Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa do pomiarow uzywalam termometru owulacyjnego klasycznego tzn nie elektroniczny. Przy elektronicznym mialam takie skoki. Ten klasyczny jest mniej czuly tzn nie ma znaczenia czy dorkniesz sluzowke czy nie. Przy elektronicznym wystarczy ze dirkniesz blony sluzowej i juz masz inna temp
-
nick nieaktualny
-
Gabriela mi sie często dni plodne zaczynają od 5dc i zawsze mam nadzieje,ze owu wtedy bedzie szybciej a tu dupa i dni sie ciągną z 10dni a owu zawsze 15-17dc. A kiedys tak nie miałam żeby tak szybko się zaczynaly
GabrielaeSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tanda może tak być że masz objawy owulacji czyli śluz ból jajnika na wykresie ovu zaznaczona czerwoną kreską owulacje a owulacji nie ma. Ja tak miałam chodziłam na monitoring wiec na 100 % tak się zdarza.
Chabasse a może pomyśl najpierw o insimminacji po co od razu iść na invitro ?
ja już też nie raz miałam chwile załamania ale mąż mi powiedział że najpierw trzeba wykorzystac inne mozliwości leczenia.
Leczysz się teraz ? Bierzesz jakies leki ? Czy naturalnie masz ovulacje ?
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 08:34
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
Adele27 wrote:Gabriela mi sie często dni plodne zaczynają od 5dc i zawsze mam nadzieje,ze owu wtedy bedzie szybciej a tu dupa i dni sie ciągną z 10dni a owu zawsze 15-17dc. A kiedys tak nie miałam żeby tak szybko się zaczynalysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Gabriela ja tez kiedys mialam @ 6-7 dni, teraz nagle 3-4 i juz A najwczesniej owu mi sie przyplatala w 9dc raz I nie wiesz nigdy, cholera no!
A u mnie wczoraj pozytywny test owu a dzisiaj jajnik napinkala, wiec tego O dziwo prawy, bo zazwyczaj boli z lewej strony, jakis mam taki ambitny haha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyHahah, ja tam się gniewać nie będę jak mi się krwawienie skróci, to żaden powod do zmartwień ;-P
Kurcze, wlasnie sobie zdałam sprawę, że dziś miałam iść sprawdzić poziom prolaktyny bo się robi między 3-5dc ja dziś mam 5dc a krew pobierają do 10., czyli mam jeszcze 9 minut a leżę w wannie. No cóż... w przyszłym cyklu. Albo i nie☺️ -
nick nieaktualny
-
Gabriela mysle,ze nie na niektórych stronkach wyczytasz,ze nawet w ciągle całego cyklu mozna badać prolaktyne. Nie wiem w końcu ktora wersja jest wiarygodna
Kat mnie tez zaczely dzis jajniki bolec 8dc hmm moze owulka bedzie ok 14dc fajnie by bylo akurat wtedy mam wizytę u gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelunia, zawsze jest stres - czy w pierwszy czy w kolejnym cyklu.
Musisz się nastawić pozytywnie i uzbroić w cierpliwość. W końcu się uda
Zarejestrowałąm się na 14dc do ginekologa, żeby sprawdzić, czy z tymi moimi owulacjami jest do końca tak, jak być powinno. To termin najbliżej spodziewanej owulki, więc chyba dobrze dobrałam termin, bo zupełnie się na tym nie znam ;-P