Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny przyłączam się do wątku. Pewnie nie dam rady przeczytać wszystkiego wstecz, ale zawsze raźniej w grupie Będę podczytywać ,trzymać kciuki i jak znajdę chwilę to i coś napiszę czasem
Poprzednim razem ovufriend przyniosło nam nasze Szczęście, teraz ma 2,5 roku Zawsze chcieliśmy niewielkie różnice między dziećmi, a tu niestety Młoda coraz starsza a rodzeństwa jakoś nie ma. Coraz ciężej poradzić sobie z tą świadomością, może jakoś na forum uda mi się rozładować emocje.
-
Magdalenna witaj
Gabriela ja tez szyjki nie badam, bo wypchnelam 4kg syna i normalnie nie umiem. Blizny i cuda i wogle cholera wie
Adele dzaialamy powoli he? U mnie juz 8dc, za tydzien bedzie po wszystkim i znowu czekanie pfffff.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Mniej więcej na początku po prostu przestaliśmy się zabezpieczać i "hulaj dusza, piekła nie ma". A takich konkretnych, regularnych starań to dopiero ok. rok.
Teraz czekam na testowanie, ale zobaczę jak będzie wyglądać temperatura. Bo ostatnio były dwa dni spadku, jak urośnie to pewnie niedługo zatestuję, jak nie to czekam spokojnie na @ i w czerwcu ruszamy z diagnostyką.
-
nick nieaktualnyJa nie bardzo potrafię wyczuć szyjki. Jak mam okres to jest faktycznie nisko ale kiedy się zmienia to nie wiem. Teraz mam wrażenie że jest średnio wysoko. W pierwszej ciąży miałam na początku tak wysoko że ledwo sięgała teraz bez problemu. Generalnie nie traktuje szyjki jako wskaźnik czegokolwiek. Część Magdalena.
Rano znowu testuje u może będzie widać już kruche
Właśnie dopadła mnie zwątpienie czy napewno dam radę z dwójka dzieci. Dzisiaj w pracy myślałam że nie wybierze tak brzuch ciągnął. Jak wróciłam to nie miałam sił na zabawę z synkiem. Jeszcze w pracy u męża się komplikuje ehhhh. A wydawało mi się że to dobry moment już teraz sama mam watpliwosci -
GabrielaeSz wrote:Dziewczyny, na ile przed @ zmienia siępolozenie szyjki? Zaobserwowalyscie u siebie?LASKA
-
Kat nooo u mnie dzis 5dc wiec mnie wyprzedziłaś hehe za 1,5 tyg jakoś owu pewnie u mnie będzie
Magdalenna u mnie podobnie przez ok pól roku na luzie a z rok juz konkretne starania. My w tym miesiącu z mężem podjęliśmy pierwsze kroki czyli badanie nasienia i ogólnie wizyta u lekarza -
nick nieaktualnyNo u mnie po porodzie tez nie do końca wiem, kiedy jest otwarta a kiedy zamknięta, wiec chyba dam sobie spokój z badaniem jej, bo będę tam grzebać a i tak nic z tego nie wyniknie.
U mnie niestety spadek temperatury, dosyć wysoki wiec czekam cierpliwie na @ ;(
Nie wiem o co chodziło moim testom ostatnio, ale wychodzę z założenia, ze chyba zrezygnuję z testów i będę robić wyłącznie betę - finansowo wyjdzie na to samo, a chociaż pewności trochę większa. -
nick nieaktualny
-
U mnie szyjka zmienia sie dzień przed @ a czasem już @ mi sie zaczyna a szyjka nie zmieniona i dopiero nast dnia sie zmienia, także różnie... dla mnie to nie był wyznacznik ciąży
Ja po pierwszym podglądzie, mamy 8 pęcherzyków ale pół jeszcze mała i ciągniemy dalej stymulację. W środę prawdopodobnie punkcjąTP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domis nie korcilo mnie zeby dzwonić wczesniej po wyniki bo powiedzial,ze dopiero w pn-wt będą a,ze robiliśmy je u androloga i to bezpośrednio do niego dzwonie po wynik to by mnie uznal za jakas nienormalna hehe
-
nick nieaktualny