X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no męzowi zasugerowalam jaki bym chciala pierscionek :-) bo gdbym zdała sie na niego to pewnie jeszze bym poczekała na zaręczyny. A nie ma na co czekać!

Gabirela który dpo? u mnie 11dpo. u mnie jak był negatyw to nie było cienia cienia nawet. Czysta biel
    ehhhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheeheh no mozna sie dopatrywać :-) ale to chyba troche na siłe. Może aparat przeklamuje ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to zdjęcie tak wyszło, bo od rysowania mi program bardzo ukradł jakość, no i widać beznadziejnie - zdaję sobie sprawę, na żywo widać lepiej :( Juz ten test zniszczyłam, żeby się nie denerwować, więc nie zrobię nowego :(

Usuwam to zdjęcie, jutro będzie wynik i będzie wszystko jasne ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to może też pomaszeruj na betę, jak czujesz, że mogło się udać? :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majamia- moja córka też ma moje nazwisko. Też wyszłam z założenia,że jak będzie chciał to szybko zmienić to weźmiemy ślub. W ogóle pierwszy raz spotykam osobę,która zrobiła tak jak ja. Każda raczej daje nazwisko partnera.

Podejrzewam, ze się boi. Ale z poprzednia partnerką nie miał problemów układać i planować życia. Ona go zdradziła.To nie tak,że ja sie nie boje.Zostałam skrzywdzona wiele razy. Mam złe doświadczenia z poprzednich związków łącznie z akcjami psychopaty i policją ,ale chce stabilizacji i jak nikomu nie zaufam to zostanę sama. Niech jest chociaż trochę facetem i nie boi się wziąć odpowiedzialności. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:10

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Majamia- moja córka też ma moje nazwisko. Też wyszłam z założenia,że jak będzie chciał to szybko zmienić to weźmiemy ślub. W ogóle pierwszy raz spotykam osobę,która zrobiła tak jak ja. Każda raczej daje nazwisko partnera.

Podejrzewam, ze się boi. Ale z poprzednia partnerką nie miał problemów układać i planować życia. Ona go zdradziła.To nie tak,że ja sie nie boje.Zostałam skrzywdzona wiele razy. Mam złe doświadczenia z poprzednich związków łącznie z akcjami psychopaty i policją ,ale chce stabilizacji i jak nikomu nie zaufam to zostanę sama. Niech jest chociaż trochę facetem i nie boi się wziąć odpowiedzialności. ..
    To bylo moje zabezpieczenie, ze gdyby nam nie wyszlo, to chociaz jako to nikt mluwagi na to nie zwroci, bo nazwisko takie samo. A ze przy kolejnych dzieciach jest tak jak przy pierwszym... coz... chyba nie chce, zeby mialy tak jak on na nazwisko.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem dziewczyny, że w moim mieliśmy chwilę załamiania w związku i na prawie rok się rozeszliśmy. Ja zaczęłam spotykać się z chłopakiem w moim wieku, zamieszkaliśmy razem praktycznie od razu. I co to był za idiota. Kilka sytuacji:
    - biorę prysznic, a ten wchodzi mi do łazienki, otwiera kabinę i staje z nożem, że niby taka zabawa, udawał, że mnie napada. Ngdy w życiu tak się nie darłam jak wtedy ze strachu.
    - sprzątam pod łóżkiem, leżał papierek bo Princessie. I nie byłoby w tym nic szokującego, gdyby nie to,że z ów papierka na rękę wylała mi się sperma o.O
    - śpię, przebudziłam się, a ten przed kamerką internetową majstruje coś ze swoim przyrodzeniem. Ktoś to oglądał, ale nie wiem kto, bo byłam zaspana i ledwo kontaktowałam, dopiero po chwili do mnie dotarło co się stało, ale on już wszystko wyłączył.
    - jestem z nim u mojej przyjaciółki, siedzimy w trójkę w pokoju, nagle ten wstał, obrócił się tyłkiem do mojej twarzy i wtedy pierdnął. Z 20cm od mojej twarzy. Dostał za to z przysłowiowego "liścia", obraził się, wyszedł, a ja jak idiotka pobiegłam za nim i zaczęłam go przepraszać...
    - musiał znać moje hasło na facebooka, kontrolował mi telefon, sprawdzał sms-y - wszystko jawnie - siadał koło mnie i oscentacyjnie czytał. Jak wychodziłam z koleżankami to potrafił mnie śledzić.

