Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam trochę wyrzuty sumienia, że nie jestem tu systematyczna, znikam a potem wracam jak syn marnotrawny. Mam nadzieję, że się nie gniewacie.
Wczoraj siostra wczoraj oznajmiła, że jest w ciąży. Cieszę się, ale też mi smutno. Mają dziecko pół roku młodsze od mojego, będą mieli taką różnicę wieku między dziećmi jaka mi się marzyła.
A u mnie @ za rogiem, 12dpo i test negatywny, do środy powinna przyjść. Wiem, obiecałam sobie że więcej przed terminem nie zrobię... Ale kusi, kusi...
Dobra, dość smętów, idę nadrabiać ogromne zaległościMatylda
-
Madzia, a może betka?
My po zakupach. Mieliśmy kupić fotelik dla małego, oczywiście mimo obietnic dostawy nie było. DO końca tygodnia ma być, oby się udało dopasować i kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 14:26
-
Ja bym pewnie poleciała, żeby zbadać
-
Dzięki Linka
Ja dla odmiany jestem rocznik 88
Adele, madziallena - trzymam kciuki i też czekam na weekend, bo w piątek wizyta.
Tanda - tulę...i wiem co czujesz, bo u mnie obie szwagierki były przede mną w ciąży, bardzo się cieszyłam, ale i zazdrościłam. Jak widzisz i na mnie przyszedł czas więc na pewno w końcu się uda :*
Luci - powodzenia z nowym ginem!
Ja się wyleczyłam z wcześniejszych testów, bo nieraz słyszałam historie, że komuś wyszła blada kreska, a @ przyszła.
Gdzie zniknęła Gabriella?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 14:43
-
Majamia Ty to mega plodna jesteś .
Kurczę ja mam rozkmine co zrobić. Nie do konca uklada mi sie z moim. Z drugiej strony mam poczucia straty czasu i chciałabym drugie bobo. Nie wiwm czy isc na totalny zywiol ze co będzie to będzie czy zdać się na rozum i odłożyć plany drugiego dziecka... Ech... -
madziallena wrote:Jaki slask bo ja tez slask
Jangwa_maua - ciezko stwierdzic, co doradzić, bo to Twoja decyzja musi byc.
Mam nadzieje, ze znajdziesz dobre rozwiazanie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Madzia oj szkoda to zostają faktycznie testy
-
Hej, my już na miejscu. Wszystko ok,tylko pogoda mogłaby być lepsza. Dziś przed samym wyjściem z domu rzutem na taśmę zrobiłam test ovu-2 grube kreski. Także dziś ijutro działamy
Elka-niedawno kupowałam mojej córce fotelik do auta, miała 8 miesięcy (jest duża i wystawała ponad nosidło). Facet ze sklepu polecił nam montowane tyłem- są droższe,ale bezpieczniejsze (w trakcie hamowania inaczej rozkładają się siły). Jeździmy dużo, córka zawsze śpi w aucie-więc chyba jest jej wygodnie. Podczas spania,głowka wygodnie opiera się do tyłu,lub na bok a nie opada do przodu. Także polecam. JA mam model Rekid- Axkid
miłego wieczoru,pozdrawiam.
I owocnych starań obysmy wracali już w czwórkęEllka lubi tę wiadomość