Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno męzowi zasugerowalam jaki bym chciala pierscionek bo gdbym zdała sie na niego to pewnie jeszze bym poczekała na zaręczyny. A nie ma na co czekać!
Gabirela który dpo? u mnie 11dpo. u mnie jak był negatyw to nie było cienia cienia nawet. Czysta biel
ehhhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie to zdjęcie tak wyszło, bo od rysowania mi program bardzo ukradł jakość, no i widać beznadziejnie - zdaję sobie sprawę, na żywo widać lepiej Juz ten test zniszczyłam, żeby się nie denerwować, więc nie zrobię nowego
Usuwam to zdjęcie, jutro będzie wynik i będzie wszystko jasne !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:06
-
nick nieaktualny
-
Majamia- moja córka też ma moje nazwisko. Też wyszłam z założenia,że jak będzie chciał to szybko zmienić to weźmiemy ślub. W ogóle pierwszy raz spotykam osobę,która zrobiła tak jak ja. Każda raczej daje nazwisko partnera.
Podejrzewam, ze się boi. Ale z poprzednia partnerką nie miał problemów układać i planować życia. Ona go zdradziła.To nie tak,że ja sie nie boje.Zostałam skrzywdzona wiele razy. Mam złe doświadczenia z poprzednich związków łącznie z akcjami psychopaty i policją ,ale chce stabilizacji i jak nikomu nie zaufam to zostanę sama. Niech jest chociaż trochę facetem i nie boi się wziąć odpowiedzialności. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:10
-
jangwa_maua wrote:Majamia- moja córka też ma moje nazwisko. Też wyszłam z założenia,że jak będzie chciał to szybko zmienić to weźmiemy ślub. W ogóle pierwszy raz spotykam osobę,która zrobiła tak jak ja. Każda raczej daje nazwisko partnera.
Podejrzewam, ze się boi. Ale z poprzednia partnerką nie miał problemów układać i planować życia. Ona go zdradziła.To nie tak,że ja sie nie boje.Zostałam skrzywdzona wiele razy. Mam złe doświadczenia z poprzednich związków łącznie z akcjami psychopaty i policją ,ale chce stabilizacji i jak nikomu nie zaufam to zostanę sama. Niech jest chociaż trochę facetem i nie boi się wziąć odpowiedzialności. ..syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyJa Wam powiem dziewczyny, że w moim mieliśmy chwilę załamiania w związku i na prawie rok się rozeszliśmy. Ja zaczęłam spotykać się z chłopakiem w moim wieku, zamieszkaliśmy razem praktycznie od razu. I co to był za idiota. Kilka sytuacji:
- biorę prysznic, a ten wchodzi mi do łazienki, otwiera kabinę i staje z nożem, że niby taka zabawa, udawał, że mnie napada. Ngdy w życiu tak się nie darłam jak wtedy ze strachu.
- sprzątam pod łóżkiem, leżał papierek bo Princessie. I nie byłoby w tym nic szokującego, gdyby nie to,że z ów papierka na rękę wylała mi się sperma
- śpię, przebudziłam się, a ten przed kamerką internetową majstruje coś ze swoim przyrodzeniem. Ktoś to oglądał, ale nie wiem kto, bo byłam zaspana i ledwo kontaktowałam, dopiero po chwili do mnie dotarło co się stało, ale on już wszystko wyłączył.
- jestem z nim u mojej przyjaciółki, siedzimy w trójkę w pokoju, nagle ten wstał, obrócił się tyłkiem do mojej twarzy i wtedy pierdnął. Z 20cm od mojej twarzy. Dostał za to z przysłowiowego "liścia", obraził się, wyszedł, a ja jak idiotka pobiegłam za nim i zaczęłam go przepraszać...
- musiał znać moje hasło na facebooka, kontrolował mi telefon, sprawdzał sms-y - wszystko jawnie - siadał koło mnie i oscentacyjnie czytał. Jak wychodziłam z koleżankami to potrafił mnie śledzić.
To takie sytuacje, które mi przyszły na myśl w tej chwili, a było tego więcej.
Rozstałam się z nim, po pewnej aferze, gdzie zaczął mną szarpać, wybiegłam z mieszkania nieubrana, a tak padało wtedy pamiętam, zadzowniłam do mojego aktualnego męża i wtedy eks chłopaka i poprosiłam, czy mogę do niego przyjść. Nie mieliśmy kontaktu przez kilka miesięcy, on niedługo wcześniej rozstał się ze swoją aktualną dziewczyną, przyjechał po mnie, na drugi dzień pojechaliśmy po moje rzeczy do tamtego idioty i zostałam z nim aż po dziś dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJENYYYY co to za historia...... to ja mialam szczescie i nie trafilam na takiego goscia. Chociaz moj byly byl wkurzajacy bo wiecznie sie ze mnie wysmiewal ze nie znam histori, przepytywal mnie z dat itp jakby chcial mi cos udowodnic albo uczyl sie tekstow piosenek na pamiec i potem mnie przepytywa czy rozumiem ze sluchu. Jak nie rozumielam to oczywiscie komentarze,.... zenada...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabriele 3 mam kciiuki:)
A tak wogole to ja jak robilam bete ( jak wyszlo ze jestemw ciazy w 2013 roku ) to wyniki mialam w ten sam dzien.Moze to zalezy od laboratorium.Pamietam poczekalam 2 godz i juz wiedzialam ze jest lokator.
Gabriele nie dziwie sie ze masz trauame bo to jakis psychol:P:P:(
Jangwa ty tez masz nieciekawie z narzeczonym.ale 3 mam kciuki za was i tak:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:45
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!!!! Gabriele a próbowałaś jakiegoś testu płytkowego albo strumieniowego czy tylko paskowe? dziwne z tym cieniem..... Sylwia ja bym pewnie do rana nie wytrzymała
Jeśli chodzi o ślub to my się pobraliśmy rok po zaręczynach, tyle trwało załatwienie sali, kościoła itd..... a przed zaręczynami byliśmy razem 5 lat!!! -
jangwa_maua wrote:Ja jestem z moim już z 6 lat.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Jangwa to dziwne, że po takim czasie nic dalej nie myśli.... i dziecko macie.... ja bym go przycisnęła żeby się zdecydował! Będzie Cię tak zwodził latami a szkoda Twojego życia na takie czekanie!!!! ale to oczywiście Twoja prywatna sprawa więc już jestem cichutko