To takie sytuacje, które mi przyszły na myśl w tej chwili, a było tego więcej.

Rozstałam się z nim, po pewnej aferze, gdzie zaczął mną szarpać, wybiegłam z mieszkania nieubrana, a tak padało wtedy pamiętam, zadzowniłam do mojego aktualnego męża i wtedy eks chłopaka i poprosiłam, czy mogę do niego przyjść. Nie mieliśmy kontaktu przez kilka miesięcy, on niedługo wcześniej rozstał się ze swoją aktualną dziewczyną, przyjechał po mnie, na drugi dzień pojechaliśmy po moje rzeczy do tamtego idioty i zostałam z nim aż po dziś dzień :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę idiotow na tym świecie nie brakuje... Ech...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety... ja po tamtym mam traumę ciagle ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JENYYYY co to za historia...... to ja mialam szczescie i nie trafilam na takiego goscia. Chociaz moj byly byl wkurzajacy bo wiecznie sie ze mnie wysmiewal ze nie znam histori, przepytywal mnie z dat itp jakby chcial mi cos udowodnic albo uczyl sie tekstow piosenek na pamiec i potem mnie przepytywa czy rozumiem ze sluchu. Jak nie rozumielam to oczywiscie komentarze,.... zenada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta w pn. a w sobote test :-) o ile nie bedzie @.

A propo męża to moj starszy o 12 lat i nie żaluje :-)
    zawsze sie z niego smieje i móiwe dziadzio :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nazwisko podwójne a synek męża nazwisko

• Linka18 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabriele 3 mam kciiuki:)

A tak wogole to ja jak robilam bete ( jak wyszlo ze jestemw ciazy w 2013 roku ) to wyniki mialam w ten sam dzien.Moze to zalezy od laboratorium.Pamietam poczekalam 2 godz i juz wiedzialam ze jest lokator.

Gabriele nie dziwie sie ze masz trauame bo to jakis psychol:P:P:(

Jangwa ty tez masz nieciekawie z narzeczonym.ale 3 mam kciuki za was i tak:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:45

1usa20mm5tlcj06x.png

gannyx8d0ll2ndgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam w rossmanie i kupilam bobotest.... i tak sie zastanawiam czy nasikac czy nie :-) skoro u ciebie cien cienia........ fakt nie bedzie to skoncentrowany sik ale moze zaryzykowac

• Domis Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele nie korci cię żeby żądz zapytać czy już są wyniki?? ;)
    U nas w sumie już po 4 dniach były :)

TP 21.07.18 :)
    p19u3a3fndaqukvp.png
  • Domis Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia poczekaj do rana :)

TP 21.07.18 :)
    p19u3a3fndaqukvp.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!!! Gabriele a próbowałaś jakiegoś testu płytkowego albo strumieniowego czy tylko paskowe? dziwne z tym cieniem..... Sylwia ja bym pewnie do rana nie wytrzymała :-)
    Jeśli chodzi o ślub to my się pobraliśmy rok po zaręczynach, tyle trwało załatwienie sali, kościoła itd..... a przed zaręczynami byliśmy razem 5 lat!!!

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z moim już z 6 lat.

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Ja jestem z moim już z 6 lat.
    U nas tyle stuknie w sierpniu. Moj wiecznie mówi, ze kasy na pierscionek nie ma. Na wesele... :P a mnie juz to wali (za przeproszeniem). Kiedys chcialam miec slub, dzieci. Mam dzieci bez slubu i do szczescia nic wiecej nie potrzeba - w sumie jedynie, czego pragne teraz, to corki.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa to dziwne, że po takim czasie nic dalej nie myśli.... i dziecko macie.... ja bym go przycisnęła żeby się zdecydował! Będzie Cię tak zwodził latami a szkoda Twojego życia na takie czekanie!!!! ale to oczywiście Twoja prywatna sprawa więc już jestem cichutko :-)

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