Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyona32 wrote:Witajcie
Jestem tydzień przed okresem. Dziś zrobiłam test wyszedł negatywnie. Wiem że to za wcześnie ale ciągnie mnie od 3 dni w dole brzucha i mam kłucie w jajnikach. czy to może świadczyć o ciąży? -
nick nieaktualnyKimono, tak, jutro idę prywatnie, ale nie wiem, czy jest sens mówić mu o moich podejrzeniach dco do PCOS, czy zgłosić się z tym do lekarza na NFZ. Idę się dziś zarejestrować prywatnie, zobaczymy kiedy dokładnie podadzą mi termin wizyty, powiem, że to pilne, może znajdą coś prędzej, niż za miesiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze to vo teraz napisze moze spotkac sie z duza konttowersja. Bo fakt jest faktem ze tak jest. Ale ponieważ przyjelyscie mnie do forum i mowilyscie ze moge sie tu wygadac to zaryzykuje.
Mam córeczkę i wiadomo ze bede skakac z radosci jak w ogole zajde w ciaze druga ale wylecialabym w powietrze gdyby to byl chlopczyk.
Jasne ze wazne zeby bylo zdrowe i yo najwazniejsze i nie podlega dyskusji. I wiem tez ze temat dla niektórych ktorzy staraja sie po kilka lat moze byc przykry ze w ogole jakas Laska moze se kminic nad tym co zrobic zeby byl chlopczyk ale pytanie do Was -tych których ten post nie razi
Czy jesli dzis test owulacyjny wyszedl mi pozytywny to lepiej wspolzyc dzis czy jutro na metode na chlopca ?LASKA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny:)
Ja ten cykl obserwuje i ovu dalej nie ma.
Albo będzie późno albo wcale. W pierwszej miałam później niż była zaznaczona na wykresie.
Co do płci to marzy mi się dziewczynka. Mam kilka koleżanek z dziewczynami i nie mogę się oprzeć tym rożowościom ale tak myślę że drugiego chciałabym chłopca:) -
LASKA wrote:No najbliżej owu to znaczy dzien po najwyzszym stezeniu lh czy w dniu ? O to mi chodzi
Zależy kiedy nastąpi owulacja, a tego nie wiesz. Najczęściej do owulacji dochodzi od 12-24h po piku LH.
Ja mam już chłopca. Celowo zajrzałam do udanego cyklu, bo wtedy też prowadziłam tu wykresy i u mnie wyglądało to tak :
w 13,14 i 16 dc
Test owu pozytywny w 14 dc
owulacja wyznaczona na 16 dc (potwierdzona skokiem temp).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Laska - u mnie proby zrobienia dziewuszki zawiodly. Mam nadzieje, ze teraz sie udalo. Powodzenia zycze
Agulineczka - piekny przyrost!
A dziekuje, w miare dobrze sie czuje. Najgorszy byl dla mnie do tej pory czwartek. Nieprzerwalne mdlosci. Wymioty. Biegunka. Do tego Mlodszy ciagle podpiety do cyca i walczacy z goraczka. Srednio ogarnialam w tamten dzien i troche trwalo odbicie sie mojego organizmu po tym ciezkim dniu. Aktualnie ciężko mi sie spi. Chetnie zasypiam, ale 3w nocy pobudka i potrafie do 6 nie spac a pozniej ledwo wyrabiam.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.