Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj Wiera... Przykro mi... Ale może nowy rok przyniesie lepszy czas4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMiskowa tak bardzo bym ci chciala powiedziec co powinnas zrobic, co wybrac ale niestety nie potrafię, nie ma tego złotego środka. Dziewczyny dobrze radzą- jesli czujesz ze to nie dla ciebie to powinnas zrobic zgodnie ze swoimi odczuciami. Ja na temat kpi moglabym dlugo pisac, ale wybacz ze nie napisze, przynajmniej nie teraz, nie w tej chwili, dzieci wołają. Kpi to ciężki kawał chleba.
-
Wiera wrote:Kinga nie.. to @, nie łudzę się... Ech jeszcze tuż po tym jak odkryłam co się dzieje miałam mega przykrą sytuację w pracy.. to nie jest mój dzień ☹️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Oczywiscie opoznienie bylo.
Wiera lacze sie w bolu 😪
Nie daje szans na cokolwiek jutro mam powtorzyc bete i odstawic leki.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja strasznie mi przykro... powtórz betę dla świętego spokoju, żeby mieć pewność...😢
To wszystko jest naprawdę bardzo niesprawiedliwe... Wierzę, że jeszcze będziesz w ciąży, która zakończy się powodzeniem... Trzymaj się...
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny prosze uszanujcie moja wole i juz nie piszcie w mojej sprawie jeszcze gorzej to znosze czytajac. Wiem ze chcialbyscie jak najlepiej a mial byc taki piekny grudzien otoczka swiat i moch urodzin gorszej daty nie mogło być 😭😭😭😭.
Blagam nie piszcie o mnie tylko o waszych sparwach nie zniose tego. ☹️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja napisze ci tylko tyle poroniłam w 2016 dwa dni przed świętami miałam lyzeczkowanie. Termin porodu miałam na 14 lipca. Dwa lata później urodziłam córkę i położono mnie w sali na której leżałam po poronieniu. Mojego męża az cofnęło jak zobaczył, ze leże na tym samym łóżku (a to sala tylko dla kobiet po poronieniu niw było miejscem więc mnie tam sama położono). A w tym roku w lipcu urodziła Szymka, nasza "wpadke". Wiem że to marne pocieszenie ale wierze, że to nie są przypadki tylko jakieś znaki i gdziws w głębi wierze, ze nasza stratą do nas wróciła. Przepraszam trzymaj się 😘
-
Adele27 wrote:Hejo właśnie próbuje wstać z wyrka.. noc średnia 🥴
Wiera @ się rozkrecila ..?
Hekate jak u ciebie ?
Wczoraj miałam wizytę u gin - konsultację przed hsg.
Póki co potwierdziła, że jest ciało żólte, więc albo ciąża albo @ 😂
Jeśli sie potwierdzi mam barć Acard i duphaston i wizimy się za 2 tygodnie.
Jeśli nie, to na 23.12 jestem umówiona na hsg, chyba że @ się spóźni, to przekładamy na 30.12
Brzuch mnie ciągnie bez zmian, piersi bola, ale to właściwie jak przy PMS....„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Adele27 wrote:Hekate a kiedy test ? Czy czekasz spokojnie ? 😅
Robiłam w 24 dc i był negatywny, więc czekam...spokojnie 😂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate no to jest widzę konkretny plan działania 😁 cały czas zaciskam kciuki ✊✊
Ja też dziś średnio się wyspałam, ale to chyba z wieczornego przejedzenia 🙊 dodatkowo coś głowa boli, ale zaraz zjem śniadanko, wypiję kawkę i może będzie lepiej.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele plamie cały czas, rozkręci się albo dziś wieczorem albo jutro. Wstałam z bolącą głową, po nocy pełnej koszmarów. Mąż mówi, że go obudziłam, bo jęczałam przez sen 😅 Więc łączę się w trudnej nocy. Na szczęście dziś do roboty na popołudnie to jakoś się dobudzę. Synka zostawiliśmy dziś w domu, bo wczoraj wieczorem miał taki katar, nagle mu się wziął nie wiem skąd, nie mógł zasnąć. A jutro mają Mikołaja w przedszkolu, to chce go dziś podkurować, żeby chociaż jutro poszedł, ostatnia jego wigilia przedszkolna.
Hekate moja gin jak jeździłam przed @ na kontrolę po clo, to od razu mi mówiła że widzi, że nic z tego, po grubości endometrium, że grube i będzie się złuszczać. Znaczy się @ za rogiem.
To ✊ dalej zaciśnięte 🤗