Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna121 wrote:Dzięki . Właśnie zastanawia mnie fakt ze na wszystkich wychodzą takie ledwo co blade kreski , można tu jakoś wrzucić zdjęcie ?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kurczę zdjęcie załadowalo się ale nie mogę wstawić . A powiedzcie czy to prawda ze jak na tym teście facelle pojawia się cień cienia to to jest kreska fabryczna i nie oznacza ciąży ? Czy zawsze na tym teście musi musi być bordowa linia ? Bo jedna dziewczyna z forum napisała ze te testy tak maja , ze przed zanurzeniem widać te kontrolna a jak się zanurzy to się odbija fabryczna ? Chodzi mi typowo o ten test
-
Powiem szczerze ze ja zawsze na te testy się prZygladam i kiedy robiłam dwa miesiące temu właśnie ten facelle to nie widziałam po zanurzeniu nawet kreski kontrolnej , przez zrobieniem nie zwracałam uwagi czy są tam kreski fabryczne . Tak jak pisałam , te blade takie cienie pojawiły się o czasie która jest podana na ulotce .
-
Martyna ja trochę nie rozumiem 😜 musi być zawsze kreska kontrolna wyraźna, a druga jak jesteś w ciąży może być z początku blada. Jak nie ma kontrolnej to test jest nieważny. A druga fabryczna czasem na testach się pojawia, ale to bardziej taki ślad niż kreska w kolorze. Wstaw fotę najlepiej.
Zapodaj.net, potem: na forum, wybierz plik, zapodaj i masz 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 18:42
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Ehh w sensie chodziło mi o kreski fabryczne , ze je widać przed zrobieniem tego testu . Mi chodziło o ta kreskę testowa ze się coś tak pojawiło bladego , a przed zrobieniem widać takie fabryczne , wiec się zastanawiam czy to fabryczna , czy coś tam wykryło
-
No ja widzę tam drugą kreskę, ale czy to fabryczna tak jak piszesz czy normalnie ciążowa to nie mam pojęcia. Raczej bym obstawiała, że ciążowa. Najlepiej powtórz test za dwa-trzy dni to powinno być ciut wyraźniej.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Martyna coś widać, trzymam kciuki, żeby nie fabryczna
Nuska witajU mnie dwa lata to też był mocny kryzys... Ale walczę dalej, kiedyś w końcu musi się udać
Może po Hsg zaskoczy, czasem takie "przepłukanie" maszynerii pomaga
Nuska lubi tę wiadomość
-
Ja myslalam ze kubeczek menstruacyjny jak sama nazwa wskazuje jest do okresu ,zamiast podpaski czy tampona. Na tej samej zasadzie działają nogi do góry (swieca)po ❤. A kubeczek w jakim celu? Zeby zatrzymać zawartość na cala noc? Mysle ze ten jeden najsilniejszy i najszybszy plemnik nie potrzebuje kubeczka. Ale trzeba w coś wierzyć.
Nuska witaj. U mnie po hsg nie zaskoczyło,ale przepchako jeden jajowod, a byly dwa zapchane.
Martyna witaj. Ja tam widzę druga kreske. Po cichu gratuluje🙂Nuska lubi tę wiadomość
-
Nuska witaj i powodzenia w staraniach😊 nie poddawaj się! Trzeba wierzyć i walczyć 😊 trzymam kciuki✊
Nuska lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Martyna ja też widzę druga blada ✊ powtórz za 2 dni.
Nuska my tu wszystkie wierzy ze sie uda! Głową do góry. Dobrze że masz hsg zawsze to krok do przodu. O kubeczku nic nie slyszlam.
Kinga super ze wszystko ok.
Mother dzięki za odp z Wiera fachową wyczerpalyscie temat 😁. Właśnie też się naczytama ze z tą hetero lekarze różnie podchodzą. Ja mojego gin słucham może akurat to nie trybi i będzie teraz ok wierzę bardzo! Wyniki dały mi motorek do działania no musi się w końcu udać z happy endem. Mąż ma w poniedziałek badanie nasienia ✊Nuska lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”