Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś nie zmierzyłam temp przez męża bo musiał 2h wcześniej wstać no i mnie obudził wrrr...
madziallena a masz jakieś bóle brzucha? mnie do 2 dni brzuch pobolewa czasem trochę podobnie jak @ ale jednak inaczej ale tak ciągnie albo parę razy czułam jakby mi prąd przeszedł przez brzuch aż się zgięłam a cyce bolą dziś mocniej niż przez ost dni
Tanda mi gin robił test na wrogość śluzu w sumie się zdziwiłam jak to zaproponował bo przecież mam już dziecko ale to podobno rzecz nabyta. Chociaż dla bardziej to była formalność bo jakoś nie uważałam żeby mi się śluz pogorszył ale dobrze żebyś posprawdzała podstawowe rzeczy jak hormony,cytologia itp to od razu tak jak majamia napisała będzie spokój w głowe
Zfredek super,że mąż ma takie podejście. Mój też podobnie gada bardzo pragnie maluszka nawet jak ja już miałam załamki i mówiłam,że nie będzie żadnego dziecka,że nie chce to on od razu mnie do pionu stawiałZgredek 12 lubi tę wiadomość
-
Madziallena - powoli juz gratuluję
Zgredek- ale masz synka zdolnego fajnie,że sam woła. Ja na razie czasem moją na nocnik sadzam i uda się co nie co złapać. Ostatnio sama nocnik wyciągnęła posadzilam i zrobiła . Zakupiłam majtasy i na wyjeździe będą ją puszczać bez pieluchy i zobaczymy.
A wsparcie męża w staraniach to jest mega ważne i super,że zaczął tak do tego podchodzić.Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
Taki spelnil kaprys, to kuzwa moge isc na dyske w plodne i se znalezc dawce nasienia po prostu... podejscie niewiarygodne... a gdzie wsparcie? Ale bym mu burde zrobila!!!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Madzia, wytrzymasz do weekendu?
My już po spacerze, niedługo pewnie będzie drzemka -
majamia wrote:Troche dlugo nie bylas... przegladzik sie przyda i pewnie jak uslyszysz, ze wszystko ok, to sie odblokuje wszystko i raz dwa zajdziesz
Być może ale tak wgl to nie miała żadnych problemów co mc cykle stałe co 27 a teraz to nie wiem...mogłaby przyjść ta @ bo juz mam dosyć tego cyklu, miałam nadzieję do dzisiaj temp padła więc wyczekuje okresu -
Truskaweczka250 wrote:Być może ale tak wgl to nie miała żadnych problemów co mc cykle stałe co 27 a teraz to nie wiem...mogłaby przyjść ta @ bo juz mam dosyć tego cyklu, miałam nadzieję do dzisiaj temp padła więc wyczekuje okresusyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Hej dziewczyny! Ja byłam wczoraj na zebraniu z żłobku, już sama nie wiem czy ją dać czy ją nie dać. Tzn jak nie zajdę w ciąże to wyboru nie będę miała
U mnie 12 dc, zrobiłam wczoraj pierwszy raz test owulacyjny i wyszedł pozytywny (tak mi się przynajmniej wydaje) ?! Ovu mi przewidział dopiero od 16 dc, więc już nie wiem w co wierzyć. Trzeba się chyba brać do roboty i tyle -
majamia wrote:Hmm... a po porodzie jak z wypisu ze szpitala pisalo, zeby isc na kontrole po 6tyg? Po pol roku od porodu cytologia. Ogolnie raz na rok cytologia? A USG piersi?
Po porodzie byłam na kontroli i miałam po porodzie robiona cytologię i od 2015 nie byłam u gina bo cykle były ok, przed ciąża tez nie chodziłam co mc do gina a usg piersi nigdy nie miałam robione. -
Truskaweczka250 wrote:Po porodzie byłam na kontroli i miałam po porodzie robiona cytologię i od 2015 nie byłam u gina bo cykle były ok, przed ciąża tez nie chodziłam co mc do gina a usg piersi nigdy nie miałam robione.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Adele27 wrote:Tanda mi gin robił test na wrogość śluzu w sumie się zdziwiłam jak to zaproponował bo przecież mam już dziecko ale to podobno rzecz nabyta. Chociaż dla bardziej to była formalność bo jakoś nie uważałam żeby mi się śluz pogorszył ale dobrze żebyś posprawdzała podstawowe rzeczy jak hormony,cytologia itp to od razu tak jak majamia napisała będzie spokój w głowe
Cytologia właśnie teraz mi wypada, wiec pewnie mi zrobi. Hormony chcę powtórzyć przed wizytą, rok temu były ok.Matylda
-
jangwa_maua wrote:Ja tez nigdy nie miałam robionego usg piersi. Też muszę wybrać się do gina. Najgorsze,że nie trafiłam na takiego jakiegoś super. Chyba że prywatnie do jednej babki...
Mnie znowu robic nie chcieli, bo kp... musialam sie kuzwa prosic!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.