Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate przytulam, daj sobie czas i pozwól na smutnek, trzeba "to" przerobić. Przytulam cie ❤
U nas maraton urodzinowy trwa, moje ur, mojego meza i Natalka ma juz 7 lat. Kiedy to zleciało... Dostała rolki i była taka szczęśliwa. Tylko biedna Wiki płakała, ze nie ma urodzin mimo, ze tez dostała prezent, to kazała sobie ciagle śpiewać sto lat 🤣
Mother zdrowa juz jestes? -
Hekate badz silna, przetrwacie to,dobrze że masz oparcie w partnerze. Wyjdzie dla was słońce ❤
Wiem jak to jest stracić dziecko, i pomimo że minęło 10lat nadal są chwile ze sobie myślę jakby to było,ze w tym roku wyprawiala bym komunie itd. Niewiem ,moze i dobrze czy to była dziewczynka czy chłopiec, chyba by bardziej bolalo.. dla mnie to była ciaza z zaskoczenia ,i wzywając pogotowie kazdy byl pewny że to atak nerki itp, mieli mnie zabierac ale poszlam do łazienki i urodzilam fasolke mialam bole parte i z krzyża. Niestety potem nikt ze mną o tym nie rozmawiał, jakby sytuacja nie miala miejsca , a rodzice zachowywali się jakbym przeszła przeziębienie.
Dzisiaj jestem nie do życia, równo za tydz ma byc okres a chyba juz sie zalaczyl pms, jajniki na zmianę kluja i ciężar jakby w macicy. Nie wiem jak przetrwam ten dzień,A moze @wczesniej dostane.
aLunia wszystkiego najlepszego dla waszej trojki🥰 oczywiscie dla Wikusi tez😘
Moja nie może doczekać się walentynek ,bo mysli ze tata kupi jej lalkę. Juz mu zapowiedziała ze kwiaty sa nudne , ja też jej podpowiedzialam zeby mu powiedziala ze mama ucieszyła by się że storczyka i zeby nie kupował róży cietejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 13:39
-
nick nieaktualnyHekate wybacz ze nic ci nie napisze, nie chce pisac o czyms czego nie doświadczyłam i na czym sie nie znam, nie na miejscu by to bylo. poruszyl mnie twoj post. Trzymaj sie i wroc do walki jak wydobrzejesz.
Alunia sto lat dla Was wszystkich.
Moja Zuzia wrocila w fatalnym nastroju ze szkoly, a jak zobaczyla ze przestawilismy meble u niej w pokoju to wpadla w gniew. Chyba ją wystawie boso na snieg to zaraz jej przejdzie. -
aLunia to wszystkiego najlepszego dla Was 🤗🎂 a Wiki niezła 😂 ja dziękuję, już wychodzę na prostą z chorobą, czasem jeszcze kaszlę, ale nie jest źle 😉 nawet nie brałam tych leków na receptę.
Kinga no najgorzej jak brzuchol boli tyle przed terminem @. Męczące to jest strasznie.
Iza na szczęście już weekend i przerwa od szkoły dwa dni 😁
My dziś zrobiliśmy porządki w piwnicy, dwie godziny nam zeszło, więc padam na ryjek, nie miałam potem sił, żeby zrobić obiad, zjedliśmy kebaby i aż mi niedobrze z przejedzenia 🙊
A właśnie, jakie macie plany na Walentynki? U nas to nie wiem jak mąż będzie pracował, jak wolne to pewno tylko zrobię coś na kolację i pójdziemy spać 😂😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Alunia wszystkiegi najlepszego dla was 🎂Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hekate, straszne przezycia ale dasz rade, silna jestes. Nikt by nie chcial przez to przechodzic ale czasem zycie pisze takie scenariusze, ze lepiej nie wiedziec co nas czeka ...
aLunia, najlepszego dla Was ale macie okazji do swietowania 😃
My nie mamy planow na walentynki, ale raczej po prostu spedzimy je w domu, obejrzymy film, moze zjemy cos dobrego i to wszystko. Raczej nie celebrujemy tego dnia jakos specjalnie. Corka dostanie od nas lalke bo juz na poczatku tygodnia zakomunikowala ze ida walentynki, a ze ja kochamy to sie nalezy prezent 🤣. Cale szczescie zdazyla lalka dojsc, wiec dla naszej najwazniejszej milosci prezent bedzie. Wlasnie ... ona nawet nie zdaje sobie sprawy, ze dokladnie 5 lat temu zostala nasza walentynka, to byl zdecydowanie najlepszy prezent w zyciu jaki sobie dalismy 🤣👨👩👧 -
Hekate42 wrote:Dziękuję Dziewczyny🤗nic więcej nie napiszę, nie mam siły...
