Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTe zmiany zaczęły mu się robić odkąd zrobiło się chłodniej. Raz jest tego mniej raz więcej. Dzisiaj jak to lekarka obejrzała i zapytała właśnie czy to pojawiło się latem czy zima, to powiedziała, że teraz jest grubiej ubierany, brak jest takiego przewiewu i na wiosnę powinno to zejść. Póki co mam to smarować maścią z apteki z mocznikiem do 10%, witaminą A+E. Zobaczymy czy będzie poprawa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy od ogrzewania, bo my wogole w zimę nie włączaliśmy kaloryferów 😉
A z hemoglobina ok. W innych parametrach miał dużo nowych czerwonych krwinek, powiedziała, że to po infekcji, więc ta hemoglobina też powinna się unormowac, jeżeli wszystko je(czytaj nie pozbawiam go mięsa i jajek).
Moja firma zrobiła postęp. Siedzę w domu i mam dostęp do służbowej poczty. Szkoda tylko, że jeszcze nie mogę wydrukować danych z systemu, lub chociaż wysłać do chmury aby je przejrzec. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie na temat ale mam pytanko jak wy robicie to że macie taki opis [kiedy test robiony itp] pod komentarzem19.09.2020 poronienie 💔
20.07.2021 synuś ❤️
02.11.2022 poronienie💔
08.01.2023 poronienie 💔
24.05.2023 beta 50,40 😱
26.05.2023 beta 174,00 (niezły prezent na dzień mamy )
29.05.2023 nic nie widać ,płyn w zatoce douglasa podejrzenie cp😢
07.06.2023 beta 20940 . Jest pęcherzyk prawidłowy z zarysami zarodka 😍
26.06.2023 bije serduszko ❤️ -
Niteczka wrote:Dziewczyny nie na temat ale mam pytanko jak wy robicie to że macie taki opis [kiedy test robiony itp] pod komentarzem
Przez przegladarke na Bestbelly trzeba wejść i tam są ustawienia i zakładka społeczność i później opis na forum (takie okienko do wpisywania).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 09:47
-
No to Piszczak w sumie dobre wieści i o Kamilku i w pracy. Co prawda dopiero jest początek roku a nie koniec 😉
A ja wczoraj padłam z wymeczenia. Wczorajszy dzje i był w biegu. Na koniec gwiazda nam w samochodzie o 19v30 usnęła i myśleliśmy, że jak zwykle wyciagniemy na śpiocha i będzie spać. A ona uznała to jako drzemke i zabawa do 22:20 🤦🏻♀️ myślałam że padne. A w nocy chyba 4 razy do niej wstawałam, bo ona teraz chce w swoim pokoiku i lozeczku spać i nie chce do nas do łóżka. Wiec jestem zoombie 🙈 -
nick nieaktualny
-
Tiril wrote:Iza dobre to z tym dniem mopa 🤣🤣🤣 też mnie czeka dzisiaj albo jutro. W ogóle to mamy taki bajzel w swojej części domu, że aż wstyd 🙈 mamy za dużo rzeczy, a za mało miejsca 😐
Mam to samo- za dużo rzeczy a za mało miejsca. A żelazko ostatnio gryzie 😠 -
Iza ja od zelazka uciekam 🙈 nawet małej ubranek nie prasowałam,. No oprócz na pierwszy raz czyli jak dostałam kupiłam i uprałam, to wtedy zelazko poszło. A tak prasuje jeśli coś na prawdę tego bardzoo wymaga 🙈
To my akurat w tym domu mamy szczęście, bo przestrzeni mamy dużo. Ale z racji profesji męża, to po remoncie chce mieć odkurzacz mopujacy ten sam jeżdżący.
W ogóle to ja wam pisałam, że nas czeka przeprowadzka w tym roku. W sumie to już od 2021, czwarta? Bo ten dom w którym mieszkamy, to jest dom służbowy, i będą nam remontować, ale to taki generalny remont, że wszystko bedzie wyprute w środku. Podobno wycena do przetargu na remont to jakies 320 tys. Więc na grubo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 15:04
-
nick nieaktualnyJa dziś sprzątnęłam łazienkę w końcu. Od miesiąca znowu głupia liczyłam, że ktoś inny to zrobi, ale już miałam dość patrzenia na te tony kurzu. Po odkurzałam, podłogi Umyłam. Prania prawie się pozbyła. Muszę sobie w tym miesiącu zorganizować jakieś dwa weekendy na umycie okien i takie tam porządki. Święta się zbliżają i nie wiadomo kiedy to zleci. I na balkonie w końcu musiałabym ogarnąć
A jeszcze muszę się pochwalić, że uznali mi ostatnio zaocznie reklamację na buty, dostałam kasę a buty poszły do szewca na podklejenie. Uwielbiam robić zakupy w internecie😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Talunia. Oby teraz też tak szybko zaskoczyło.
Piszczak czyli my we dwie w niedoli sprzątania. Ja posprzątałam i zadowolona a efekt znikł z prędkością światła 😤.
To dobrze wyszło z tymi butami. Ja swego czasu reklamowałam torebki z CCC, aż do momentu kiedy zgubiłam paragon. Torebki z CCC nie wytrzymują 2 lat, kupowałam, reklamowałam, oni uznawali i albo kasa albo wymiana na nową 😆.