Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa w takim razie zrób tak jak piszesz i zobaczysz reakcje
Ja wlasnie zobaczyłam,ze znajoma z ktora sie prawie codziennie mijam jest juz w dosc wysokiej ciąży... Ehhhh... Oczywiście humorek juz nie taki jak miałam..
U mnie koniec @ -
nick nieaktualnyDziewczyny, poszłam po rozum do głowy. Zrobiłam dziś rano test, doczekałam ile trzeba tj. 5 minut - wynik negatywny wiec wyrzuciłam to do kosza i tyle. Betę sobie odpuszczam. @ ma przyjść w niedziele, jeśli nie przyjdzie, towowczas się zdecyduję, ale wiem, że przyjdzie, więc nawet się nie nastawiam
No i tak bywa - uda się nam wszystkim kolejnym razem ☺️ -
nick nieaktualnyAdele, a u mnie w niedziele będzie początek. Ja zobaczyłam na Facebooku, że moja koleżanka ma brzuszek - już kolejna - to tez jakiś tak zerkam na te zdjęcia z zazdrością ;-( ale i na nas przyjdzie czas dziś mój mąż wraca z Holandii, nie mogę się doczekać 15:00!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a co byście zrobimy na moim miejscu, bo kiedyś trochę dla żartu za 80zl kupiłam test płodności dla mężczyzn i wyszedł negatywnie. No, ale poczytałam, ze z tymi testami nie zawsze warto się sugerować i jakoś o tym zapomniałam. A teraz myśle, czy może lepiej wysłać mojego na badanie i sprawdzić...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie jest tak do końca, ze skoro raz miał nasienie lepsze i udało się zapłodnienie to teraz też jest wszystko super i tak jak było
Dodatkowo w międzyczasie wyszła mu jedna dosyć niesympatyczna choroba, nie mam pojęcia, czy ona wpływa na takie rzeczy czy tez nie ... a tamto faktycznie było dla żartu, bo sam powiedział,'żebym zamówiła, bo by sobie sprawdził.
Wpisz w Google "hosting zdjęc"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 10:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tez wolę, dlatego taką możliwość przewiduję, ale dam nam jeszcze jeden / dwa cykle czasu
Ja korzystam ze strony: www.fotosik.pl i w opcjach wybierasz tam "fora internetowe" jak już wgrasz i tu wklejasz linkWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 10:39
-
nick nieaktualnyGabriela - @ jeszcze nie przyszła więc wiesz..... teraz celowaliście w owulacje czy nie? Masz potwierdzona owulację? Jesli tak i w tym cyklu nie wyjdzie to ja bym od razu udała sie gdzieć na badania. To zawsze chwile zajmuje, a po co czekac i próbować?
-
nick nieaktualnySylwia, ogólnie ❤️ było dużo, wiec ciężko było nie wycelować ;-P byłam u ginekologa przed owulacją, stwierdził, że pęcherzyk rośnie prawidłowo wiec owulacja najprawdopodobniej się odbędzie, wiec zakładam, że była
Może masz rację, że powinnam go wysłać już po ewentualnym niepowodzeniu w tym cyklu. Za pierwszym razem zajęło nam to 7cykli, później staraliśmy się 3 miesiące - nie wyszło i odpuściliśmy na moment, teraz 2 cykl. Czyli może faktycznie coś tam jest nie tak. Mąż wroci z termometrem dziś, jutro zmierzę temperaturę, jeśli będzie spory spadek od ostatniego pomiaru to nie będzie nawet złudzeń.
Eh... kiedyś, jak byłam młodsza to mi się wydawało, że żeby zrobić dziecko to wystarczy kropelka nasienia w obojętnie jakim dniu cyklu i już gotowe a to Kurcze takie trudne ;(
Sylwia, czekamy na zdjęcia -
nick nieaktualnyzdjęcia wrzuce jutro. nie chce na razie zapeszac ani się cieszyc bo póxniej beę mocno przezywała. Rano zrobie test i zobaczymy. Kupiłam dzisiaj pink test i bobo test
Dobrze żebys ty także się przebadała. Myslę że na początek podstawowe badania hormonale żeby wiedziec czy cos jest nie tak a potem ewentulanie rozszerzać.
Powiem ci że wcesniej moja wiedza na temat płodności był marna tzn dopiero dowiedziałam się czegoś na naukach przedslubnych i dalej rozwijałam sama temat. Tak jak ty myślałam ze wystarczy bez zabezpieczenia.... ehhh i dziwic się, że małolaty zachodza w ciażę. -
nick nieaktualny