Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj się tak z moim wzajemnie pocieszałam, że może lepiej jak trochę później jak w styczniu urodzę, bo cieplej będzie to i na spacery można chodzić... ;-P my się przeprowadziłam niedawno z dolnegoslaska na Pomorze i nie pracuje póki co, do września siedzę z synkiem w domu, potem pójdzie do przedszkola a mi, jak sie nie uda zafasolkować to tez szukam pracy wiec mam nadzieję, że do tego czasu zajdę bo nie wiem, czy nie zrezygnujemy ze staranek ;(
-
W poniedzialek albo wtorek mam dostac @.
Mąz sie smieje ze ja szaleje bo chce testowac co miesiac,ach ci faceci co oni z tego wiedza.
Marnujesz pieniadze na testy- dzisiaj mi tak powiedzial.
Poczekaj na termin miesiaczki.I tak mi mamla za uszami..
Jak miesiaczka nie przyjdzie to zatestuje :P:P(pierwsze musze ruszyc do apteki po test)
-
nick nieaktualnyto weź mu nie mów, że testujesz i tyle Ja zamówiłam z Allegro testy, mam ukryte w kosmetyczce w łazience, tam za strumieniowe jest ok 2,50zł za sztukę i się mojego nie pytam czy i kiedy chcę testować. Robię wyrzucam on niczego nieświadomy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 15:56
Ineska29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GabrielaeSz wrote:Hahahah, polecam się. Schowaj w opakowaniu od podpasek to nie znajdzie na bank ;-P
Tak, są nawet po 1zl. Ja zamawiam w hurcie ;-P
Haha. Miałam właśnie to samo napisać. Mój też nie wie ile testów zużyłamGabrielaeSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedno powiem, ten mój cykl jest totalnie niepoważny i najbardziej posrany (za przeproszeniem) jaki miałam podczas staranek kiedykolwiek w życiu. Testy robiły mi numery, choć dotąd nigdy nie miałam takich sytuacji, kolejno zawsze przed @ zwijam się z bólu i jest w terminie, niemal z zegarkiem w ręku a teraz spieszy się o dwa dni, w dodatku bólu brzucha ani widu ani słychu (nie to, że narzekam ), ale wszystko jest na opak! Szkoda tylko, że tak dla odmiany nie zaszłam sobie w ciąże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Niepokalanej to akurat nie wiem nic, więc nie pomogę. Ale ja chciałam was zapytać o ten wspominiany tutaj często inofem.. Zakupiłam 60 szt. bez pudełka. I zastanawiam się id kiedy zacząć pić. Od nowego cyklu, czy lepiej id razu..? Tzn. Czy jego się pije codziennie, niezależnie od fazy cyklu? I przed i po owu?
-
nick nieaktualnyZacznij od razu, pije się go niezależnie od fazy cyklu, a im szybciej zaczniesz pić, tym szybciej zauważysz pozytywne działanie. U mnie objawiło się lepszą kondycją cery, dodatkowo mam mniejsze napady głodu - praktycznie wcale, co mi się dotychczas zdarzało. Póki co @ mi się powolutku rozkręca, zazwyczaj zwijam się z bólu a teraz ciesza, spokój, zobaczę, jak się sprawa rozwinie, ale jeśli @ przejdę bezbolesnie to zdecydowanie tez za sprawą Inofemu - dam znac jutro.
Ja zaczynałam od jednej saszetki, aktualnie piję dwie.
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny