślał,że czeka nas coś takiego ..
Śmieje się z mężem,że na tej jego kwarantannie się o 3 zaczniemy starać 😅🤭 -
Hahaha Adele 😂 kto wie, co będziecie robić z nudów 😁😁😁
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza moze po zmianie lekow bedzie poprawa. Czytalam gdzies zeby duuuzo pic wody i nie zbijac goraczki do 38stopni . Bedzie lepiej .
Dzis sie dowiedzialam ze mojej przyjaciolki mama przed 1 listopada zle sie czula,brzuch ja bardzo bolal..poszla na badania i ostatnie stadium raka,wszedzie rozsiany..jest bardzo zle. I co mam jej powiedziec,bedzie dobrze? Lekarz rodzinie powiedzial ze gora miesiac bedzie zyla..jej mama o tym nie wie . A ja nie wiem jak mam wspierac...
W niedziele 8go mam termin @... objawy mam psm-owe... cycki bola i w brzuchu zakluje.nic z tego nie bedzie. Az sie nie poznaje, tamta Kinga juz by zrobila z 5 testow do tej pory...a teraz nic. -
Dziewczyny jak niosłam siatkę z zakupami, nie dużo bo coś ponad 3 kg w porywach do 4 może było i to mały kawałek w sumie, zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha to znaczy że czas dać sobie spokój też z małymi zakupami czy się tym nie przejmować?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyA wyobrazacie sobie co bedziemy dzieciom opowiadac co to sie dzialo? Albo ja ktora nie raz ze lzami sciagalam mleko ktore teraz wywalam (tez ze lzami wywalam) zeby jakies zapasy z miesa czy warzyw mrożonych porobic zeby dzieci mialy co jesc innego niz kartofle i jablka ktorych mamy zapas jak nas pozamykaja i wszystko inne tez.
-
Mysza trzymajcie się tam, boziu oby była niedługo poprawa.. dobrze ze z córeczka lepiej. Ta wysypka mnie przeraziła..
Tez jestem podłamana praca zdalna no ale co zrobimy... młodszy nie dał nam dzisiaj lekcji odrobić ciągnie za narzute żeby tylko książki przyblizyc🤣to ja nie wiem jak będzie ta nauka wygladac...
Adele no to się porobiło ale może mąż tez Cię trochę odciąży od małego hehe a planujecie trzecie bobo?
-
nick nieaktualny
-
Podziemie książkowe 😂😂😂 dobre Iza 😂
Kinga nie widziałam tego filmiku 😳
Girl, ja tam nie wiem, jak Ci się brzuch stawia to może więcej odpoczynku i następnym razem mniej dźwigaj. Ja generalnie przez moje bóle brzucha robię zakupy tylko jak muszę i to nie za ciężkie, bo inaczej bym padła na ryjek ✌️
Powiem Wam, że współczuję tej nauki zdalnej, bo to jest masakra, a jeszcze jak się ma maluszki w domu...teraz te lekcje nie wyglądają jak wiosną, że dziecko ma zrobić to i to z tej i tej strony, ale musi odpalić program, pokazać się i normalnie uczestniczyć w tych lekcjach. Przynajmniej tak mają te starsze klasy.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny jest bardzo zle, mama juz sie cala sina zrobila, z oddechem co pare chwil jedynie. Przyjechala karetka po raz 3. Od razu ja wzieli. Nie wiedza jeszcze do jakiego szpitala ale beda szukac. Teraz tylko oby bylo lepiej. Nam wszystkim. Mam nadzieje ze jej pomoga bo tu w domu juz by nie dala rady.