Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Simon wydaje mi sie,ze bardzo odczuwam skutki Pregnylu... Owulacja byla mega bolesna po ok.38h od podania wydaje mi sie,ze pęcherzyk pekl bo dopiero przestalo bolec a bolalo z 8h.. Do tego odczuwam senność od paru dni i zgagę. Zakladam,ze to od Pregnylu. Ale ile dni on sie utrzymuje w organizmie ?? Znalazłam gdzies,ze do 10 dni.. Ja jestem 7 dni po podaniu i mam dosc tych objawów zazdroszczę Ci,ze nic nie czujesz hehehe
-
Adele, oby były efekty po pregnylu
Mi udało się zapisać do endokrynologa na 7 lipca, tak to terminy dopiero na sierpień. Mam nadzieję, że dobierze mi odpowiednią dawkę i się unormuje, bo teraz z takim niskim wynikiem raczej nie nastawiam się na II. -
Ellka wrote:Adelcia, pełną niebieską kropką są zaznaczone temperatury mierzone o stałej godzinie, te of bierze pod uwagę przy obliczeniach. Temp mierzone w innych godzinach (puste kółka) są bodajże ignorowane
co do śluzu,to nie pamiętam jaki miałam na początku ciąży. Ale że jestem w ciąży, wiedziałam już tydzien po owulacji. Byłam na 100% pewna -
Adelcia, takie mocne przeczucie miałaś?
Mi też zdarza się mierzyć niekoniecznie o tej samej godzinie, ale zaznaczam zawsze i tak o stałej. Najważniejsze rzeczy na wykresie i tak widać Tylko trzeba ustawić jedną godzinę jako stałą i będą kropy pełne -
Jangwa, a to nie był spadek na owu?
Ja się doczekałam, teraz czekam na wzrost a potem na @ -
Ellka wrote:Adelcia, takie mocne przeczucie miałaś?
Mi też zdarza się mierzyć niekoniecznie o tej samej godzinie, ale zaznaczam zawsze i tak o stałej. Najważniejsze rzeczy na wykresie i tak widać Tylko trzeba ustawić jedną godzinę jako stałą i będą kropy pełne -
Adelcia, to widzę że masz dobrą intuicję
Trzymam kciuki żeby teraz też nie zawiodła -
Dzień dobry
Madzia, kciuki:)madziallena lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, melduję się i ja. Czekam cierpliwie na owu. Najchętniej pojechałabym z małą na działkę ale nie mogę bo mąż będzie niedługo potrzebny Ja w pierwszej ciąży też miałam przeczucie że się udało, w zeszłym cyklu czułam że się nie udało bo jakiś skąpy śluz miałam cały cykl, więc coś z tymi przeczuciami faktycznie jest. W tym cyklu liczę na to że się uda
-
Hey dziewczyny u mnie dzisiaj termin @ rano wstałam i zrobiłam test niestety negatywny...więc czekam na @ pobolewa mnie w macicy jak na @ i temp spada tylko dziwi mnie śluz biały i dosyć dużo go mam a zawsze przed @ była susza..
Miałyście tak ?? -
U mnie znowu spadek temp, a myślałam żę będzie owu i tempka skoczy, chyba jeszcze na owu muszę poczekać. Za to męża wzięłam w obroty;) i zobaczymy co dalej:)
-
Adele27 wrote:Truskaweczka skoro dzis masz dostać @ to Twoja faza lutealna trwa tylko 10 dni ?
Nie 12 dni trwa ale w tym mc cos z owu było nie tak bo po moich obserwacjach była 14/15dc a wykres pokazuje ze w innym dniu dlatego pokazuje ze 10 dni ale co mc mam cykle mam co 27/28 dni wiec dzisiaj jest 28dc. -
Moja faza lutealna trwała 10-11 dni i w ciążę zaszłam także jest to wystarczający czas jak widać
Truskaweczka - jak @ nie przyjdzie, to testuj za dwa dni. Ja w tej ciąży mam dużo białego śluzu.
madziallena - ja się doszukiwałam i co cykl miałam zgagę i mdłości, a ciąży nie było...dopiero jak objawy były typowo miesiączkowe to się okazało, że fasolka jest Ale oby u Ciebie te objawy świadczyły o ciąży.
Mocne kciuki za Was dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 14:34
Marietta, Truskaweczka250, madziallena lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie Dzisiaj 10dpo, beta 2,35- więc na dwoje babka wróżyła, ale objawy jak w pierwszej ciąży, więc mam nadzieję, że w poniedziałek się potwierdzi wzrostem
Karmię synka dalej, skonsultuję to na najbliższej wizycie u gina.
Powodzenia życzę sobie w poniedziałek i Wam -szybkiego spełnienia marzeń o kolejnym bobasie!
U nas zaskoczyło w 4cyklu- rzutem na taśmę- za tydzień powrót do pracy