👩33👨40
2 cs -
nadzieja_86 wrote:Mother to dobre wiadomosci a skoro te bole to Twoj urok to nie ma co sie martwic. A juz ktory tc ciazy masz wow. Kiedy nastepna wizyta?
Oliwki witaj a kontrolujesz cykl u gin cos bierzesz?
Zdrowka dla wszystkich chorowitek!
Ewi a jak coreczka wydobrzala jak 2 tydzien w pracy?
Hekate dzis juz w szpitalu jestes? Jak sie masz 🤗 -
Hej długo mnie nie było
Hekate nie wierzę w to co się stało 😥 aż musiałam przewinac strony bo w szoku byłam .. nie wyobrażam sobie co czujesz.. dostałaś od dziewczyn mega wsparcie ❤️ i ja również cię mocno przytulam ❤️ na pewno jeszcze wyjdzie dla ciebie słońce ☀️☀️ nie poddawaj się
U mnie w skrócie to mąż w końcu chyba wychodzi na prostą .. wygrywamy z bakteria 70 do 30 więc jest ok choć jeszcze trochę leczenie potrwa..
A tak to dni lecą jak głupie nie mam na nic czasu
Widzę trochę nowych dziewczyn 😊 super ! Niech się wątek rozrasta 😁 -
Hekate...😔 Nic co napisze nie ukoi Twojego smutku, myślę o Tobie często i życzę, żeby niedługo los obdarzył Was kolejną ciążą, już szczęśliwą do końca 😘 I marzenia się spełnią. ☺️
Ja zjadłam wczoraj tylko 1,5 pączka, ale nadrobię we wtorekDo tego mnóstwo faworków więc bilans energetyczny wyrównany
aLunia wszystkiego co najlepsze dla wszystkich świętujących, a dla Młodszej córy śpiewam Sto lat 😘
Sobie dziś mogę zaśpiewać "znowu w życiu mi nie wyszło.."Dziś zaczęłam plamić, jak przejrzałam kalendarz to jakoś dwa dni później niż zwykle. Dobrze że nie śledziłam jakoś mocno cyklu, bo pewnie bym sobie narobiła nadziei
Na Walentynki nie planujemy nic specjalnego, zresztą nigdy jakoś nie świętowaliśmy tego dnia.
-
Ewi wow 😳 to chyba pobiłaś rekord na wątku😁
Adele dobrze, że mąż powoli lepiej...ale ile czasu to się ciągnie...żeby już teraz było z górki.
Wiera przytulam na tą zbliżającą się @🤗 i pamiętaj, że co się odwlecze...😉✊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Oj Iza, nie wygląda to ciekawie. Może musisz znowu do lekarza? Zapisze jakieś leki, albo zastrzyki. Współczuję.
Mnie rano kaszel wybudził i już spać nie mogę. Wszyscy smacznie chrapią, a ja na telefonie ✌️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Ewi wow 😳 to chyba pobiłaś rekord na wątku😁
Adele dobrze, że mąż powoli lepiej...ale ile czasu to się ciągnie...żeby już teraz było z górki.
Wiera przytulam na tą zbliżającą się @🤗 i pamiętaj, że co się odwlecze...😉✊
Powiem wam że już te poranne wstawianie do pracy daje mi się we znaki. Jestem tak wykończona że szok... jeszcze auto mi coś traci moc w te mrozy... Dziś u mnie minus 12 A odczuwalna minus 18. Ale mamy luty ciekawy . -
nick nieaktualnyMaz twierdzi ze przed 7 bylo -19, ja jak wstalam to przed 8 bylo -10 i mowie ze chyba zle spojrzal. Teraz -5 a po poludniu ma byc ok.0 st. Szaleje ta temperatura.
A teraz śnieg wali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 10:36
Emrica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeny, czekalam az w koncu temp. bedzie sprzyjac spacerom a nie odczuwalna na poziomie -18-21 st., faktycznie jest na plusie to ja ruszyc sie nie moge. Nie mam sily nas ubierac i isc na spacer. Ola zasnela mi w koncu na kolanach a ja mysle jak dan rade z nia wstac i gdzies ją odłożyć, gdziekolwiem bo do łóżeczka nie dam rady. Do poniedziałku pozostaja mi doustne przeciebolowe i masci. Lekow od lekarza juz nie mam
-
Iza to musisz jakoś wytrzymać do poniedziałku. Może zakup jakieś plastry rozgrzewające? Mi pomagają, ale takie mocno rozgrzewające, aż palące.
U nas pogoda ładna się zrobiła, koło 0 czy 1 stopnia, świeci słońce, idealnie na spacer 😊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️