Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie bardzo jestem w stanie bo nie miałam tego problemu. Kiedys robiłam bo miałam podejrzenie pcos - zrobiłam milion badań hormonalnych i nie tylko ale to było jakie 7-8 lat temu i nie pamietam już. Najlepiej jakbys poszła do gina jak dostaniesz okres i żeby ci dał liste co i kiedy. A forum też były watki o tym co i kiedy sie robi
-
simon86 wrote:Laska a gdzie Twój suwaczek?! no wklej sobie jakiś ładny
Sylwia na fotce coś będzie widać żebyśmy mogły popodziwiać?! Gabriele a Ty masz jeszcze trochę czasu do @LASKA -
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj za oknem szaro i ponuro:)
Pada deszcz...
U mmnie 25 dzien cyklu, czekam na @.
Gabriele to czekamy na okres..
Sylvia tez mam podejrzenie pcos i zrobilam mase badan...
Jangwa ja bym sie bala oddac mu piersionek...choc to najbardziej pouczajace posuniecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa - postawisz wszystko na jedna kartę - albo wóz albo przewóz. Ale jeśli ma się Ciebie trzymać na siłę, albo Ty cierpieć u jego boku to może lepiej, żeby dać sobie szanse na szczęście - z nim albo z kimś innym. Nie wiemy, jakie są nam pisane losy. Głowa do góry, jakby nie było będzie dobrze ! ;-*
Linka, no niestety czekamy ;( ale kolejny cykl jest nasz, prawda?
Dzwoniłam do mojego ginekologa, wsZystjie terminy na maj już zajęte a prywatnie iść nie chcę znów.
Mam myśl, żeby zrobić prywatnie te badania, o których napisała Adele i już z wynikami iść w czerwcu, żeby ewentualnie zacząć działać. Tylko ciekawe, ile by mnie wyniosły te badania na własną kieszeń -
nick nieaktualny
-
U mnie za te badania co napisałam dalabym jakos troche ponad 100zl. Na nfz nie wiem czy dają ot tak skierowanie na progesteron i prolaktyne bo na hormony tarczycy dostałam ale miałam podejrzenie nadczynności wiec pewnie dlatego
-
nick nieaktualnyPorozmawiam z mężem, pewnie się zgodzi na takie badania, wiec wykonam, bo zanim się doczekam na wizytę w czerwcu i potem na jakaś kolejną to minie rok ;P prolaktyna, TSH FT3 i FT4 zrobie jak dostanę @. Za jednym zamachem. Ja kiedyś TSH robiłam ale to już ze 4 lata temu, wiec nieaktualne ;(
-
Ja tez jeszcze musze zrobic na pewno progesteron. Ale poczekam na wizytę u tego lekarza co bedzie nas prowadził zobaczę co on powie. Ustalilam wizytę specjalnie ok owulki żeby mi tez podgląd zrobil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwalepiej tego nie zostawiac na później bo ty bedziesz sie meczyc. Ale też nie możesz zaczac go atakaowac jak tylko wejdzie do domu. Na spokojnie. I pomysl koniecznie co ty mozesz zmienić.....nie zrzucaj na niego wszytskiego.
O rozstaniu czesto łatwo sie mówi. mam taki przykład. Rodzina prawie patlogia. One bez pracy albo na czarno, pije, i zdarzyło sie ze uderzył żonę. Ona bez pracy, z dzieckiem z problemami ogonie ciezo. Cała rodzina, wszyscy znajomi namawiali ja żeby go rzuciła bo nie warto itp. Ale ona , byc może ze strachu, a byc może faktucznie go kocha dała mu szansę (chociaz nie mieszkali ze sobą) - on musiał chyba siegnac dna w między czasie bo teraz sa ze sobą. Nie jest super ale jest lepiej. oboje znaleźli jakies tam prace. Na poczatek ok. I zobaczymy. Ale chyba warto walczyc jesli czujesz taka potrezbe.
Co prawda oni po slubie ty przed ale myslę, że warto. Jak wg ciebie zrobisz wszystko co w twojej mocy to wtedy mozesz ewentualnie odejść - to mozna zrobic zawsze -
nick nieaktualny
-
Hehe.. Gabriela, ty to nas tu chyba troszkę kokietujesz, co? No skoro każdy jeden test pokazała jakąś tam kreskę to ja bym nie miała złudzeń. Mnie nawet po czasie nie wyszła nigdy druga kreska, jeśli nie byłam w ciąży. No i to chyba w ogóle rzadkość, że w przypadku negatyw po 10 min czy dłużej pojawia się druga kreska. Zrób lepiej ta betę jutro.. Albo i nie.. Bo wg mnie @ i nie tak nie przyjdzie do ciebie.
Ja z kolei dzisiaj też troszkę się zmartwilam, bo tempa trochę spadła i brzucho zaczął boleć. Zobaczymy.. Jeszcze 2 3 dni do @ -
nick nieaktualnyChabasse, gdzież bym śmiała was kokietować?
Jutro rano zmierzę temperaturę, zrobię test i zobaczymy, ale cudów nie oczekuję - naprawdę
W niedzielę mam dostać @, góra w poniedziałek. Kupiłam już zapas podpasek i tabletek przeciwbólowych ale bardzo się ucieszę, jeśli bie będę musiała ich używać. Ale szczerze myślę i czuję, że będę sie starać kolejny cykl.
Życzę Ci, żeby spadek był jednorazowy a ból brzucha oznaczał coś dobrego
Rozmawiałam z moim o badaniach - na moje oczywiście wyraził zgodę, a jak powiedziałam,'że jego nasienie tez pójdzie pod mikroskop to się głupio zaśmiał i uciekł ;-P