Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny - chciałabym do Was dołączyć
Jestem mamą energicznego i pomysłowego 6latka który spełnia się jako mały piłkarz
OD kilku lat myślałam i tym żeby drugie dziecko mieć ale mąż nie chciał. I już 4 lata tak prosiłam, nagabywałam, mówiłam że byłoby fajnie jakby było rodzeńswto dla starszaka. A wczoraj stał się cud. Kilka dni myślałam że jestem w ciązy, uprawialiśmy seks przerywany i akurat w dni płodne. Ryzyko niewielkie ale jakoś tak miałam przeczucie. Mąż się nakręcił i powiedział że tak mu nagadałam że on to by chciał tego maluszka... Jeszcze rozmawialiśmy czy jak nie jestem to czy się postaramy i powiedział że tak!
Dziś niestety rano dostałam @. Podeszłam do męża czy nie zmienił zdania ewentualnie ale powiedział że nie i dalej chce Tak więc dołączam do was. Troche się boję, ze względu na pierwszą ciążę, dość trudny koniec miałam, a jeszcze gorsze rozwiązanie ale chcę tego jak niczego! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabrielaeSz wrote:Melunia, to zaczynamy razem nowy cykl starań, bo ja dostałam okres wczoraj wieczorem, tak wiec powodzenia i trzymam kciuki!
A powiedz mi - bo pierwszej ciąży się nie spodziewałam, ale może jest coś czym mogłabym się wspomóc? Luteina? Jakieś warzywa z kwasem foliowym? Troche minęło i jestem zielona. Niby czytałam o tym jakie są objawy ciąży ale nie wiem co przed. Taka jestem podekscytowana. Myślę czy nie powiadomoć mojego ginekologa i od początku z nim konsultować -
Sylwia - gratulacje, trzymam kciuki!
Gabriela - tulę :* Czerwiec będzie nasz! Jak widać nie opłaca się robić za wczasy testów. Ja już się z tego wyleczyłam Mam końcówkę owulacyjnych, jeden ciążowy i więcej nie kupuję, bo u mnie owu raczej oczywista.
Hej melunia! Rozgość się
Miłej niedzieli dziewczyny, my będziemy korzystać z pogody!
-
nick nieaktualnyWredotka wrote:Sylwia - gratulacje, trzymam kciuki!
Gabriela - tulę :* Czerwiec będzie nasz! Jak widać nie opłaca się robić za wczasy testów. Ja już się z tego wyleczyłam Mam końcówkę owulacyjnych, jeden ciążowy i więcej nie kupuję, bo u mnie owu raczej oczywista.
Hej melunia! Rozgość się
Miłej niedzieli dziewczyny, my będziemy korzystać z pogody!
Dziękuję mam nadzieję że rozgoszczę się i będę z wami przeżywać -
nick nieaktualny
-
Sylwia, gratulacje. Zdrowej i spokojnej ciazy
melunia, witam rowniez..
My dzisiaj na przejażdżce rowerowej z mlodym.. myslalam, że w trakcie dostane @, bo tak bolalo. Akurat rower w tym momencie to słaba opcja, ale szkoda mi było pogody. W sumie wszyscy zadowoleni. Miłej niedzieli dziewczyny.