Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, biorę niepokalanka Ostatnio po drugim cyklu zażywania zaskoczyłam A ma działanie też regulujące cykl
-
To niedługo powinno się okazać co i jak. Trzymam kciuki za zieloną wersję
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Hej,
u mnie ani widu ani słychu owulacji a juz 16dc. Ostanio miałam cykle 30-31 dni,możliwe że te ziółka sroki coś mi przesunęły? Testy owulacyjne negatywne, temperatura nie skoczyła. W ogóle mi zostały 2, jutro wyjeżdzamy,najwyżej dokupie w aptece bo tak nawet nie będę wiedziała kiedy owulacja była. A tak byłam nastawiona dzisiaj na 2 kreski na teście. Z córoką zaszłam w ciąże pry cyklach 45-60 dniowych, także teraz może tez nie wszystko stracone.
Owocnych starań, Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę. -
chabasse wrote:Ja to tutaj staruszka jestem... także tego... juz ostatni dzwonek minął na bobaska, chociaż nadal o nim marzę. U mnie dziwniew tym cyklu, owulki ani widu ani slychu. Nadal pije inofem, myslalam, że owu znowu będzie szybciej, ale chyba tym razem normalnie czyli 17 18 dc. Juz trochę głupieję od tego.. raz za wczesnie, raz za pozno. Coś nie może sie ustatkowac.
Ktory jestes rocznik -
no ja to juz 79. (rocznik.. nie lata) ale powiem wam, ze czuje sie na 25 27 lat. zwlascza, ze mam male dziecko. i w ogole wszyscy mówią ( nie wiem, może chcą być mili, hhehe )że nie wyglądam na swój wiek. i chcyba coś w tym jest, bo tez nie czuję się tyle ile mam. Ale mam świadomośc, że dziexko w tym wieku urodzić to nie takie hop siup.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 14:36
madziallena lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:no ja to juz 79. (rocznik.. nie lata) ale powiem wam, ze czuje sie na 25 27 lat. zwlascza, ze mam male dziecko. i w ogole wszyscy mówią ( nie wiem, może chcą być mili, hhehe )że nie wyglądam na swój wiek. i chcyba coś w tym jest, bo tez nie czuję się tyle ile mam. Ale mam świadomośc, że dziexko w tym wieku urodzić to nie takie hop siup.
Ja mam to samo tez sie nie czuje i kazdy nie wierzy ze mamy tyle max co mi daja to 27 lat -
Ja się przyłączam bo też ani nie wyglądam ani nie czuję się na swoje lata
madziallena, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Ja już spakowana,tylko wszystko do auta wtaszczyc i wyjazd w południe. Czekam na owulację, może mazurskie powietrze wpłynie na moja płodność. Zapakowałam nawet do torby koronkowa bieliznę, żeby zrobić mężowi niespodziankę,ale dziecko mnie zdradziło i wyciągnęło ją żeby pokazać tacie:) Także niespodzianki nie będzie.
Trzymajcie kciuki,oby za kilka miesięcy była "Córka rybaka, Mazura z Mazur"
Owocnych starańjangwa_maua, Ellka, madziallena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysimon powodzenia w nowym cyklu :*
Kat i tak długo wytrzymałaś :* udanego urlopu :*
A ja dziewczyny zmieniłam gina. skoro poprzedni w rok nic nie wskórał, trzeba dać szanse innemu
starań nie było, ale za to dużo badań, w piątek miałam m.in biopsję endometrium, czekam na wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 08:24
-
Luce :*
A ja melduje @ Luz blues i jeszcze tylko miesiac i jade do Pl z mlodym na wakacje. A jak wroce, to zmieniam prace, bo w mojej nie wytrzymam juz. Ze stara szefowa siedzialam 7,5 roku, nowej mam dosyc po 6 miesiacach. Corka przejela biznes i jprdl
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Luci bardzo dobra decyzje podjelas zmieniając lekarza zadowolona jestes jak na razie z nowego ?
Kat moze zmiany wplyna pozytywnie i zaskoczysz
Jangwa faktycznie dlugi te cykl ale temp w dol to moze organizm zacznie znow sie do owu szykować -
nick nieaktualny