Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektórzy lekarze nie robię w ogóle testu na wrogość śluzu bo uważają to za zbędne i nie potrzebne. Tak czytałam. Mi lekarz na wizycie pobral sluz wraz z plemnikami ( musiałam byc 10-20h po stosunku ) i zbadal pod mikroskopem jak plemniki sobie radzą i czy jest ich duzo
-
Mąz bierze wit C i swego czasu bral też Andovit.@ mam dostac w sobote wiec na pewno jeszcze spadnie, zawsze dostaje @ tak 2 dni po zakonczeniu duphastonu, wiec zapewne spadnie jutro lub w piatek! No nic trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, daje sobie czas do konca roku jak nie zafasolkuje to odpuszczam...Moze jeszcze sprobujemy inseminacji moze w ten sposob sie uda a jak nie to trudno trzeba bedzie sie pogodzic z losem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 17:48
-
Czesc endzi Historia prawie taka jak moja! My sie staramy 1 miesiac dluzej Tez mialam hsg w maju zeszlego roku (wsio drozne) i tez cos nie teges z chlopakami meza Na razie sie nie staram za bardzo, bo mnie to wykancza psychicznie juz. Ale trzymam kciuki, w koncu sie nam wszystkim musi udac no!
Z ciekawosci siknelam dzisiaj i nic nowego. Bialutko.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Mnie tez to juz wykancza psychicznie, z kazdym miesiacem powinno sie łatwiej przyjmowac porazki a jednak Ja z kazdym kolejnym negatywnym testem coraz ciezej to przechodze...No bo przeciez z pierwszym nie bylo najmniejszego prolemu a teraz takie dziwactwa..ehh juz mi brak sił!
-
Cześć. Wczoraj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciązy. Ma mega nieregularne cykle, szli na zywioł jakieś 1,5 roku i masz! Mega sie cieszę!!
Ja jeszcze wczoraj jakieś plamienia dziwne miałam... jasno różowe,z gęstym śluzem... dziwne.
Myślę, że ten cykl tez będzie bezowocny... pozyjemy, zobaczymy.😇😁😇😇😁 -
Hej mam już wyniki badań. Tsh 0,08. Masakra jakaś, jak nie w jedną to w drugą
-
Ja sie staralam 4 cykl.Dzis okres:(.Macie dziewczyny jakies doswiadczenia z castagnusem ?Podejrzewam ze u mnie jest problem jakis z poziomami hormonow.Ostatnio jak badalam krew mialam raz prolaktyne lekko powyzej normy po miesiacu w normie ale okolo gornej granicy.Od okolo 1.5 roku mam pms .Miesiaczki jednak raczej regularne 26-28 dni(od zawsze)Zdziwilo mnie w tym cyklu plamienie jednorazowe i klocie w podbrzuszu 3 dni przed okresem.zawsze miesiaczka przychodzila bez zadnych "incydentow" przed.IzaMi
-
No dzis wyjątkowo mnie boli .. Nie typowo brzuch tylko trochę niżej nawet bardziej w okolicy lewego jajnika. Mam też mięśniaka i zastanawiam się czy on o sobie nie daje znać. Chyba czas wybrać się na przegląd podwozia hahah
-
Izcia, ja brałam castagnus przed pierwszą ciążą, biorę i teraz.
-
Adele, dzisiaj był spadek, więc mam nadzieję, że owulkowy pozostaje mierzyć temp i czekać Chociaż z takim tsh wątpię czy się uda, a wizytę u endo mam dopiero 3 sierpnia